Три зодии, които скоро ще хванат партньора си в лъжа
Астрология Любов и партньорство

Три зодии, които скоро ще хванат партньора си в лъжа

Можете ли само да си представите да хванете партньора си в лъжа? Колко опустошително би било това за вас? Със сигурност усещането е ужасно, но за съжаление има двойки, които преминават през това. Макар на пръв поглед идеята за откритост в една връзка винаги да е на преден план, понякога партньорите пазят тайни един от друг.  Съвсем скоро това ще разберат някои от представителите на три зодии и то от първо лице. Така че подгответе ума си за тази мисъл, защото сте на път да разберете, че вашият партньор ви е лъгал.

В някои случаи лъжата може да подкопае основите на връзката ви, а в други тя да е по-безобидна, но все пак чувството със сигурност не е приятно. Това, за което сте излъгани, ще бъде тема за дискусия, а как ще се справите с това ще зависи от вас.

Ето и кои са тези три зодии, които скоро ще хванат партньора си в лъжа

Стрелец

Ако има нещо, което наистина мразите, това е да трябва отново да се справяте със собствената си наивност. Пак го направихте, Стрелец. Доверихте се на грешния човек и дори когато започнахте да разбирате измамните му схеми, вие опитвахте да убедите самите себе си, че той е искрен и откровен с вас. И ето ви днес – вече сте напълно наясно с лъжите му и опустошени от тях. Това е някого, когото сте обичали, вероятно може да сте били и лудо влюбени в него. Ще хванете този човек в лъжа, която ще бъде толкова умопомрачителна, че ще се чудите защо изобщо сте били с него. Направихте още една грешка в любовта и сега плащате за това.

Водолей

Нов ден, нова лъжа – така преминава ежедневието с партньора ви. Това, което някога е било толкова страхотно, очевидно е било изградено на базата на фалш и лицемерие. Този човек не е просто лъжец, който е пропилял времето ви и ви е наранил, а ви използва повече, отколкото предполагате. Например той може да се е нуждаел от пари и да поиска помощ от вас, което като цяло не би било голяма работа, докато не разберете за какво му трябват. Може с тях да прави подаръци на друга. Това са непрестанни лъжи и вече сте чули достатъчно такива. Крайно време е да изхвърлите този човек от живота си, без да му давате шанс да ви оплете в мрежите си отново.

Риби

Вие сте един от онези хора, за които прозрачността и истината в една връзка са задължителни. Без тайни, без изненади. Ако някой иска да държи сърцето ви, тогава е по-добре да бъде честен за всеки един аспект от живота си, като тайните не са разрешение. Това обаче може да изплаши половинката ви. Той може да се почувства така сякаш няма право да кихат, без да ви каже за това. Вашата нужда да контролирате всичко, дори емоциите, понякога плаши партньорите ви. Те се нуждаят от своите малки тайни, които вие няма да им позволите да имат, колкото и безобидни да са. Така че, когато разберете, че са ви лъгали, разберете, че сте изиграли роля в тази измама. Хората имат недостатъци и това е напълно нормално, просто го приемете.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе