Месечен хороскоп за Януари, 2022 г.
Астрология

Месечен хороскоп за Януари, 2022 г.

Месечен хороскоп за м. Януари, 2022 г.

ОВЕН

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Овен: Всички области от живота ви постоянно ще се пресичат и дори незначителни събития ще имат дълготрайни последици. Това е положителен момент, защото ще ви позволи да градите планови комбинации за бъдещето, изненадвайки близки и недоброжелатели.

По отношение на кариерата не се очакват съществени промени, но са възможни познанства, които ще помогнат в бъдеще. Ако сте пропуснали нещо ще имате нови възможности.

Ако някаква ситуация изведнъж е стигнала до задънена улица – вземете решение незабавно, без да отлагате за неопределено време. В противен случай, това ще ви върже ръцете и няма да ви позволи да се развивате. Следвайте повелите на сърцето си и се адаптирайте към обстоятелствата.

ТЕЛЕЦ

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Телец: За родените под знака на Телецът хороскопа предсказва положителен, но не особено активен период. В началото на месеца ще бъдете буквално непроницаеми, но постепенно духът ви ще се пробуди и никой не може да ви спре повече. Месецът ще ви помогне да намерите ключови ориентири и да се справите с всички второстепенни проблеми.

Ако не сте сигурни по кой път да тръгнете – спрете и обмислете добре всичко. Към края на периода подобни възможности ще бъдат все по-малко, така че звездите не препоръчват да се впечатлявате, от каквото и да е и да не намалявате темпото.

От друга страна, релаксиращите моменти през този месец са ценни за всички знаци, така че ако ви се предлага уникална възможност, която не е свързана с работата или личните отношения, не забравяйте да се съгласите. Също така, през януари има смисъл да се грижите за здравето си, като избягвате открито рискови ситуации.

БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Близнаци: Хороскопът за родените под съзвездието Близнаци предполага стабилен и интересен период. Стабилността се крие във факта, че броят и мащабът на събитията постепенно ще се увеличават, така че да не се налага да променяте плановете си в движение. Интересното се определя от нетривиалните ситуации.

Например, в областта на личните отношения проблемите не могат да бъдат решени с обичайните методи, с които сте свикнали. В началото може да е досадно, но бързо ще разберете, че така е по-добре. Освен това, ще ви се отворят нови врати и хоризонти.

Същото важи и за професионалните дейности, където в началото на месеца всичко ще бъде сравнително спокойно, но към края обстоятелствата ще изискват участие в спорни събития. Опитайте се да поставите повече акцент върху сътрудничеството и дипломатическото решаване на проблемите.

РАК

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Рак: За представителите на зодия Рак периодът е доста стабилен. Нетривиалността на този цикъл ще бъде разкрита по-късно, на този етап почти всички задачи ще бъдат изпълнени по план. Трудности могат да възникнат при ситуации, в които вие самите не знаете какво точно искате.

Освен това, Луната, управителят на вашия знак, ще заеме негативна позиция. Тази тенденция ще продължи да се развива, но в началото на годината няма да е достатъчно силна, за да внесе някакви проблеми в живота ви. Но, ако не сдържате емоционалните си импулси, можете да разбиете тези представи. Може би това е единственото ограничение, което обстоятелствата налагат на първия месец от годината за вашия знак.

В бъдеще често ще трябва да решавате проблемите дипломатично и е по-добре да започнете още сега.

ЛЪВ

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Лъв: Годината за вас ще започне с изненадващо чувствен и интуитивен период. Нямаше предпоставки за това, но като цяло времето ще се характеризира с умерена динамика и ще се движите в едни и същи редици с повечето знаци.

Пред Лъвовете ще се открият доста широки възможности. Ограниченията са наложени от Слънцето, което действа като управител на вашия знак, но този месец ще промени позицията си. Няма да има трудности, но в някои моменти може да нямате достатъчно енергия, за да осъществите плановете си. Опитайте се да не бързате, сега ще имате време.

По-късно или ще се върнете към ситуацията, или ще забравите за нея, защото е маловажна. Като цяло месецът обещава да бъде положителен.

ДЕВА

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Дева: Хороскопът за родените под съзвездието Дева предсказва умерено динамично, умерено нестабилно време, в което пред вас ще се появят нови перспективи, но много планове няма да се сбъднат веднага. В това няма нищо лошо, тъй като Меркурий, вашият управител и активатор, по този начин отстранява ненужното. Всичко, което отива в миналото този месец, всъщност ви е забавило или дори ви е теглило към дъното.

Ще разберете това с течение на времето, но сега просто не е нужно да се борите с потока – няма да спечелите. Но като го приемете, ще видите нови възможности и ще можете да се реализирате дори в онези области, които преди са били недостъпни или забранени за вас.

Не всичко ще бъде предвидимо, но в крайна сметка обстоятелствата ще се развият по най-добрия за вас начин.

ВЕЗНИ

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Везни: Много малко от вас, буквално от първите дни на новата година, ще започнат да изпълняват своите проекти, да поставят нови цели и да изправят отношенията. Ще можете да го направите сами, но не без подкрепата на Сатурн, вашият активатор. Тази планета все още няма да достигне своя пик на мощ през януари, но влиянието й ще бъде достатъчно силно, за да ви позволи бързо да разрешите повечето от неотложните си проблеми и да направите важни избори.

Въпреки че, колко и важно ще се окаже в крайна сметка, все още не е ясно. Звездите не разкриват всички карти пред вас, но нещо ще остане запечатано за дълго време. Не жертвайте нищо, за да разкриете истината, не си струва. По-важно е да останете верни на  себе си.

СКОРПИОН

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Скорпион: Хороскопът за представителите на зодия Скорпион е недвусмислено положителен, но малко по-различен от това, което много от вас са планирали. Това ще засегне и други знаци, но във вашия случай приоритетите ще се изместят наистина силно. Това се дължи на факта, че Марс, вашият владетел, ще престане да се прикрива от негативност, а Луната, която е отговорна за проблемите и страховете на Скорпионите, ще укрепи позицията си. В резултат на това ще има повече емоционалност от обикновено.

Колко усложнява или улеснява живота зависи от много фактори, не само от вас самите. Миналото не се връща, но щастието от миналото не се отрича и не замества щастието на настоящето и бъдещето. Веднага щом разберете това, светът около вас незабавно ще се промени. Това е много тънък момент.

СТРЕЛЕЦ

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Стрелец: Добро, умерено спокойно време за Стрелците. Ще има много събития, но те ще се развиват постепенно, така че не се планира претоварване. Поради силната позиция на Юпитер, управителят на вашия знак, обстоятелствата ще бъдат благоприятни, с изключение на онези моменти, когато решите, че някой друг е достоен за повече от вас.

Защото това е индивидуално и амбициозно време. Размисъл и благородно признаване на поражението нямат място в него. Ако нещо не ви се получи, повторете го, но го направете по-добре. Ако постоянно отказвате да усъвършенствате уменията си, тогава ще останете на мястото си. Това ще доведе до факта, че пропускате всички шансове и не постигате това, което искате. Ще бъде жалко, защото не е необходимо много за изпълнение на плана.

КОЗИРОГ

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Козирог: Хороскопът за представителите на зодия Козирог подсказва интересно време, чиято динамика ще зависи от вашите решения. Марс, вашият активатор, няма да бъде в най-добрата си позиция, поради влиянието на планетарните аспекти, но Луната, която е отговорна за ограничаването на възможностите на Козирога, ще бъде засилена.

Но Сатурн, вашият владетел, ще заеме добра позиция и това ще позволи да променяте всяка ситуация във ваша полза. Въпросът е колко усилия ще отнеме. Периодът е важен по отношение на опита. Не се предвиждат критично негативни събития, но могат да се случат положителни.

ВОДОЛЕЙ

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Водолей: Хороскопът предсказва спокоен период за Водолея, не лишен от значими събития и ярки моменти. За разлика от много знаци, за вас тенденциите от предишния етап ясно ще надделеят над новите тенденции. Ето защо, не бързайте да променяте плановете си, особено ако някой от вашето обкръжение упорито ви подтиква към това. Тъй като Слънцето, което е отговорно за ограничаването на възможностите на вашия знак, ще заеме неблагоприятна позиция, е необходимо да се пести енергия.

Не се предвиждат критични препятствия, но ако се заемете с всичко подред, тогава няма да завършите нито една от започнатите задачи. Затова действайте разумно, особено в областта на личните отношения. Можете да го направите по-лесно – да се абстрахирате от случващото се, но след това пропуснете добри възможности и дълго време няма да можете да промените нищо.

РИБИ

Хороскоп за месец Януари, 2022 – зодия Риби: Хороскопът за Рибите е много различен от астрологичните прогнози за този период за повечето други знаци на зодиака. Поради нестабилната позиция на Венера, поради астрологичната ситуация, много аспекти ще изискват ревизия в първите дни на новата година. Нищо притеснително, но някои събития ще ви изненадат и не можете да се подготвите за тях. Затова звездите съветват да не се отпускат дори през зимните празници.

Струва си да се погрижите и за здравето си, тъй като в някои моменти, поради необмислени или импулсивни действия, можете да го застрашите. Пазете се, да се разболявате през този период, защото може да пропуснете отличен шанс, по отношение на вашата кариера.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе