Ценни съвети за връзките от двойки, които са заедно над 20 години

съвети за връзките
Любов и партньорство

Ценни съвети за връзките от двойки, които са заедно над 20 години

Има толкова много съвети за връзките за хора, които са в начален етап на взаимоотношенията си, защото се предполага, че тогава е най-хубавото, но и най-трудното време. Ако обаче двама души са заедно от над 20 години, вероятно вече са видели доброто и лошото в живота. Минали са през какво ли не, но все още се държат за ръце и изглеждат все така влюбени. Искате да знаете как го правят? Тогава продължете да четете.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Посланието на Седмицата на висшата мода в Париж-по-малко дързост, повече класика

Ето някои съвети за връзките от двойки, които са заедно над 20 години:

Отделяйте време само за вас двамата.

С появата на децата обикновено почти цялото внимание има около тях. Задълженията стават повече и двойките рядко намират време един за друг, а това е много грешно. Отделете време само за вас двамата. Не е задължително да е нещо грандиозно като вечеря в скъп ресторант. В повечето случаи това може да е разходка в неделя сутрин, посещение на изложение или просто време на дивана, гледайки любимия ви филм заедно.

Трябва да отделяте време за общуване, за да си покажете, че в забързаното ежедневие продължавате да държите един на друг. Комуникацията е основата на повечето съвети за връзките, които вероятно ще получите, но ключовото е, че тя трябва да е постоянен процес.

съвети за връзките

Бъдете непредубедени по отношение на интимния си живот.

Винаги бъдете честни с партньора си и не спирайте да експериментирате в спалнята, ако това ви харесва. С годините вкусовете се променят, включително и в интимен план, така че никога не знаеш какво може да ти хареса, ако не го опиташ. Друг от тези съвети за връзките, който е много важен е, че никога не трябва да критикувате телата си. След 20 години малцина са тези, които са изглеждат по същия начин, както преди и това е съвсем естествено. Не карайте другия да се срамува от тялото си, защото това ще се отрази и на интимния ви живот.

Научете ценностите на другия.

Говорете за това какво е важно за нас и какво ви кара да се чувствате обичани. Огромните, големи жестове могат да бъдат прекрасни, но след няколко години те просто се превръщат в жестове. Понякога най-малките прояви на любов могат да се почувстват най-интимни.

Докосването е важно за двойките, затова друг от нашите съвети за връзките е да се държите за ръце, докато гледаме телевизия например. Това е малък жест, който никога не остава незабелязан. Вербалните изрази са важни за партньора, така че не забравяйте да му казвате „Обичам те“ всеки ден. Често най-малките усилия носят най-голяма полза.

съвети за връзките (2)

Опитайте се да не позволявате на споровете да прераснат в крясъци.

Една от причините за развод често е, че единият не желае да работи върху проблемите си с гнева и казва, че „да крещиш е нормално“. Но не е! Може да спорите, да имаме разногласия, но никога не трябва да повишавате тон и да не си казвате неприятни неща. Това е друг от важните съвети за връзките.

Страстта, интимността, срещите, хубавите моменти, щастието – всички тези неща намаляват с натрупването на годините. Но поддържането на тази основа на доверие и уважение е това, което държи двойките силни, свързани и влюбени.

съвети за връзките 2

Подхранвайте приятелството си и делегирайте домакински задачи.

Друг от най-ценните съвети за връзките – с партньора ви трябва да сте първо приятели и непрекъснато да инвестирате в това приятелство. Продължете да ходите на рок концерти например и да правите заедно неща, които обичате да правим още от 20-годишни. С напредването на възрастта не губете от поглед дейностите и интересите, които са голяма част от това, което сте, независимо от семейството и другите ви отговорности.

И като говорим за отговорности и съвети за връзките: Делегирайте! Бъдете честни за това какво искате да правите във връзката (и какво не искате да правите), след което разпределете помежду си задачите, включително и домакинските.

Намерете начини да се чувствате взаимно оценени.

Няма значение дали сте женени от 10, 20 или 50 години. През цялото това време е важно всеки от вас непрекъснато да казва и показва на другия, че го обича. Тези моменти на нежност са много важни и са от най-ценните съвети за връзките, които ще получите. Тези жестове на внимание казват всичко – че все още сте влюбени и че за вас този човек е най-специалният. Не спирайте да си го показвате един на друг.

Вижте още:

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе