ЛЮБОВЕН хороскоп за 29.12.2021-Сряда
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29.12.2021-Сряда

Любовен хороскоп за всички зодии: Повишената емоционалност, присъща на този ден, отваря вратите за романтични подвизи. За семейните или несемейни двойки това ще бъде необходимото масло в огъня, за да стопи негодуванието, да разпали страстта и да напомни за минали чувства. Основното нещо е, да не използвате иронични шеги и провокации, в противен случай всички усилия ще се окажат напразни и ще остане един неприятен послевкус.

ДНЕВЕН хороскоп за 29.12.2021-Сряда

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 29 декември: Този знак днес се отличава със специален инат, на който не всеки събеседник може да издържи. Нищо чудно, че казват, че приятелите се познават в беда, само за Овена тази фраза звучи различно. Неговите лудории ще бъдат толерирани само от единия човек – другата половина и точно в този момент ще стане ясно колко ценна е тази връзка. Препоръчително е да обърнете внимание на това и горещо да благодарите на партньора си.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 29 декември: Интересно прозрение ще дойде за този знак днес. Независимо колко време прекарвате със своята сродна душа, възниква въпросът как да го направите правилно. Има ли достатъчно топлина и разбирателство между вас? Всички тези мисли възникват с добра цел, за да подобрят в крайна сметка отношенията, да донесат от тях по-запомнящи се моменти от рутинните.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 29 декември: При всички негативни условия за този знак днес ще има място за проява на сантименталност. Тук много зависи от партньора, доколко е наясно с уникалната природа на този знак, дали няма да се обиди от опитите му да сподели негативните си емоции с всички наоколо. Представянето на свободните от вас пред потенциален партньор днес може да бъде успешно. Всъщност, това е непознат, пред когото можете поне временно да откриете непозната ви страна.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 29 декември: Под тежестта на романтичното си настроение представителите на този знак ще могат да обърнат дължимото внимание на своята сродна душа. С подходящо ниво на взаимно разбиране ще бъде възможно да се установи комуникация с близките. Това е добър период за разговори от сърце, планиране на съвместно бъдеще, за пътуване извън населеното място или за закупуване на общ дом или имот.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 29 декември: Като се има предвид абсолютно балансираното настроение на Лъва, личният му живот също няма да се отличава с изблици на страст или романтика. Запознанства не се очакват, както и задушевни разговори. Въпреки че би си струвало да отделите малко внимание на партньора си, за да не си помисли, че го пренебрегвате. Свободните Лъвове, дори няма да искат да се срещат с някого.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 29 декември: Днес този знак осъзнава, че връзката е в застой. За да я раздвижите и насочите към по-нататъшно развитие, трябва преди всичко да работите върху себе си. Може би имате страхове и комплекси, които ви пречат да се отпуснете напълно или принципи, които ви карат да отказвате дори прости компромиси. За свободните Деви не е трудно да се запознават, те са очарователни и общителни. Въпросът е дали искат връзка или статутът на свободен човек е по-удобен за момента?

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 29 декември: Днешното странно настроение на Везните може да бъде разбрано само от любимия човек. За това, обаче трябва да се съобразите с едно условие – трябва да сте открити и честни със своята сродна душа. Не си струва да се колебаете и съмнявате, очаквайки, че партньорът ще разбере намеците ви и ще отгатне всичко сам. Ако днес сте решили да си поговорите от сърце, тогава това ще бъде високо оценено и прието с отворени обятия.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 29 декември: Този знак днес е богат на комплименти и мили спомени от първите моменти. Той охотно ще подкрепи любимия човек, но по-морално, отколкото чрез други методи. Скорпионът, днес трябва да обърне внимание на чувствата на партньора, защото именно неговото участие ще помогне на другата половина да се справи с нерешителността. Свободните представители на знака не се интересуват особено от съдбовни познанства.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 29 декември: Да говорите и говорите с любимия човек от сърце, да говорите за преживяванията си, да слушате тайните му – не е ли това най-прекрасното нещо, което може да се случи между двама души? Днес трябва да се доверите на своята сродна душа, особено ако това настроение е взаимно. Разбира се, не можете да знаете със сигурност дали партньорът ви ще ви подкрепи или ще си помисли, че сте детински настроени, но точно такъв разговор може да разкрие много карти.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 29 декември: Отношенията могат да бъдат напрегнати, защото Козирогът е твърде взискателен към своята сродна душа и дори да твърди, че е готов да се примири с всичките й странности и капризи, за което вероятно лъже себе си. Всъщност, вие цените надеждата, че партньорът ви ще се подобри и искате това да се случи скоро. Промените в поведението и характера обаче отнемат не една седмица, а месеци. Останете уверени в собствените ви способности.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 29 декември: Днес трябва да поговорите сериозно с партньора си. Няма за какво да се притеснявате, просто е време да помислите за сериозни стъпки, включително закупуване на съвместен имот. Ето защо, трябва да предложите на сродната си душа не най-лекомисленото решение. За да спестите пари по-бързо, ще трябва да „затегнете коланите“, да пестите от скъпи подаръци. Необходимо е и двете страни да се съгласят с такъв план, за да се избегнат недоразумения.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 29 декември: Този знак сега е зает с „приключването“ на дела, които са били отложени или имат ограничен срок. В този случай, през втората половина на деня също ще се нуждаете от помощ, така че има малък шанс от дребно недоразумение. Но вашият разум е този, който ще помогне за разрешаването му или по-скоро, ще предотврати избухването му. Основното нещо е да не прибягвате до прибързани заключения и решения.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе