Фантастична есен: Зодиите с най-голям КЪСМЕТ

най-голям к
Астрология

Фантастична есен: Зодиите с най-голям КЪСМЕТ

 

Четири са зодиите, които ще имат най-голям късмет през есента. За тях есента ще е фантастична.
Тези зодии са силни, успешни, красиви и желани и влиянието им се разпростира върху всички хора, с които влизат в контакт. Когато са в една стая, думите и погледите на околните са привлечени от тях, тъй като управляват всичко като крале и кралици.

Те ще получат възхищение и уважение, където и да отидат, но в същото време са истински крале на завладяващите души и никой не може да избяга от чара им. Те ще бъдат наречени най-добрите знаци на зодиака, а жените от тези знаци са най-мощните и влиятелни знаци в хороскопа.

Ако сте една от тези зодии и все още не сте достигнали потенциала си, сега е моментът да започнете да се отваряте. Това е вашият сезон. Ще имате неочакван късмет през тази есен.

Ето кои зодии ще изживеят своята фантастична есен и ще имат най-голям късмет

Зодия – Телец

Тази есен с най-голям късмет е зодия Телец. Той ще изпълни всичките си мечти. Телецът е знак, който мисли мащабно и стига далеч в живота. Тези хора са успешни и са готови да пожертват своя комфорт и безопасност, докато работят за постигане на трудна цел.

Превъзходството на Телеца е в неговата невероятна сила, в неговата енергия, която избива от него и подрежда нещата във Вселената.

Основните му качества – търпение, практичност, стабилност, преданост и отговорност – тези качества го издигат над другите знаци на зодиака. В настоящия период доминацията на Телец ще бъде безспорна на професионално ниво и в социалните отношения.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодия – Лъв

Лъвовете заемат позицията на краля. Те да втората зодия с най-голям късмет през есента. Лъвовете не без причина са господари в животинското царство. Лъвът заема най-високите позиции поради способността си да доминира над другите и поради своя характер. Личността на Лъвовете е изключително силна, понякога те са арогантни и изискват от другите необходимостта от подчинение без коментар.

Като естествени лидери, Лъвовете ще поемат лидерството на всички нива през настоящия период и ще имат важни постижения, особено в областта на финансите и бизнеса. В семейството отношението им е някак по-сдържано, но тук използват характерния за тях дух на убеждаване.

Зодия – Скорпион

Скорпионите ще се издигнат над всички. Те са третата зодия благословенна с фантастична есен. Възходът на Скорпиона в настоящия период ще бъде неудържим. Звездите са в благоприятна позиция за тях, давайки им красноречие и желание да превъзхождат всичко, което предприемат.

Скорпионите са горди и компетентни лидери, напористи и страстни. Ако доскоро чакаха възможността да наложат възгледите си, тази есен ще влязат в себе си и ще ги заявят пред другите. Скорпионът не може да се задоволи с посредствено положение сред другите. Той трябва да блесне и ще го направи с пълна сила, печелейки награди, спасявайки животи или издигайки се до върха на класацията.

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Зодия – Козирог

Козирозите ще получат свободата на себереализация. За Козирога е много важна собствената духовна еволюция, дори и да се смята за най-прагматичния знак. Планетата, която управлява знака Козирог, е Сатурн, най-скритото от небесните тела. Той осигурява на Козирога своите скрити влияния, дълбочина, способност да вижда отвъд хоризонта, помага да се намери правилният духовен път.

Ето защо представителите на зодия Козирог никога не се задоволяват с материалните блага, които получават в изобилие, защото винаги желаят повече, не само материално.

Тяхното превъзходство се състои именно в това, че искат да получат достъп до върха на пирамидата, до тайните на Вселената и до форма на съществуване, която е много по-добра от другите хора. През тази фантастична есен за тях те ще отворят вратите за реализацията на своите амбициозни идеали и ще отворят възможности, които преди са били затворени за тях.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе