Кои са типичните черти за характера на жената Риби

Кои са типичните черти за характера на жената Риби
Астрология

Кои са типичните черти за характера на жената Риби

 

Всъщност, може да узнаете много за един човек само от неговата зодия. Днес ще си говорим жената Риби. Риана, Елизабет Тейлър, Дакота Фанинг са представители на зодия Риби и представят целия блясък и красота на тази зодия. Вижте някои от най-интересните черти от характера на този зодиакален знак.

За Рибите най-важното у един човек не е опаковката, а съдържанието

Типична черта на зодията е да не обръща внимание на външния вид. Те се влюбват в същността на човека и не ги интересува без значение как изглежда. Винаги опознават по-дълбоко, защото са привлечени от личността.

Жената Риби е много емоционална

Често сменят настроението си. Преминават през емоционални дисбаланси – в единия момент са щастливи, а в следващия – депресирани. Именно тяхната емоционалност ги кара да обичат толкова силно.

Има духовна връзка

Изключително духовна зодия, която иска да има по-дълбока връзка с хората, която я заобикалят. Привърженичка е на медитацията, като чрез нея осмисля своята духовност.

Разпознава хората

Жената Риби може да разпознае кои хора са фалшиви с нея и кои искрени. Има силен инстинкт, който в повечето пъти се оказва правилен. Излизането с такъв тип жена не е лесно, тъй като тя разчита езика на тялото и винаги ще разбере ако не си истински към нея.

Грижи се за хората, които обича

Нейната емоционалност ѝ предава чувство на съпричастност. Представителките на тази зодия винаги се грижат внимателно за хората, които обичат и ако имате такъв човек до себе си сте истински късметлия.

Посвещава живота си на другите

Жената Риби разбира, когато някой около нея страда. И е готова на всичко, за да направи този човек щастлив. Ако нейните приятели или партньор са тъжни, това ѝ влияе до толкова, че и тя самата започва да се чувства по същия начин.

Има голямо сърце

Представителите на тази зодия са щедри. Споделят щастието си и когато видят човек в нужда, не се замислят нито за миг да му помогнат.Имат голямо сърце и лесно прощават на хората, които са ги накарали. Смятат, че всеки човек заслужава втори шанс.

Страхува се да остане сама

Жената Риби не открива лесно любовта. Тя търси дълбока и смислена връзка, не иска краткосрочни отношения, нито мимолетни увлечения. Ето затова е толкова трудно да срещне своята любов. Изпитват страх от самотата.

Харесва честността

Обича искрените, истинските и честните хора. Мрази да бъде лъгана и винаги разбира, когато някой се опита да я измами. Винаги предпочита истината, независимо колко болезнена може да е тя понякога.

Има добър инстинкт

Друга черта на зодия Риби е добре развития инстинкт. Представителките на тази зодия са свързани със заобикалящата ги среда. Виждат неща около себе си, които останалите не могат да разберат. Имат силна интуиция и рядко грешат. Почти невъзможно е да скриеш чувствата си пред жената Риби.

Лесно е да се свържеш с тях

Тази зодия познава много добре човешката природа. Много лесно може да разговаряш с тях. Хората се чувстват комфортно в компанията на жената Риби и колкото и твърд да си ще се отвориш пред нея. Те винаги казват правилните думи.

Мистериозни са по природа

Рибите разпознават хората, не може да остане нищо скрито от тях, но когато става въпрос за тях самите – те са истинска мистерия. Жената Риби обича да заинтригува и никога не се разкрива напълно. Въпреки че това затруднява мъжете около нея да я опознаят и разберат, по този начин тя е прави още по-привлекателна за тях.

Креативни са

Притежават креативен и артистичен характер. Разбират неща, които останалите зодии не могат. Работата им винаги се откроява. Жената Риби има различна гледна точка, която за другите хора се струва „нестандартна“.

Подбират приятелите си

Много малко са хората, пред които могат да се разкрият на 100 процента. За нея няма значение броят на приятелите, а тяхната стойност. Няма значение от статута, жената Риби иска истински хора около себе си.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе