бившия си; да блокирате
Любов и партньорство

Трябва ли да блокирате бившия си?

Има много причини да решите да блокирате бившия си партньор. Когато сте преживели раздяла по някаква причина, заслужавате да продължите напред, а ако той все още ви търси, това би усложнило нещата.

Независимо дали бившият ви иска да бъдете приятели, да се съберете отново или просто да ви държи под око, имате пълното право да блокирате този човек.

Раздялата, която искате да продължи, остава такава само когато сте разделени. Когато бившите партньори се опитват да си помогнат един на друг да преминат през раздялата, преди действително да се сблъскат с времето на раздяла, в крайна сметка те се събират отново и имат същите проблеми, които винаги са имали.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Така че, ако не можете да решите дали да блокирате бившия си, ето някои признаци, които могат да ви помогнат да вземете решение.

Продължава да се свързва с вас

Ако искате да продължите напред, а бившият ви продължава да ви изпраща мемета, да ви проверява или просто да харесва снимките ви, блокирайте го в името на психическото си здраве. Винаги можете да го отмените по-късно, ако искате, но докато не разбере съобщението, действайте.

Трябва ли да блокирате бившия си?

Настоява да говорите

Понякога бившият ви има нужда от приключване на разговора, или поне така казват. Възможно е да ви пишат, за да настояват за последен разговор за това как сте оставили нещата. В това няма нищо лошо, но честно казано, ако знаете, че всичко е приключило, а той продължава да ви тормози, това не е необходимо.

Може да ви се струва грубо да отхвърлите молбата му, но ако знаете, че това само ще ви завлече обратно в нещо лошо за вас, кажете му, че всичко е приключило и обсъждането на подробностите няма да помогне на никого. След това можете да блокирате бившия си партньор.

Трудно ви е да продължите напред

Ако продължавате да мислите за него, да говорите за него и не изглежда да се движите напред, може да се наложи да блокирате бившия си. След като блокирате номера му, социалните мрежи и всичко останало, вие се принуждавате да се откажете от него.

Липсва ви

Нормално е да ви липсва бившият ви. На всички ни липсва. Нямаше да сте заедно, ако понякога нещата не бяха добри. Но ако ви липсва достатъчно, че да мислите да се съберете отново, макар да знаете, че това няма да доведе до нищо добро, по-добре да блокирате този човек.

Прекъснете всякаква комуникация. Дори да видите какви постове е харесал, това може да разпали чувствата ви.

да блокирате

Разстройва ви това, което публикува в социалните мрежи

Ако ви разстройва да го виждате да излиза и да се забавлява или да публикуват каквото и да било, тогава продължете, като опитате да блокирате бившия. Лесно е да седнете с тъгата си и да разглеждате постовете му и да препрочитате съобщенията му. Можете да се потапяте. Но след няколко дни на това, животът трябва да продължи. Престанете да се разстройвате и блокирайте бившия си.

Все още има неразрешени неща

Ако нещата са приключили от нищото деня, може да почувствате нужда да поговорите. Може би искате наистина да разберете какво се е случило или как той вижда нещата. Може да се чудите дали ви е ядосан или дали някога ще си поговорите отново. Нито едно от тези неща обаче няма значение, ако този човек ви е наранил. Лесно е да се съсредоточите върху тези дребни неща, вместо да се изправите пред факта, че всичко е приключило. Така че, ако чувствате, че се нуждаете от отговори, може да блокирате бившия. Отговорите за евентуална изневяра например няма да ви помогнат, поне не в началото.

Той също се бори да продължи напред

Може би не вие се мъчите да продължите напред, а бившият ви партньор. Независимо дали е скептичен с постовете си в социалните мрежи, показва, че е тъжен или просто протягат ръка и поздравява, той може също да иска да продължи напред, така че да блокирате бившия, може да помогне и на двамата.

Вижте още:

4 зодии, които обожават да получават комплименти от другите

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

Tagged
на горе