Хороскоп за жени от 22 до 28 ноември
Астрология

Хороскоп за жени от 22 до 28 ноември

 

Сега не бива да се тревожите за неизпълнени желания и нерешени проблеми. Астролозите съветват жените от всички знаци да приемат живота по-леко, да се отпускат по-често. Сега е по-добре да се съсредоточите върху романтиката и любовната сфера като цяло. Звездите ще помогнат на жените да развият интуиция.

 

Жена Овен

Светилата на нощта клонят повече към сетивно възприятие на света, отколкото към решаване на проблеми и безкрайна работа. На 22 и 23 ноември е по-добре да си почивате колкото е възможно повече, като се опитвате да избегнете всички мисли и занимания, които вредят на енергията. На 24-ти Меркурий ще влезе в знака на Стрелец, което ще събуди страстта и нови желания у жените Овен. Ще дойде време, когато ще бъде възможно да се постигне съществен успех във всяко ново начинание. Време е да се заемете с рутинни неща, за да улесните подготовката за предстоящите празници.

Жена Телец

По-добре е жените от този знак да прекарат тази седмица в търсене на възможности за укрепване на отношенията с роднини, приятелки и сродни души. Телецът често е наричан зодиакален знак, който не прощава обиди, така че тези жени ще трябва да положат усилия върху себе си. Важно е да оставите всички лоши неща в миналото. Сега е моментът, когато трябва да мислите за бъдещето и да не се спирате на случилото се преди.

Жена Близнаци

В края на месеца животът на жените от този знак ще блести с ярки цветове. Трудно е да се каже какво точно ще се случи, но представителите на Знака трябва да са готови за промени във всяка област. Те ще се нуждаят от много енергия, която йога упражненията ще помогнат много за възстановяване. Ако се втурнат в битка в понеделник, ще загубят. По-добре да започнете да действате в сряда. През уикенда ви очакват приятни изненади. Трябва да останете на положителната вълна, каквото и да се случи.

Жена Рак

Енергията е идеална за анализиране на миналото и мислене за бъдещето. Представителите на зодия Рак през последната седмица на ноември ще имат съдбоносна среща с важен човек, който ще им отвори очите за случващото се и ще ги направи по-мъдри. Положителната енергия на небесните покровители ще ви помогне да придобиете увереност и да повярвате, че сега няма нищо невъзможно.

Жена Лъв

Любовната сфера за представителите на този знак ще стане най-важна в периода от 22 до 28 ноември. Астролозите съветват дамите, родени под егидата на Лъв, да се въздържат от подреждане на отношенията и да не издават тайните си на никого. Тази седмица има опасност да срещнете фалшив човек по пътя. Разбира се, не бива да се затваряте от хората заради това, но и на всички не можете да вярвате.

 

Жена Дева

Девите трябва да се съсредоточат върху финансовата сфера на живота. Много е важно да се отървете от навиците, които водят до бедност и да бъдете максимално мързеливи. Упоритата работа определено ще даде плод. Просто трябва да изчакате малко и да бъдете изпълнени с търпение. В този случай ноември ще завърши без инциденти и внезапни сътресения. Астролозите силно съветват все още да не харчите много пари, особено за неща, чиято полезност е съмнителна. По-добре бъдете малко по-внимателни.

 

 

Жена Везни

Звездите ще помогнат на красивата Везна да направи живота си по-добър, да намери женско щастие и да укрепи биополето си. Тази седмица могат да настъпят важни спонтанни и непредвидими промени, за които жените от този знак може да не са готови. Сега е много важно да не се тревожите за дреболии, като помните, че половината от проблемите са само следствие от негативно мислене.

Жена Скорпион

Скорпионите трябва да се справят без съветите на другите. Най-добре е да разговаряте с непознати или неприятни хора възможно най-малко тази седмица. От сряда Меркурий ще бъде във възход, така че всеки натрупан по-рано негатив ще може да бъде неутрализиран. Звездите ще бъдат на страната на тези жени – но само докато са готови да приемат реалността такава, каквато е.

Жена Стрелец

Звездите са изключително благосклонни за женитеСтрелец, така че трябва да прекарат тази седмица в намиране на вътрешен баланс. Представителите на този знак ще видят това, което преди това е било скрито от очите. Може би жените Стрелец ще видят нови пътища, водещи към щастието. Възможно е те да успеят да открият в себе си нови таланти и способности.

Жена Козирог

Жените от този знак ще имат много продуктивна седмица, в която ще могат да разрешат много лични и бизнес проблеми. Единственото нещо, от което трябва да се страхуват, са враговете и недоброжелателите. Инициативата и смелостта няма да са излишни. Козирозите понякога се затрудняват да продължат напред, но тази седмица можете да се надявате, че никакви препятствия няма да станат непреодолими и прекалено трудни. Всичко е възможно сега.

Жена Водолей

За Водолеите от нежния пол последната седмица на есента ще донесе много шум и караница, но в крайна сметка всичко ще се подреди. Ще бъде полезно да се занимавате с домакинска работа: готвене, почистване, ремонт. Това е чудесна възможност да се подготвите за зимата, да се отпуснете и да помислите върху важни въпроси. Също така е важно да слушате интуицията си. Това трябва да се направи в поне пет важни ситуации. Тази седмица ще бъде важна за бъдещото духовно развитие.

 

Жена Риби

Жените, родени под знака на Риби, ще имат седмица идеална за духовни практики, както и за борба с вредните суеверия и нагласи. В любовта те ще успеят да достигнат невиждани висоти. Интуицията ще бъде на върха си, което означава, че глобалните начинания могат безопасно да бъдат назначени за всеки от дните. Нощните светлини и в частност Меркурий ще се опитат да сбъднат мечтите на Рибите. Скептицизмът е най-големият враг за тези дами тази седмица.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе