Какъв е зареждащият цвят на всеки зодиакален знак

Какъв е зареждащият цвят на всеки зодиакален знак
Астрология Психология

Какъв е зареждащият цвят на всеки зодиакален знак

Всички имаме нещо, което ни дава допълнителна увереност да излезем и да завладеем света. Често това е специален тоалет или талисман за късмет, който смятаме, че ни дава лек тласък, когато имаме важно интервю за работа с или отиваме на първа среща, на която трябва да оставим добро впечатление. Астрологията също има роля в това. Всеки зодиакален знак има силен цвят, който може да му помогне да придобие увереност и да изкара най-доброто от себе си. Открийте цвета, който разкрива най-добрите ви качества, за да можете да актуализирате гардероба си, да промените обзавеждането на дома или офиса си и да направите нещата да вървят малко по-гладко в ежедневието ви.

 

Овен – червен

 

Голям, смел и отговорен, Овенът се чувства най-силен от червения цвят. Той им пасва идеално, тъй като отразява способността им да реагират добре в ситуации с високо напрежение и да се наслаждават на адреналина, който идва с приключението. Увеличете смелостта и присъствието си на лидер чрез този доминиращ цвят, независимо дали работите, тренирате или се впускате в ново приключение.

 

Телец –  зелен

 

Телецът е земен знак и като такъв се свързва дълбоко със зеления цвят. Подобно на зелена, буйна гора, хората от тази зодия са богати на живот и изящност. Ето защо тяхната заобикаляща среда трябва да подсилва тази концепция. От прекрасни стайни растения до луксозен камък от нефрит, зеленият цвят ще помогне на Телеца да изглежда и да се чувства най-добре.

 

Близнаци – жълт

 

Яркият интелект и лъчезарната личност на Близнаците се асоциират с жълтия цвят. Подобно на жужаща пчела, този знак е енергичен и винаги в движение. Близнаците имат любопитството на малко дете, докато научават нови неща. Заложете на искрящото жълто, за да ви вдъхнови и съживи, особено в творчески пространства като домашно студио или работни помещения като офис кабинет. Цветът на вашия зодиакален знак може да преобрази обстановката с прости допълнения като слънчогледи и жълти стени.

 

Рак – сребърен

 

Управляван от луната, Ракът е много чувствен и емоционален зодиакален знак, който винаги копнее за връзка. Ето защо зареждащият му цвят трябва да отразява тази лунна връзка. Среброто прилича на цвета на луната, който непрекъснато се променя в нашето нощно небе. Точно както луната расте и отслабва, така и Ракът. Докосванията до сребро могат да му помогнат да се чувства спокоен.

 

Лъв – Оранжев или златен

 

Лъвовете се управляват от слънцето и също като него обичат да са в центъра на вниманието. Не всеки Лъв обаче е 100 % уверен в 100 % от времето. Оранжевото или златното може да му помогне да повдигне духа си в дните, в които не се чувства добре. Това може да означава носене на малки златни бижута или поставяне на блестящ елемент на масата ви за вечеря.

 

Дева – кафяв

 

Като друг земен знак, Девата е най-добре представена с кафявия цвят, подобно на богатата и плодородна почва под краката ни. Този трудолюбив знак понякога не е оценен подобаващо за усилията му, но това никога не го спира да дава всичко от себе си. Стабилни и надеждни, тези хора се чувстват най-добре около дървени материали и естествени нюанси, включително при аксесоарите, декора и дори цветове на боята.

 

Везни – розов

 

Умереният темперамент на Везните се допълва най-добре от розовия цвят. Подобно на тях самите, розовото може да бъде меко и успокояващо. Везните могат да използват този нюанс, за да вдъхнат у другите същото чувство на безгрижност, когато става въпрос за сериозни разговори. Тези хора са известни с уменията си за посредничество, така че този цвят насърчава преговорите. Ето защо, ако знаете, че предстои труден разговор с приятел или шеф, розовото може да помогне за намаляване на напрежението. Споделете меко, розово одеяло с приятеля си на дивана или вземете розова чаша за кафе на работна среща. Тази техника може просто да ви помогне да спечелите повече пари, докато дипломатично изглаждате нещата.

 

Скорпион – черен

 

Много хора свързват черния цвят с нещастие или тъга, но това, което наистина представлява той, е неизвестното. Потаен, абстрактен и съзерцателен, Скорпионът се чувства комфортно в тази зона повече от всеки друг зодиакален знак. Носенето на черно може да помогне на Скорпиона да се почувства малко по-защитен във времена на несигурност. Приемането на тази неяснота всъщност го прави по-мощен. По време на интервю за работа може да носите черен аксесоар като гривна или моден шал.

 

Стрелец – лилав

 

В исторически план лилавият цвят е бил символ на благородството и се е носел само от кралските особи. Стрелецът се наслаждава на това царствено настроение и трябва да е облечен в този цвят или да има аксесоар в него, за да се подготви за презентация или публично говорене, защото така придобива увереност.

 

Козирог – сив

 

Козирогът се олицетворява със сивото – цвета на скалата и метала, тъй като е земен знак. Противно на схващанията, сивият цвят не е предназначен да предизвиква тъга или меланхолия. Използвайте го, за да ви помогне да бъдете по-продуктивни, когато пътят напред изглежда плашещ и да постигнете и най-дългосрочните си цели.

 

Водолей – син

 

Водолеят е въздушен знак, свързан с небето и синия цвят. Водолеите трябва да носят синьо, когато желаят малко вдъхновение за следващия си иновативен проект. Използвайте цвета на зодиакалния си знак, за да преодолеете всякакви умствени пречки. Създаването на подходяща среда за вас ще помогне на идеите ви да потекат

 

Риби – светло зелено

 

Рибите могат да бъдат нежни и приспособими, но и силни. Светлозеленото е като подводните растения, които процъфтяват при най-променливите условия. Рибите трябва да носят този цвят, когато например посещават парти, където ще срещнат много различни типове личности. Прегърнете своята променлива природа, като същевременно останете непоколебими в това, което сте в действителност.

Tagged , , , ,
на горе