ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.02.2022 - Събота
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.02.2022 – Събота

Любовен хороскоп за 12.02.2022-събота за всички зодии: Отделете повече време днес, за да разберете душата и желанията си. Вашият партньор се нуждае от вас точно толкова, колкото и вие от него. Ако сте необвързани и срещнете някого днес, разберете всичко, което можете за миналото му, преди да влезете в сериозна връзка с него.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 12.02.2022 – Събота 

СЪВЕТ за 12.02.2022 към всяка зодия 

УИКЕНД ХОРОСКОП за 12-13.02.2022-събота и неделя 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 12 февруари: Благоприятен ден за укрепване на отношенията не само с приятели на любим човек, но и с роднини. Днес ще бъдете толкова красноречиви и убедителни, че можете да убедите всеки и всичко. Звездите ви съветват да не се колебаете във вземането на решения и да демонстрирате сила на волята и характера.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 12 февруари: Спокоен и премерен ден във всяко отношение, особено за тези, които са щастливи в любовта или в семейния живот. Днес ще бъдете в настроение за романтика и сърдечна комуникация, която ще насърчи спокойствието във вашите отношения. Звездите съветват да обръщате повече внимание на децата и домашните любимци, да им подарявате хубави подаръци.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 12 февруари: Страхотен ден за среща и съвместни занимания. Днес ще бъдете пълни със сила и енергия и ще се справите с всякакви проблеми, при условие че не критикувате другите твърде остро. Звездите ви съветват да не бързате с нещата и да се опитате да се вслушате в мнението на любим човек – това ще ви донесе значителни ползи и радост.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 12 февруари: Страхотен ден за романтична среща или кардинални промени в личния ви живот. Днес ще бъдете пълни с енергия и смелост и ще можете да разрешите всеки проблем, стига да проявите усърдие и търпение. Звездите ви съветват да проявите доброта и да помогнете на околните.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 12 февруари: Поемете инициативата и не оставайте в сянка, в противен случай ще пропуснете своя шанс. Днес е по-добре да разберете проблема сами, отколкото да се дърпате до последно. Не започвайте неприятен разговор и не предизвиквайте ревността на партньора или семейната половинка – днес те са изпълнени със сериозни неприятности.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 12 февруари: Труден и непредсказуем ден във всяко отношение, особено в личния живот. Днес постоянно ще се съмнявате във всичко, ще се ядосвате и ще проявявате невъздържаност на емоциите. Не допускайте ревността – едва ли днес тя ще ви донесе положителни впечатления и емоции. Не започвайте неприятен разговор, освен ако не искате да получите отблъскване или да потънете в разочарование.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 12 февруари: Доверете се на интуицията си и скрийте информацията, която получавате – днес ще ви трябва малко повече дипломация от обикновено. Не започвайте неприятен разговор и не провокирайте партньора или съпруга/съпругата да бъде откровен, колкото повече изисквате признания и честност, толкова по-зле ще се окажат нещата за вас.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 12 февруари: Рискован и непредсказуем ден, особено през първата му половина. Днес лесно можете да намерите причина за недоволство, постоянно ще влошавате ситуацията. Не започвайте неприятен разговор и не предизвиквайте ревност – днес постоянно ще се разпадате. По-добре е да се опитате да намалите комуникацията и да не си уговаряте среща за този ден.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 12 февруари: Благоприятен ден за любовна среща или ново запознанство – днес ще бъдете доволни от обстоятелствата и ще можете да направите благоприятно впечатление. Чувствайте се свободни да създавате нови познанства, флиртувайте, комуникирайте или сменяйте имиджа си – всякакви експерименти днес ще ви донесат полза и радост.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 12 февруари: Не е най-добрият ден за нови запознанства или за задълбочаване на отношенията. Днес са възможни пречки, ако започнете нещо сериозно или решите да се ожените, да живеете заедно или да задълбочите отношенията. Слушайте сърцето си и не бързайте – ако се съмнявате, по-добре е да проверите чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 12 февруари: Благоприятен ден за духовно общуване, флирт или любов – днес ще бъдете доволни от себе си и ще можете да покажете най-добрите си качества. Трябва обаче да се пазите от тези, които ще се сближат с вас или ще ви запознаят с някого – подобни познанства ще внесат объркване във вашите отношения и планове. По-добре погледнете по-отблизо тези, които наистина ви харесват – този път всичко ще бъде наред.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 12 февруари: Не е най-успешният ден на романтична среща – вероятни са дребни разочарования и загуби, особено следобед. Не проявявайте прекомерно любопитство – рискувате да си пожелаете пожелания и да направите нещо съвсем различно от това, което ще ви донесе полза и приятни впечатления. Този път по-добре не се месете в миналото на някой друг, а просто се отпуснете.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе