Червените флагове във връзките за всеки зодиакален знак (първа част)
Астрология Любов и партньорство

Червените флагове във връзките за всеки зодиакален знак

Хората са много различни в зависимост от характерите си и това изисква индивидуален подход към всеки, с когото общувате. За да създадете добри отношения, трябва да познавате човека до себе си, а това изисква време. Представителите на всяка една зодия обаче могат да имат недостатъци, които да пречат в общуването им, особено в романтичните отношения. Не се притеснявайте от това. Никой не е идеален и ако успеете да овладеете тези черти, бихте имали една дълга и стабилна връзка. Ето кои са т.нар червени флагове в отношенията с всеки един знак и какво може да ви покаже неговото поведение:

Овен. Известно е, че Овните са темпераментни и са още по-известни с избухливостта, която предизвикват, когато не се справят с нещо. Прекалената им и емоционална природа ги кара да имат детски, импулсивни реакции – черта, която не е благоприятна за зрели взаимоотношения. Това може да разруши дълги приятелства и дори връзки, заради една зле преценена реакция. Добре е да умеете да успокоите на време човек от тази зодия, преди да е станало късно.

Телец. Те са много влюбчиви по природа, което означава, че могат да бъдат големи флиртаджии. Те не са романтично импулсивни, така да се каже, но не биха отказали безплатно кафе, ако получат покана за почерпка от хубава дама или да се откажат от възможността да огледат някоя красавица, докато чакат на опашка. Ако се чувствате достатъчно сигурни, за да се справите с тази енергия в отношенията си, тогава продължете с пълна скорост с вашия Телец.

Близнаци. Известно е, че Близнаците носят двойни проблеми. Какво друго можете да очаквате от този знак? Червеният флаг във връзките при тях са техните непостоянни и непредсказуеми действия, което може да означава непоследователност в настроенията и вземането на решения. В един момент ще почувствате любовта, а в следващия те могат да се отнасят с вас така, сякаш не съществувате. Ако одобрявате това поведение и нямате нищо против с него, ще можете да имате стабилни отношения с подобен човек.

Рак. Раците са склонни да споделят твърде много с тези, които обожават, но има и моменти, в които са сенчести или потайни. Това поведение може да навреди на начинаещи и съществуващи взаимоотношения, защото у партньора им може да се породят съмнения. Това не означава, че те непременно искат да игнорират половинката си. Просто така те искат да избегнат конфликти или дискусии за определени ситуации, докато не разберат за какво точно става въпрос. Различното поведение не трябва да ви притеснява.

Лъв. Казват, че Раците никога не пускат нещата, но Лъвът се вкопчва в емоциите, дори по-силно от тях. Почти винаги можете да разчитате, че той ще започне отново стари спорове по време на конфликт, особено ако почувства, че егото му бъде ударено. Този приятелски фиксиран знак може да прости на момента, но в действителност рядко забравя. Преминаването от драмата може да бъде трудно, когато се срещате с този знак.

Дева. Ако Дева каже, че е „добре“, това е яркочервен флаг. Този неясен отговор може да показва, че емоциите на тези хора бушуват под повърхността, готови да експлодират във всеки един момент. И когато това се случи, внимавайте! Девите винаги обичат да контролират емоциите си, което прави изблиците им още по-смъртоносни. Това тяхно поведение може да се окаже още по-опасно, защото когато емоциите се натрупат и не могат да се сдържат повече, те избухват. В много случаи това дори може да се случи върху грешния човек, когато той е попаднал на неподходящото място в неподходящо време.

 

Везни. Да бъдеш моногамен има своите предимства. Споделянето на живота си с друг човек и винаги да имате компания може да бъде приятно. Но може да е и проблем. Тъй като Везните обикновено зависят от някого, те никога нямат време да мислят сами, да вземат свои собствени решения или да обръщат внимание на индивидуалните си нужди. Често те са твърде фокусирани върху това да харесват хората и да са приятни, за да работят наистина върху себе си.

Скорпион. Когато Скорпионите се чувстват несигурни и маловажни в отношенията си, чудовището от тях изскача. Ревността на Скорпиона може бързо да се засили, ако тези хора вярват, че са малтретирани или изиграни от партньорите си. Когато бъде притиснат до ръба, темпераментът на Скорпиона може да го накара да премине границите и да избухне много бързо.

Стрелец. Страхът от обвързване с един човек може да накара Стрелеца да действа диво и да създаде несигурност относно бъдещето на неговите взаимоотношения. Не пренебрегвайте мистериозните текстови съобщения до късно през нощта, които получават от незапазени номера, както и това, че често забравят плановете ви или ги пренебрегват заради нещо незначително. Когато това поведение зачестява, не забравяйте, че това са големи червени флагове, на които трябва да обърнете внимание.

Козирог. Вашият Козирог може да бъде супер лоялен, но понякога може да бъде много конкурентен спрямо вас. Това може да бъде объркващо в началото — в края на краищата, как може някой, когото обичате, да се бори с вас за приятелите ви и популярността ви? Но за съжаление може да е вярно. Внимавайте за фалшиви клюки, разпространявани за вас сред вашите най-добри приятели. Да, вероятно ви се струва абсурдно, но после да не кажете, че не сме ви предупредили.

Водолей. Да играят готини е ролята, в която Водолеите се чувстват доста удобно. Те се стремят да изглеждат непускисти и да стоят настрана от романтиката, което понякога може да направи така че да изглеждат далечни и незаинтересовани. Ето защо може да е супер трудно да се разбере какво мислят. Не бива обаче да оказвате натиск върху връзката в опит да разберете чувствата им, защото са хората от тази зодия просто е трудно да изразяват емоциите си и да говорят открито за тях.

Риби. Едно нещо за Рибите? Този воден знак може да задълбочи нещата твърде бързо. Въпреки че може да се чувствате добре да сте в опияняващия етап на любовта, винаги е препоръчително да забавите темпото и да опознаете някого по-добре, преди да се отдадете напълно на тази връзка. Нали знаете как бихте искали да пробвате чифт обувки, за да се уверите, че са подходящи за вас, преди да ги купите? Същото се отнася и за запознанствата. Преценете добре хората и не съдете по първото впечатление, то може да се окаже грешно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе