Най-големите грешки, които трябва да избягвате в играта на привличане

Най-големите-грешки, които трябва да избягвате в играта на привличане
Любов и партньорство

Най-големите грешки, които трябва да избягвате в играта на привличане

Когато търсите нещо ново, трябва да избягвате непремерените рискове. Това важи и за любовта.

След всички хубави неща, които си мислите, че може да ви се случат, има и такива, които могат да ви направят нещастни. Затова трябва да избягвате ситуациите, които могат да бъдат капани. В края на краищата, кексът не е само глазура, но и тесто. Така че, нека разкажем какво не трябва да правите, ако се стремите да бъдете привлекателни, нали?

Най-големите грешки, които трябва да избягвате в играта на привличане

 

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Ето какво трябва да избягвате:

Прекалено високи резултати

Влагате 110% от себе си – обличате се до девет, смеете се прекалено силно на шегите му и като цяло надскачате възможностите си. Въпреки че усилията са добри, прекаленото старание може да ви направи по-малко привлекателни. Теорията за оптималната различимост предполага, че хората се чувстват най-добре, когато постигнат баланс между това да се открояват и да се вписват. Затова намалете малко газта и опитайте да избягвате подобен тип поведение.

Липса на автентичност

Казвате му, че се занимавате със спорт, но не можете да направите разлика между дузпа и засада. Познайте какво? Липсата ви на автентичност може да бъде забелязана от километър. Трябва да избягвате неискреността, защото тя е не само непривлекателна, но и несправедлива. Ако искате да привлечете един мъж, за да се срещате с него, особено дългосрочно, тогава трябва да му дадете възможност да види истинската ви същност. В противен случай една връзка просто няма да издържи. Не искате да въвлечете някого във връзка, изградена върху лъжи, нали?

Свръхзависимост: Привързаността не е сладка

Пишеш му на всеки 10 минути? Планирате сватбата преди края на първата среща? Тази свръхзависимост може да бъде сериозен убиец на привличането. Никой няма да се влюби в сериозен червен флаг, затова трябва да избягвате подобни мисли.

Най-големите грешки, които трябва да избягвате в играта на привличане
Най-големите грешки, които трябва да избягвате в играта на привличане

Негативност

Никой не харесва негативните мисли. Ако винаги се оплаквате или се фокусирате върху негативните страни, ще отблъсквате хората. Афективното прогнозиране показва, че нашите емоционални прогнози могат силно да повлияят на взаимодействието ни с другите. Така че, ако винаги сте потиснати, хората ще предположат, че взаимодействието с вас ще бъде също толкова мрачно, затова опитайте да избягвате негативните мисли.

Действате твърде несигурно

Вижте, всички ние имаме моменти на несигурност, това е човешко. Но постоянното поставяне под въпрос на стойността ви или търсенето на потвърждение може да бъде непривлекателно, затова трябва да избягвате това.

Подобно поведение предизвиква това, което психолозите наричат ефект на Пигмалион, при който ниските очаквания водят до лошо представяне или ниска привлекателност. Така че опитайте да замените съмнението в себе си с малко любов към себе си и вижте докъде ще ви доведе това.

Да бъдете шумни и неприятни: Намалете звука, моля!

Макар че увереността е привлекателна, преминаването на границата на неприятността е много забранено. Това нарушава т.нар. социална хармония – важен психологически компонент в междуличностните отношения. Когато сте шумни и неприятни, по същество нарушавате атмосферата в стаята и затруднявате хората да се свържат с вас.

да избягвате
Най-големите грешки, които трябва да избягвате в играта на привличане

Не бъдете арогантни: Смирението е горещо

Хубаво е да сте уверени в себе си, но накланянето на везната към арогантността може да бъде убийствено за настроението, затова трябва да избягвате крайното поведение. Високомерието нарушава това, което психолозите наричат реципрочен алтруизъм, т.е. даването и приемането в социалните взаимодействия, което поддържа отношенията балансирани. Твърде голямото его може да наруши това равновесие, като ви направи по-малко привлекателни.

Не бъдете властни

Има разлика между това да сте настойчиви и да сте властни. Последното може да активира т.нар. теория на реакцията, при която хората правят обратното на това, което искате, само защото не им харесва да им се казва какво да правят. Властното поведение може бързо да отблъсне потенциален партньор, което прави сътрудничеството по-привлекателен подход.

Ще ви разкрием една малка тайна – това, което прави една жена истински привлекателна, особено когато обмисляме как да бъдем привлекателни за мъжете, е когато тя не се опитва прекалено много да впечатли никого, освен себе си. Запомнете, че стойността ви не намалява въз основа на неспособността на някого да види вашата стойност, опитайте да избягвате желанието си да задоволите интересите на някой друг.

Вижте още:

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Tagged , , ,
на горе