Три признака, че той те харесва. Момичета, бъдете внимателни

Три признака, че той те харесва. Момичета, бъдете внимателни
Любов и партньорство

Три признака, че той те харесва. Момичета, бъдете внимателни

Няма нищо по-сладко от това, когато някое момче те харесва тайно. Срамежливите момчета са страхотни сладури. Но често в своята неувереност те позволяват някой друг да бъде с момичето, което харесват.

Мъжете не са добри в изразяването на чувства. Нито пък са майстори на лиричните слова и често остават неразбрани. Те трудно признават на една жена какво изпитват към  нея. Но все пак винаги има начини да разбереш дали той те харесва. Колкото и да се опитва момчето да прикрива чувствата си, те не могат да останат незабелязани. Момчета, бъдете по-смели и уверени в себе си. Животът е прекалено кратък, за да крием какво чувстваме. И не трябва да позволявате на страха от провал да ви попречи да опитате.

Нищо не губите, когато си признаете чувствата пред някое момиче. Дори и да ви отхвърли. И в двата случая печелите. В първи – нея. А във втория – урок.

Представяме ти някои от знаците, които показват, че той те харесва тайно.

Разпитва за теб

О, да. Това е повече от ясен знак. Ако той разпитва твоите близки и приятели за теб, знай, че със сигурност не си му безразлична. Да, понякога е дразнещо някой да пита останалите за теб, а не самата теб, но не се сърди. Той се притеснява от твоята реакция, но в същото време и не може повече да чака. Въпрос на време е, когато започне да разпитва другите за теб, скоро да ти сподели всичко, което изпитва.

Усмихва се, когато сте заедно

Още едно доказателство, че му действаш като наркотик. Забележи как се държи той, когато сте заедно. Ако не спира да се усмихва и видимо му личи, че е щастлив, най-вероятно причината си ти. Няма по-сигурен знак, който да показва, когато едно момче харесва момиче. Дори и да не искат да си признаят с думи, с действия сами се издават. Надяваме се скоро да събере смелост и да ти признае чувствата си, защото не може да го чакаш вечно и току виж някой друг е спечелил сърцето ти.

Харесва всичко твое в социалните мрежи

Днес един от най-ясните фактори, които влияят върху любовните отношения са социалните мрежи. От ясно по-ясно е, че ако едно момче те харесва той ще следи всяка една твоя дейност в профила ти във Фейсбук или Инстаграм и ще харесва всичките ти снимки и публикации.

Друг ясен знак, че това момче ти симпатизира е, когато ти пише всеки ден, дори и с най-глупавото оправдание. Е, мила моя, имаш си таен ухажор, който май не е толкова таен и сам се издава, че е полудял по теб. От теб зависи дали ще му дадеш шанс, но първо трябва той да признае чувствата си, разбира се.

Любовта с всеки изминал ден става все по-странна и сложно. Всъщност тя е една и съща, но ние хората я правим да изглежда по този начин. Забравихме да общуваме истински, а не скрити зад малките екрани. Забравихме да изрязваме открито чувствата си и да се борим за човека, който харесваме. Започнахме лесно да заменяме тези, които до вчера уж сме обичали.

Всичко стана толкова сложно. И от една страна е хубаво, че светът се развива, но от друга е тъжно, защото ние хората ставаме все по-малко хора и повече безчувствени.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе