Близнаци и Рак - невъзможна ли е любовта им
Астрология Любов и партньорство

Близнаци и Рак – невъзможна ли е любовта им?

Във филмите и приказките често сме слушали истории за невъзможната любов и как двама души няма как да са заедно, колкото и да се обичат. За съжаление, тя съществува и в реалността. Понякога обаче пречките между двойките не са свързани с неодобрението на роднини или разстоянието например, а с възгледите за живота. Макар в началото всичко да изглежда перфектно, между някои хора има прекалено много различия, които в крайна сметка правят раздялата неизбежна.

Подобни са отношенията и между хората от зодия Близнаци и тези от зодия Риби. Те са мистериозен дует и привличането между тях е силно, но подводните камъни при тях са твърде много. В следващите редове ще откриете дали тези два зодиакални знака имат бъдеще или не.

Резултат за съвместимостта между Близнаци и Риби: 1/5

Между интелектуалната природа на Близнаци и свръханалитичния характер на личността на Риби трудно може да има хармония. На работа те общуват само делово, а като членове на едно семейство почти не се подкрепят –  все едно са от две различни планети. Близнаците намират Рибите за твърде крехки и прекалено нежни, докато Рибите намират Близнаците за сурови и дори малко безсърдечни, затова не си обръщат особено внимание. В една връзка липсата на общи точки помежду им може да ги срине. Твърде различните характери на тези знаци биха могли бързо да провалят връзката им.

Има ли обаче този тандем шанс да създаде щастлива любовна история?

Близнаци и Риби наистина са несъвместими в любовта и едва ли ще успеят да накарат нещата да работят. Ако тази двойка, въпреки всичко иска да си даде шанс, двамата трябва да използват различията си като начин да ги обединят. Дори и така обаче, успешно любовно дуо все още не е гарантирано. Близнаците ще донесат на Рибите усещане за реализъм, а Рибите ще гарантират, че добавят нотка на романтика и магия в живота на Близнаците. Рибите знаят как да направят хората до тях по-филантропични, докато Близнаците  ще им помогнат да преодолеят срамежливостта си.

Какво ги прави несъвместими?

Връзката ви не се основава на много солидни основи, което умишлено или не, ще води до това, че ще започнете да прекарвате все по-малко време заедно. Ясната несъвместимост носи риск да изкопае пропаст между тях. Всъщност партньорите в тази двойка трудно се понасят един друг. Например Близнаците намират Рибите за твърде хленчещи, които пък от своя страна смятат Близнаците за прекалено надменни. И двата знака понякога действат незряло, което е предпоставка за конфликти.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Близнаците мислят прекалено, докато Рибите следват само инстинктите и интуицията си.Що се отнася до интимните преживявания, Рибите са прекалено взискателни, което ще изненада Близнаци и те рядко ще оправдават високите очаквания на партньора си.

Любов съвет за тази двойка

Опитайте се да приемате другия такъв, какъвто е, като се научите да го обичате заедно с недостатъците му, а не се опитвате всячески да го промените. Единственият шанс тази връзка е да успее е,  ако тези знаци се научат как да бъдат толерантни един към друг и се опитват да се разбират взаимно. В противен случай, провалът на връзката им няма да е изненада.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе