УИКЕНД ХОРОСКОП за 12-13.02.2022-събота и неделя

УИКЕНД ХОРОСКОП за 12-13.02.2022-събота и неделя
Астрология

УИКЕНД ХОРОСКОП за 12-13.02.2022-събота и неделя

ОВЕН

Уикенд хороскоп за зодия Овен, 12-13.02.2022: Настроението на Овена може да се промени този уикенд, както долара на валутната борса през последните 10 години: ако си го представите в графика, ще изглежда като рисунка на влакче в увеселителен парк. И в наслада, и в гняв, Овенът ще бъде напълно искрен и няма да забележи, че понякога се държи неадекватно спрямо ситуацията. Хороскопът предлага, да се придържате към принципа на умереността, в противен случай има опасност да изглеждате като необуздан човек, а вие определено не се нуждаете от такава репутация. Е, излишъкът от емоции може да изразходвате сред природата или в танците.

ТЕЛЕЦ

Уикенд хороскоп за зодия Телец, 12-13.02.2022: Ако Телецът отдавна иска да се докаже в нещо, този уикенд е моментът! Вселената е готова да се върти около вас, възползвайте се от своя шанс! Единственото, за което предупреждава хороскопът, е прекомерността: опитайте се да се придържате към общоприетите правила и условности, въпреки че днес няма да ви е лесно. Имайки леко отслабен контрол над себе си, вие ще рискувате, да нараните нечии чувства. Освен това, може ненужно да оказвате натиск върху другите, принуждавайки ги да вземат решение, което е от полза само за вас. Няма да има смисъл в това, защото направили нещо против волята им, скоро ще се откажат от обещанията си.

БЛИЗНАЦИ

Уикенд хороскоп за зодия Близнаци, 12-13.02.2022: Този уикенд може да се окаже отличен за Близнаците, ако насочат енергията си към решаване на важни житейски въпроси. В този случай вие получавате шанс да „пробиете” препятствието, което отдавна ви пречи, да пречупите съпротивата – да уговорите желана сделка, да откриете правилния купувач, мениджър или колега. Е, хороскопът ви съветва, да се приберете вкъщи, ако сте уморени, за да не стигате до недоразумения и разправии, които са много възможни заради настоящата ви, силна, емоционалност.

РАК

Уикенд хороскоп за зодия Рак, 12-13.02.2022: Вашето мото за този уикенд е: „Спокойно, само спокойно“! Хороскопът предупреждава: единственият човек, който може да попречи на Рака в тези дни, е самият той, а най-голямата заплаха е свързана с прекомерната емоционалност. Дори и да ви е ужасно трудно да се контролирате, трябва поне да опитате. Във всички останали аспекти този уикенд е много благоприятен за вас: късметът ви очаква в паричните въпроси, той лесно може да привлече положителното внимание на другите или на човек, който харесвате от дълго време.

ЛЪВ

Уикенд хороскоп за зодия Лъв, 12-13.02.2022: Този уикенд Лъвът ще се нуждае от съпричастност и затова му се очертават срещи с приятели и партита, съвместни пътувания и срещи. Душата ви жадува за ярки положителни впечатления, без тях настроението ви скача като заек в пролетна поляна. Хороскопът ви насърчава, да радвате, както себе си, така и другите: с вкусна храна, комплименти, шеги, подаръци и усмивки. След като сте на правилната вълна вие ще получите много удоволствие от общуването с хора, скъпи на сърцето ви.

ДЕВА

Уикенд хороскоп за зодия Дева, 12-13.02.2022: През предстоящите почивни дни Девата може да приема всичко твърде лично, да бъде обидена или скандална без причина или може да издаде гениални идеи и нестандартни решения на най-трудните проблеми. Нервите ви са като опъната струна и могат да звучат като лирична балада, страстна серенада или какофония, която реже ухото, в зависимост от това кой ги свири. За тези дни хороскопът ви съветва, да обърнете специално внимание на отношенията с любимия човек, приятели, роднини. Ще имате какво да споделите с тях.

ВЕЗНИ

Уикенд хороскоп за зодия Везни, 12-13.02.2022: Този уикенд обещава на Везните, да бъде много емоционално ярък: вие ще можете да почувствате всички нюанси на чувствата ви, но само ако си го позволите. Хороскопът ви съветва, да премахнете самоограниченията, оставете се да ги надскочите и тогава кръвта ви ще бушува във вените ви, а в сърцето ви ще цъфти пролетта. Ще почувствате прилив на жизнена енергия и ще почувствате истинско щастие, щастието да сте тук и сега. Този уикенд сте в състояние да запалите околните с идеи, да се превърнете в център на привличане и единственото, от което се нуждаете за това, е просто да бъдете себе си.

СКОРПИОН

Уикенд хороскоп за зодия Скорпион, 12-13.02.2022: Скорпионът се отличава с независимост на преценката и желанието за независимост при вземането на решения. Той ще възприеме всеки натиск отвън с враждебност, поради което са възможни конфликти, както на работното място, така и у дома. Възможно е този уикенд, наистина, да искате, да бъде сами, но според хороскопа това желание не е предопределено да се сбъдне, защото всеки наистина се нуждае от вас, така че няма да имате тази възможност. Освен, ако не я потърсите на Хималаите. Е, вие ще трябва да слушате, вдъхновявате и впечатлявате всички, които страдат!

СТРЕЛЕЦ

Уикенд хороскоп за зодия Стрелец, 12-13.02.2022: Този уикенд Стрелецът трябва ще блесне! Този момент е идеален за речи, публични изказвания, презентации или интервюта: ще можете да очаровате слушателите си и лесно да ги убедите да заемат вашата страна. Във вас ще гори силен вътрешен огън, който привлича другите и разпалва душите им, а освен това разпалва страстите на вас самите. Хороскопът ви предупреждава за опасността от прегряване и експлозия или изгаряне с идеята, че самите вие ​​сте заразили всички наоколо. Като цяло, внимавайте с искрата!

КОЗИРОГ

Уикенд хороскоп за зодия Козирог, 12-13.02.2022: Рискът на този уикенд за Козирога може да бъде желанието да скрие чувствата си от близките: тези дни това е невъзможна задача за вас. Опитът да скриете емоциите може да доведе до голям взрив, защото вие вече сте като разклатена бутилка шампанско – само да ви докоснат и ще избухнете! Хороскопът съветва или да избягате от всички и да се затворите вкъщи, да изключите всички месинджъри и телефона си, или открито да кажете на другите какво мислите за тях. Тези дни може да се окажат изпитание за силата на дълго градена връзка – с приятел, колега или сродна душа.

ВОДОЛЕЙ

Уикенд хороскоп за зодия Водолей, 12-13.02.2022: В този уикенд Водолеят може да си позволи да бъде ексцентричен и да каже това, което мисли: хороскопът ви уверява, че околните ще приемат този ваш ентусиазъм. Ако не се решавате, да говорите с някого дълго време, може би предстоящите дни ще е точният момент за това, но само ако става дума за лични отношения. Но за бизнес преговори и бизнес комуникация това не е най-доброто време. Периодът се отличава с повишена емоционалност и следователно може да загубите контрол над себе си, забравяйки за интересите на бизнеса и така да съсипете всичко.

РИБИ

Уикенд хороскоп за зодия Риби, 12-13.02.2022: Възможно е тези дни някой от обкръжението на Рибите да се опита да ги вбеси, съзнателно или неволно. Хороскопът предупреждава за повишена емоционалност в този момент от живота на Рибите, която ще бъде причинена от външни фактори. Този уикенд имате шанса, да разберете за интригите, които се случват зад гърба ви, да хванете някого в нечестност или да забележите нечия груба грешка. Останете „на ръба“, вие трябва да останете спокойни, поне на външен вид. Само по този начин ще бъде възможно, ако не да се коригира ситуацията, то поне да не развива по-нататък.

Tagged , , , , , , , ,
на горе