СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27.12. 2021-2.01. 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27.12. 2021-2.01. 2022

 

ОВЕН

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 27.12.2021-02.01.2022: С наближаването на 2022 г. е време да се заемете сериозно с това, което искате да постигнете, точно когато слънцето ще навлезе в Козирог. Слънцето навлиза в зоната на вашата кариера, което ще спомогне да постигнете целите ви.

Внимавайте какви покани приемате, защото може да не са такива, каквито ви се струват първоначално. Управлявайте разумно финансовите ви средства.

Настоящият период ви зарежда с творческа енергия. Това е идеален момент за представяне на идеи и използване на социалните мрежи за тази цел.

ТЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 27.12.2021-02.01.2022: Новите идеи могат да разширят животът ви към по-добро.Това е чудесен период за някои подобрения, да слушате обогатяващи лекции или да пътувате, което може да ви позволи да изясните собственото ви мнение.

Нова година е на хоризонта и вие ще се промените с нея. Това е чудесно време да пътувате, да се заемете с любимо хоби или да промените гледната си точка по важен въпрос.

Петък ще ви донесе възможност за повишение. Въпреки това, преди да подпишете договор, не забравяйте да прочетете дребния шрифт.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 27.12.2021-02.01.2022: Започнете седмицата с известна емоционална трансформация и изцеление. Този аспект може да доведе до голям пробив в личностното ви развитие.

Новият период внася нови промени в живота ви. Изминалото Слънцестоене ще подчертае това, от което вече нямате нужда и ще ви помогне да промените живота си към по-добро. Започнете, като се отървете от всичко (и всички), което вече не ви прави щастливи.

Ако искате да постигнете мечтите си, използвайте своя чар и умения за работа в екип, за да сключите сделката, която отдавна очаквате. Лесно е да се свързвате с хора, които могат да ви помогнат в целите ви. Така че, Близнаци, захващайте за работа!

РАК

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 27.12.2021-02.01.2022: Това е периодът да подадете ръка и да помогнете на човек в нужда. Съберете се с приятели, за да направите някаква благотворителна кампания или да разпространите информацията за важни въпроси. Заедно можете да постигнете всичко, което искате.

Продължете да работите в екип, споделяйте идеите, които могат да ви помогнат да изградите нещо вълшебно, от бизнес план до групов проект или творческа визия. Раци, не спирайте да мечтаете, докато не го постигнете.

ЛЪВ

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 27.12.2021-02.01.2022: Нова е след по-малко от седмица, но ще започнете да се самоусъвършенствате точно сега. Слънцето ще бъде във вашата зона на поведение, а през останалата част от годината, ще ви насърчава да се откажете от вредните навици и да станете най-добрата възможна версия на себе си.

Потенциалните възможности за партньорство могат да доведат до успех. Ако искате да бъдете успешни, ще трябва да сте отборен играч, което означава да оставите някой друг да поеме водещата роля. Загърбете егото си.

Опитайте се да се отпуснете и да се насладите на живота такъв, какъвто е.

ДЕВА

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 27.12.2021-02.01.2022: Това периодът за нови и мащабни идеи, ще получите творческа енергия за разширяване на живота ви. Помислете за изкуството в по-широк контекст и научете повече за себе си. Продължавайте да творите, особено през следващите четири седмици.

Ако се чувствате творчески блокирани, поради ретроградността на Венера, опитайте да се измъкнете, като започнете ново хоби или промените стила си. Бъдете смели!

Независимо дали пиете горещ шоколад с приятели или се разхождате в парка с любимия си човек, седмицата ще бъде забавна за всички представители на знака. Деви, отпуснете се!

ВЕЗНИ

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 27.12.2021-02.01.2022: В тази част от годината ще копнеете за стабилност и домашен комфорт. Позволете си да бъдете подпомогнати от хората, които ви обичат.

Може да ви бъде предоставена голяма възможност, но не забравяйте да прочетете внимателно дребния шрифт или внимавайте да не пропуснете важна информация.

Края на периода внася някои промени в домашния ви живот.​ Бъдете  с най-близките си хора за празниците, съберете се повече хора около масата за вечеря. Има вероятност да се пренесете в нов мечтан дом. Укрепете емоционалното ви състояние.

СКОРПИОН

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 27.12.2021-02.01.2022: Слънцето ще бъде във вашата комуникационна зона през следващите три седмици, като ви зарежда да пишете и говорите по много. Това е чудесно време да се насочите в търсене на нова работа или да предприемете кратко пътуване, за да посетите семейството ви, ако не сте заедно.

Думите притежават голяма сила, независимо дали трансформират отношенията ви към по-добро или ви водят към знание. Може да искате да творите или да използвате комуникационните си умения, за да спечелите допълнителни средства.

И накрая, завършете седмицата с творческа нотка. Този аспект прави периодът идеален да намерите вдъхновение в думи, да работите по творчески проекти или да откриете ваша неподозирана черта.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 27.12.2021-02.01.2022: Тъй като 2021 г. е съвсем в края си, това е идеалното време да помислите за финансовото си бъдеще през следващата година. Слънцето ще грее във вашата материална зона през следващите три седмици, насърчавайки ви да започнете активно да инвестирате в бъдещето си, особено когато става въпрос за пари. Ако искате нова кола или дом, започнете да работите още сега, мили Стрелци!

Тази седмица сте изпълнени с големи идеи, но може да е трудно да ги приложите на практика. Не се натоварвайте с твърде много ангажименти, защото може да не успеете да ги изпълните.

Ако се чувствате прекалено привлечени от материални блага, не се претоварвайте, само защото искате да си купите скъпо яке, например.

КОЗИРОГ

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 27.12.2021-02.01.2022: Краят на годината е, така че ако имате нещо важно да кажете, Козирози, кажете го сега! Вашето небесно тяло ви насърчава да кажете това, което чувствате. Споделете вашите идеи, обяснете се в любов, правете комплименти на хората!

Посланието на любовта към себе си се връща по-силно от всякога, когато влезете във вашият период. Концентрирайте се върху придобиването на повече самочувствие. Поглезете се с нови дрехи или направете няколко промени в стила ви. Не се страхувайте да преследвате мечтите си.

Напомняйте си, че и вие, както всяко живо същество имате право на любов.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 27.12.2021-02.01.2022: Този период е наситен с интензивност, когато слънцето се намира във вашата зона за поверителност. През този период от годината, може да искате да се оттеглите в собствения си свят, за да намерите мир. Следващите три седмици ще бъдат период за сериозен размисъл, докато чертаете плановете си за предстоящата година.

Вероятно е периодът да завърши с някаква семейна традиция.

Не приемайте покана за празник, ако имате лошо предчувствие или ви носи отрицателни вибрации. Вашата безпогрешна интуиция знае най-добре.

РИБИ

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 27.12.2021-02.01.2022: Прекарайте празниците с приятелите си. Слънцето ще бъде във вашата социална зона през следващите три седмици, което ще ви предостави много възможности и време за приятели, както и да помислите за вашите надежди и мечти. Ако искате да помагате на другите, се ангажирайте с някаква доброволческа работа или подайте ръка за помощ.

В събота може да има възможност да промените връзката от случайна към близка, особено ако сте се свързали чрез социални каузи. Направете света по-добро място за живеене.

Работата в екип може да сбъдне някоя от мечтите ви. Бъдете смели и действате за това.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе