ВОДА за отслабване и силен имунитет (вода, мед, лимон)

ВОДА за отслабване и силен имунитет (вода, мед, лимон)
Добра форма

ВОДА за отслабване и силен имунитет (вода, мед, лимон)

Тази вода не само ще ви помогне да постигнете невероятни резултати в отслабването, но ще подобри работата на храносмилателната система, ще ускори метаболизма, значително ще подобри работата на имунната ви система, ще спомогне по-бързо да излекувате настинки и грип, помага за регулиране нивата на кръвната захар и кръвното налягане и още полезни свойства.

Комбинацията вода с мед и лимон е много мощна за тялото!

Когато става въпрос за детоксикация, трябва да сте уверени, че приемате достатъчно количество вода. Тя е основен елемент във всяка диета. Ако не пиете достатъчно вода, ще страдате от бавен метаболизъм.

1. Полезни свойства на лимона.

Не е тайна, че лимоните са изключително богати на витамин С, антиоксиданти и хранителни вещества, които имат антибактериален и противораков ефект върху организма. Флавоноидите, които се съдържат в плода, правят чудеса при борбата с много заболявания.

Други хранителни вещества, които лимонът съдържа са: витамин В1, витамин В3, витамин В5, витамин В6, витамин А, витамин Е, фолиева киселина, мед, калций, магнезий, калий, цинк, фосфор и протеини. Това помага за лечение на няколко заболявания, като високо кръвно налягане, запек, лошо храносмилане, камъни в бъбреците и др.

Лимонът ще ускори метаболизма, което ще спомогне за загубата на излишно тегло, мазнини и затлъстяване. Този уникален дар от природата съдържа още пектин, който ще прочисти стомаха ви, а също така ще помогне в борбата с апетита.

2. Медът като част от ежедневната диета.

Кой не би искал здравословен и сладък заместител на захарта, който да ви помогне в отслабването? Медът трябва да бъде част от диетата на всеки. Желателно е да използвате чист и качествен мед.

Медът ще намали количеството поети калории, получени от консумацията на захар или други сладкиши. Всеки път, когато почувствате нужда да хапнете нещо сладко – хапнете 1 ч.л. мед.

Медът е мощна енергийна бомба, която е мозъчен стимулант, като подобрява паметта и концентрацията ви.

Медът подсилва вашата имунна система с няколко антибактериални и антивирусни свойства, които притежава.

3. Предлагаме ви много добра и лесна рецепта за отслабване.

Ако пожелаете, можете да включите тази проста рецепта в ежедневната си диета за борба с излишните килограми и за подсилване функциите на имунната система.

ВОДА за отслабване и силен имунитет (вода, мед, лимон)

Начин на приготвяне и прием:

Смесете 1 чаена лъжичка мед и сока на половин лимон в чаша (200-250 мл.) топла вода. Бъркайте до получаване на еднородно смес. Пийте тази натурална напитка сутрин на гладно, един час ПРЕДИ хранене. Приемайте в продължение на две седмици, след което направете почивка една седмица и пак продължете. Опитайте и ще усетите промени в теглото след около месец, все пак всеки организъм е строго индивидуален.

В заключение и не на последно място…

Тази вълшебен „чай“: топла вода с мед и лимон има мощен детокс ефект и е диуретик. Комбинация, която ще поддържа алкално-киселинният баланс в организма – една от основите на доброто здраве.

ДОМАШЕН ЛЕК за астма, пневмония, кашлица, артрит…

ЛЕЧЕБНА ДОМАШНА ЛИМОНАДА: ЛИМОН, СОДА И ВОДА – Удивително е какви чудеса правят за здравето тези съставки! Лесно е! Опитайте!

НАЙ-ЛЕЧЕБНАТА ВОДА ЗА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА, МОЗЪКА И ЧЕРНИЯ ДРОБ!

ГОРЕЩАТА ВОДА И НЕВЕРОЯТНИТЕ ПОЛЗИ ЗА ОБЩОТО ЗДРАВЕ

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе