8 умни неща, които да направиш, когато той не пише с дни

8 умни неща, които да направиш, когато той не пише с дни
Любов и партньорство Психология

8 умни неща, които да направиш, когато той не пише с дни

 

Много е трудно да знаеш какво да правиш, когато той не се обажда и не изпраща съобщения в продължение на дни, а ти вече си влюбена в него.

Не сте сигурна дали трябва да се свържете с него в социалните мрежи или да му се обадите.

Трудно намирате отговор на толкова много въпроси, които ви минават през главата, но не можете да намерите решение.

 

 Не се притеснявайте повече, защото има решение за всеки проблем.

 

 

Ще посочим само няколко от най -умните неща, които можете да направите, когато той не изпраща съобщения дни наред.

 

 

  1. Не го търсете първа при никакви обстоятелства

 

Ако той не ви е писал с дни, вероятно ще се побъркате и ще искате да знаете какво се случва с него. Със сигурност ще искате да му се обадите или да му изпратите SMS, но повярвайте, това е най -лошото нещо, което можете да направите.

 

Не губете достойнството си и не тичайте след човек, който очевидно не се интересува от вас. Ако означавате нещо за него, той ще се погрижи да ви изпрати съобщение, защото знае, че мислите за него.

 

  1. Дори не мислете за него

 

Ако той е спрял да отговаря на вашите съобщения, трябва да знаете, че нещо не е наред. Ако един мъж се интересува от дадена жена, той ще иска да прекара колкото се може повече време с нея. Ще й се обажда и ще й изпраща съобщения, за да види какво прави. Ще положи усилия да я спечели. Ще прави хубави неща за нея, така че тя да се чувства специална.

 

Така че, ако той не мисли за вас, защо трябва да мислите за него? Защо да притеснявате хубавата си глава за мъж, който не може да реши какво иска? Заслужавате мъж, който ще ви обича и приема такива, каквито сте.

 

  1. Забавлявайте се и се уверете, че го знае

 

Ако той е загубил интерес и не ви пише дълго, не бива да се притеснявате, защото това не е голяма работа. Ако той ви е наранил и се чувствате ужасно, не му позволявайте да го види. Вместо това се забавлявайте и се уверете, че той го знае.

 

Можете да публикувате някои луди снимки от нощта си в социалните мрежи или да правите луди неща пред приятелите му. Те със сигурност ще му кажат, че са ви видели и че сте се забавлявали.

 

Може би това ужасно чувство, че губи интерес към вас, няма да изчезне просто така, но поне ще се забавлявате и ще забравите за него за известно време.

 

 

Съсредоточете се върху себе си

 

Най -доброто нещо, което можете да направите, когато той не изпраща съобщения дни наред, е да се съсредоточите върху себе си. Ако го беше грижа, той щеше да се увери, че го знаеш.

Ако някой не ви кара да се чувствате добре, трябва да го пуснете. Знам, че в началото може да е малко трудно, но след известно време ще благодарите на себе си, че сте взели правилното решение.

Вместо да стоите вкъщи и да се чудите защо не се обажда той, излезте с приятелите си и се насладете на живота.

 

  1. Игнорирайте го, ако ви се обади

След като дълго време не ви е потърсил, ако го направи все пак, не отговаряйте! Ако той е упорит, можете да му вдигнете, но единственото нещо, което трябва да му кажете, е, че е трябвало да положи малко усилия и че поведението му не е нещо, което някога ще търпите в една връзка.

Трябва да дадете ясно да разбере, че не сте жена, която може да завърти около малкия си пръст, че той може да продължи живота си, защото не планирате да губите дори минута от ценното си време с него.

 

  1. Покажете му какво е загубил

 

Това означава, че трябва да бъдете най -добрата версия на себе си. Облечете убийствените дънки, забавлявайте се както никога досега и се наслаждавайте на живота си. Ако го видите в клуба или кафето, действайте като най -щастливия човек в живота.

Каквото и да правите, не му доставяйте удоволствието да види колко сте наранени, защото той не беше там. Ако той е бил достатъчно глупав, за да си тръгне, трябва да си достатъчно умна, за да го пуснеш.

 

 

  1. Приемете факта, че е загубил интерес

 

Ако не сте се чували с него от дни, трябва да приемете случилото се. Трябва да знаете, че мъжете никога няма да игнорират жена, ако се интересуват от нея. Така че, ако той е един от тези, които са започнали нещо и сега не изпраща SMS, просто знайте, че е загубил интерес.

Не се притеснявайте защо това се е случило. Не мислете, че всичко е по ваша вина. Не е. Той е просто човек, който не може да реши какво иска. Оставете го да продължи с живота си и вие правете всичко по силите си, за да се насладите на вашия.

 

  1. Знайте своята стойност

Ако сте изправени пред ситуация, в която той не ви изпраща SMS с дни, последното нещо, което трябва да направите, е да обвините себе си. Не трябва да мислите, че всичко е по ваша вина и че вие ​​сте проблемът във връзката.

Поради всички тези неща трябва да знаете стойността си. Ако знаете каква жена сте, няма да страдате толкова много.

Ако имате достатъчно самочувствие и смелост да го пуснете, ще се оправите.

 

Tagged , , , , , ,
на горе