съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 12.02.2022 – Събота

Дневен хороскоп за 12.02.2022-събота за всички зодии: Луната в Близнаци образува тригон към Слънцето във Водолей. Това е аспект на добри възможности, благоприятен набор от обстоятелства. За хората е по-лесно да се разбират, по-лесно е да проявяват дружелюбие и милост. Искреността и позитивното отношение помагат за бързото постигане на желания резултат. Интуитивното разбиране как да действате правилно в дадена ситуация също допринася за успеха.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.02.2022 – Събота 

СЪВЕТ за 12.02.2022 към всяка зодия 

УИКЕНД ХОРОСКОП за 12-13.02.2022-събота и неделя 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 12 февруари: Ако Овенът иска да направи повече днес, тогава трябва да започнете от рано сутринта. Не си позволявайте да „отплувате”, да мислите какво би могло да бъде в някой друг случай. Вие сте тук и сега и основното е мотивацията. Трябва да обичате това, което правите. Денят обещава много новини, информация, мнения. Не чакайте на готово. Направете свои собствени изводи и помислете как да приложите наученото. Днес не трябва да правите нещо, което е от голямо значение, ако не сте сигурни в правилността на действията ви. Дайте на ситуацията повече свобода, за да се появят повече опции.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 12 февруари: Трябва да направите най-важното нещо сутринта, поради влиянието на Луната, след кова спокойно да продължите обичайните си задължения. Не се напрягайте от трудни случаи или разговори. Не се наказвайте днес, ако не успеете да направите невъзможното. Има твърде много външна намеса. Това е добър ден за разнообразни дейности, когато можете да направите от всичко по малко. Някои хора ще се обърнат към вас за съвет и подкрепа. Нещата ще се движат от само себе си. Най-интересното е това, което се случва неочаквано. Но в това, което сами сте планирали, не е изключена изненада.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 12 февруари: Днес бъдете внимателни към възможностите да дадете нов живот на стар проект, да го обновите, да привлечете помощ или съмишленици. Поне помислете за това. Възможни са интересни запознанства, но не бързайте да скъсявате дистанцията. Изправени сте пред някаква трудна ситуация, но всичко ще бъде под ваш контрол. Знаете какво и как да правите, имате повече сигурност и механизми за влияние. Конфликтите днес са възможност да кажете всичко, което ви измъчва, така ще излезете от порочния кръг на проблемите. В някои ситуации решителните действия ще бъдат от ваша полза. Но контролирайте агресията, ако нещо ви дразни.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 12 февруари: Днес може да имате странен и не особено добър ден. Ако сте решени да научите нещо, направете го целенасочено. Но това е да разберете, а не да разузнавате или изнудвате. Всичко скрито и тайно, може да излезе на повърхността. Колкото повече новини, толкова по-малко комфортна ще изглежда атмосферата. За да поддържате ефективността на енергията на деня, има смисъл да ограничите малко контактите, да изключите ненужните средства за комуникация и да стоите в социалните мрежи по-рядко. Ако предстои нещо важно, отложете го за друг, по-подходящ, ден.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 12 февруари: На Лъва се препоръчва да се възползва максимално от сутринта, особено ако трябва да преговаряте с някого или да правите нещо в екип. Сутринта ще мине лесно и приятно. Ще решите натрупани въпроси, ще обсъждате всичко с лекота. Днес по-добре да не започвате нищо важно и съществено за вас. Има дни, в които можете просто да правите текущи дела. Полезно е да се концентрирате върху информационната страна на дейността, обучението, контактите, пресичането на интереси. Можете да научите много от сферата на личните хобита. Околните лесно ще споделят информация с вас.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 12 февруари: Не се измъчвайте от ревност, подозрение, съжаление, негодувание. Днес е по-лесно от вчера, а утре ще бъде по-лесно от днес. Важно е да правите това, което осигурява стабилността на живота ви и да правите правилното нещо във всяка конкретна ситуация. Спазвайте правилата, етикета, графика, дрес кода. Обадете се на родителите си или на близки хора. Съсредоточете се върху изпълнението на задълженията си. Безопасно място днес е във вашия дом или сред съмишленици. Опитайте се да четете много. Благодарение на информацията, идваща отвън, прозрението може да ви посети. Ще разберете как това влияе на живота ви.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 12 февруари: Днес може да имате проблеми с концентрацията. Това ще доведе до факта, че периодично ще се разсейвате от ежедневните задачи. Затова се опитайте да не поемате допълнителни ангажименти, а също и да не се разсейвате от разговори с колеги или някакви дреболии, които не са от значение за вас. Направете всичко, за да се справите с натрупаните задачи, така ще привлечете в живота си промените, които просто ви липсват. Използвайте този ден, за да направите истински скок напред, независимо, дали става дума за ново запознанство, нова стъпка в една връзка или „работа върху грешки“.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 12 февруари: Може да имате сривове, поради разсеяност. Храната изтича или кипи, тестото не втасва, кранове започват да капят, но за всичко ще се намери решение. Но този, чиито ръце са винаги готови да дадат, много бързо ще получи необходимата подкрепа и помощ. По-важните неща могат да се оттеглят на заден план, докато не почувствате усещането, че животът е под ваш контрол. Интересен ден, когато пренареждате отношението си към важна тема. Моментът на осъзнаването, когато внезапно идва разбирането, че е направено погрешно или дори напълно напразно или по навик, но е необходимо нещо съвсем различно. Особено важно е да направите нещо, в което усещате ефекта на заминаващ влак. Може би това е вашият шанс да скочите на последния вагон.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 12 февруари: Трябва да повярвате в себе си и тогава наистина ще постигнете успех в това, което правите от дълго време. Въпреки това, грешките и неприятностите могат да ви попречат, но лесно можете да се справите с тях. Имайте предвид, че на този ден точните хора ще се свържат с вас, така че не се колебайте да завържете запознанства и можете да си партнирате в бъдеще. В отношенията със сродната си душа, не се страхувайте, да излезете малко от утъпканата пътека и да експериментирате – нотки на оригиналност и малки импровизации, ще накарат красивата симфония на любовта да звучи по нов начин.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 12 февруари: Идеите на Козирога днес може да не бъдат оценени. Но това не означава, че трябва да се чувствате, като изоставени. Това предполага, че трябва да рекламирате проекта си пред друг аудитория, тази не е вашата цел. Сега е подходящ момент за чат и дори малко спор, което ще изостри морала ви и ще ви позволи да генерирате нови идеи. Но бъдете внимателни – не довеждайте споровете до скандали. Също така, ви очаква невероятно красиво разкритие в областта на взаимоотношенията. Каквото и да е това малко откритие, то ще бъде голям скок напред за вас.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 12 февруари: Днес нещата за Водолея вървят добре и денят ще оправдае очакванията. Но може да имате усещане за външен натиск. Прекалено сте потопени в чуждото в ущърб на своето. Отделете повече време за хобита, особено в настоящото положение на Луната. Може да почувствате желание за впечатления, което може да доведе до придобиване на ненужни неща. Бъдете внимателни в разговорите, в които се разкриват дума по дума и вашите тайни, но защо? Бъдете внимателни към собствените си предположения или необичайни съвпадения. Не пийте алкохол, в противен случай ще страдате от безсъние през нощта.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 12 февруари: Говорете малко и слушайте повече. Този ден не гарантира съпричастност и взаимно разбиране от околните. Хората ще говорят много в бързината, без да слушат отговорите. Много празна информация. Но може да бъде и много полезно. Днес няма нужда да бързате за никъде, а да видите смисъла в случващото се. Истината е разкрита и трудно може да се скрие. Потърсете отговорите, от които се нуждаете. Може да се почувствате объркани. Трябва да си почивате и да подредите приоритетите си. Най-добрият съвет за днес е да правите всичко едно по едно.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе