Тя те харесва тайно? Ето как да разбереш
Любов и партньорство

Тя те харесва тайно? Ето как да разбереш

Има и такива момичета, които никога не биха си признали, че харесват някого. Дори и да са луди по него, ще стоят отстрани и тайно ще го гледат. И ще се надяват той да ги забележи. Но уви – момчетата не могат да четат мисли. И няма как да знаят кога едно момиче ги харесва и кога не.

Срамежливостта е сладка, но понякога може да ни изиграе лоша шега. И докато се страхуваме и срамувате да споделим чувствата си, гледаме как някой отмъква под носа ни този, който ние сме искали да имаме.

Жената може и да е смела, но стане ли въпрос за чувства, много трудно ще си признае, че има такива. Трябва да е сигурно в мъжа отсреща, че и той не е безразличен към нея, иначе ще мълчи до последно. Но все пак дори и да не си признава на глас, че харесва някого, поведението ѝ я издава.

Ето какво издава, когато жената харесва тайно един мъж.

 

Винаги е до него

Един от ясните знаци, които показват, че тя е луда по него е, когато е на разположение винаги да му помогне, независимо по кое време. Няма значение дали е на обяд или в два през нощта, влюбената жена винаги е готова да помогне. И не само го прави, но иска и той да знае, че може да разчита на нея.

Освен това, тя ще държи момчето, което харесва да знае, че в момента е свободна и не е във връзка, дори и неангажираща. Фин намек, който само истинският разбирач ще разбере. Независимо от вниманието, което получава от другите мъже, няма да вземе нито един от тях под внимание. Защото за нея останалите нямат никакво значение. Интересува се само от един човек, но кога ли ще има смелостта да си признае открито?

Любопитна е за другите момичета

Тук вече играта става по-сериозно. Няма нищо по-опасно на света от ревнивата жена. А жената, която те харесва може да те ревнува дори и от въздуха. Ясен знак, който показва, че тя е луда по теб е, когато постоянно се интересува от момичетата в обкръжението ти. С коя излиза, с коя си пишеш и т.н. Не си мисли, че го прави, защото ти мисли доброто и не искаш да бъдеш наранен. Тя те подлага на този разпита, защото иска да проучи добре конкуренцията и да знае има ли опасност скоро да започнеш да излизаш с друга. Ако е така, това означава, че тя трябва да преглътне срама и страха и да си признае чувствата. В противен случай някоя друга ще получи това, което тя така силно желае.

Иска да те накара да се почувстваш специален

Една много мила и сладка черта на влюбената жена е, когато тя иска да накара момчето, което харесва да се почувства специален и обичан. И това обикновено се случва не само на поводи, но и всеки ден. Ако тя ти прави най-прекрасната изненада за рождения ти ден и постоянно повтаря колко мил и грижовен си и как заслужаваш най-доброто, то със сигурност това момиче е хлътнало до уши по теб. Не го мисли много. Момичето, което иска най-доброто за теб е най-добрата за теб.

Дава ти цялото си внимание

За никого не е тайна колко влюбчива може да бъде една жена. Да, тя може да е всякаква и да иска и невъзможното, но влюби ли се в теб – ти ще си най-обгрижвания мъж на света. Ако тя те харесва, без никакви съмнения и с най-голямо удоволствие ще ти подари цялото си внимание и няма да иска абсолютно нищо в замяна. Няма нищо по-сладко от това. Но само истинските мъже ще го оценят. Останалите дори няма да забележат кога една жена ги харесва и колко грижовно може да бъде тя.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе