ДНЕВЕН хороскоп за 29.12.2021-Сряда
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 29.12.2021-Сряда

Дневен хороскоп за всички зодии: Днес хороскопът е особено добър за нова начало и творческа дейност. Вашите интелектуални и логически способности в този ден ще достигнат своя връх, а мисълта ви ще бъде насочена в нестандартна посока. Звездите ви съветват, да избягвате хазарта и алкохола, които днес могат неусетно да ви подведат в опасна посока, поради което съществува риск от грешки.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29.12.2021-Сряда 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 29 декември: Добър ден за обсъждане на някои професионални въпроси в неформална обстановка. Ще получите полезни съвети от добър експерт, може да поискате подкрепата на влиятелен човек. Лесно ще намирате подход към нови познанства, ще правите добро впечатление на тези, които обикновено са много взискателни и забелязват само недостатъците в другите хора. Ще имате добра възможност за сключване на изгодна сделка.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 29 декември: Страхотен ден за вършене на необичайни неща. Вече не ви се върви по утъпканите пътеки, предпочитате да търсите своя път към целта. Бъдете търпеливи и изобщо не се разстройвате, ако трябва да изчакате малко. През първата половина на деня емоционалният фон е спокоен, но през втората става по-напрегнат. Неприятни спомени могат да развалят настроението ви. За щастие наблизо има хора, които са готови да ви подкрепят.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 29 декември: Сутринта ще ви е по-трудно да запазите самообладание. Възмутени сте, защото нещо не върви по план, но не се ядосвайте за дреболии. Опитайте се да не давате воля на негативните емоции, уверете се, че заради тях не си струва да си разваляте отношенията с близки хора. Важните разговори трябва да бъдат отложени по-подходящо време. Бързо ще се справите с текущите дела, те не изглеждат скучни или досадни. Очаква ви успешно разрешаване на финансови затруднения.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 29 декември: Запазете самообладание. Това определено не е вашият ден, в който да вземате големи решения в движение или променяте планове, без да обмисляте нещата правилно. Струва си да вслушате в точната Рачешка интуицията, с особено внимание. Нейните нашепвания са много по-полезни от съветите на околните. Бъдете готови за необичайни срещи. Вероятно е начало на приятелство или романтична връзка, която скоро може да се превърне в приказка достойна за любовен роман.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 29 декември: Натоварен, интересен, ползотворен ден. Ще имате време да направите дори повече, отколкото сте очаквали. Дългогодишни съюзници и добри познати ще ви окажат безценна подкрепа. Благодарение на тяхната сила вие бързо се справяте с трудностите, като взимате точните решения. Не са изключени и интересни бизнес предложения. Вероятни са парични постъпления: от неочаквани източници, както и подаръци, от които ще останете много доволни. Нещо загадъчно ще повдигне духът ви.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 29 декември: Опитайте се да определите приоритетите си възможно най-точно, решете какво ще предприемете на първо място. Важно е да не скачате от една задача към друга, а да действате последователно. Днес може да ви е трудно да правите няколко неща наведнъж: има риск да забравите или объркате нещо. Приятели и познати подкрепят вашите идеи, предлагат помощ при тяхното реализиране. Не им отказвайте! Благодарение на тях ще постигнете набелязаната цел.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 29 декември: Денят не е от най-лесните, но пък интересен. Ще ви се открият някои важни неща, събития, които ще ви помогнат да погледнете свежо на познатите неща. Очаквайте добри новини. Дори и да не се отнасят пряко за вас, все-пак ще повдигнат настроението ви. Някои Везни разбират, че е дошло времето да променят нещо в живота и започват да правят конкретни планове. Възможни са неочаквани срещи. Денят е добър за възстановяване на стари контакти или връзки.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 29 декември: Страхотен ден за срещи, общуване с различни хора, обсъждане на сериозни въпроси. Разбирате само с един поглед, често усещате какво има в душата на хората, които виждате за първи път. Не е изключено началото на една необичайно вълнуваща романтична история. Често пъти не действате по начина, по който другите очакват, и затова постигате страхотни резултати. Може да се появят нови съмишленици: хората виждат колко добре правите всичко и искат да се присъединят към вас.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 29 декември: Може би сутринта ще е трудно да намерите общ език с околните, но стойте настрани от излишни спорове и взаимни претенции. Не реагирайте остро на чужди коментари, отправени към вас, понякога си мислите, че сте критикувани и обидени, въпреки че това изобщо не е така. По-добре е да отложите обсъждането на сериозни въпроси и да не спорите за дреболии. Но втората половина на деня е съвсем различна.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 29 декември: Напрегнат ден, но интересен и обещаващ. Подходящ е за поемане на нови неща: бързо ще постигнете първите успехи и не няма да спрете до тук. Възможни са неочаквани, но много примамливи оферти. Често те се правят от хора, от които зависи много. Ако станат ваши съюзници, ще постигнете много. Семейните сбирки са изпълнени с много приятна енергия. А една необичайна романтична среща ще се помни дълго време.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 29 декември: Днес имате потенциала да постигнете много, дори ако трябва да действате сами. Но нуждата от това едва ли ще се появи: наблизо има хора, които са готови да ви помогнат и подкрепят най-смелите ви начинания. Денят е чудесен за пътувания. Те ще ви заредят с много ярки и запомнящи се впечатления. Не са изключени и необичайни познанства.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 29 декември: Днес сте като магнит за чуждото внимание. Хората, които преди са се интересували само от себе си, забелязват вашите достойнства, задават много въпроси и могат да предложат нещо необичайно. Слушайте интуицията си, тя ще ви посочи най-правилната посока. Благоприятен ден за решаване на финансови въпроси и сключване на сделки. Когато става дума за пари, вие не изпускате нищо от поглед, следователно и не правите грешки. Втората половина на деня е подходящо време за семейството.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе