Топ 9 съвета за украса на великденски яйца

Топ 9 съвета за украса на великденски яйца
Интересно

Топ 9 съвета за украса на великденски яйца

Чудите ли се как да украсите вашите великденски яйца? Великден отново е точно зад ъгъла и ако искате да промените обичайните си приготовления, ние имаме няколко идеи за вас. Тези 9 съвета имат за цел да подхранват вашата креативност в декорирането на яйца. Ето няколко забавни предложения – вземете ги от тук! Честита декорация!

Искате да излезете с него? Поканете го

Хитър и еко начин за боядисване на яйца

Мързелив домашен козунак

„Кадифени“ великденски яйца: забавен начин за боядисване на яйца, за които може би не знаете

Боядисване на великденски яйца с ориз Кутия за съхранение: Как да изберем или да изработим кутии за дома?

Топ 9 съвета за украса на великденски яйца

1.Боядисайте ги с предмети в килера

По това време на годината не е трудно да намерите комплекти за боядисване на яйца в магазините, но използването на неща, които вече имате в килера, може да ви спести пътуване и разходи. Всичко, което трябва да направите, е да смесите три прости съставки. За всяка 1 чаша топла вода добавете 1 супена лъжица оцет и толкова капки оцветител за храна, колкото искате (в зависимост от интензитета на цвета, който искате да постигнете).

Цвеклото, спанакът, боровинките и куркумата също могат да дадат чудесни резултати. Така ще се сдобиете с изумителни великденски яйца.

2. Използвайте ластици

великденски яйца
Топ 9 съвета за украса на великденски яйца снимка: pinterest

Преди да потопите яйцата си в боя, увийте някои от тях в ластици. Те ще доведат до забавни ивици, които позволяват на оригиналния цвят на яйцата да блести. Това е допълнителен визуален слой към вашия цветен дизайн на вашите великденски яйца.

3. Направете яйца за диско

великденски яйца
Топ 9 съвета за украса на великденски яйца снимка: pinterest

О, да, излязохме докрай с блясъка за тези! Можете да станете шантави с ярко оцветени нюанси на блясък или да използвате приглушени тонове за по-елегантен външен вид. Така или иначе, те са много забавни както за правене, така и за гледане!

Ето всичко необходимо, за да ги направите. Смесете равни части течно лепило с вода. Оваляйте яйцето в сместа, докато постигнете пълно покритие. Върху отделна чиния поръсете яйцето с блясък и оставете да изсъхне за няколко часа. Готови сте с вашите великденски яйца.

4.Яйца в различни нюанси

Ако един цвят на вашите яйца не е достатъчен, ние няма да съдим! Много е забавно да обличате яйцата си в дъга от нюанси. Изберете любимите си цветове за багрило и с помощта на лъжица внимателно ги изсипете върху всяко яйце. Уверете се, че първо започнете с най-светлите цветове и използвайте по-тъмните, докато вървите.

Можете да оставите яйцата да изсъхнат между добавянето на цветове за по-плътно диференциране на цветовете или можете да ги излеете всички в рамките на минути, за да ги завъртите в цветен градиент. Така ще се получат уникални великденски яйца.

5.Яйца с панделки

великденски яйца
Топ 9 съвета за украса на великденски яйца снимка: pinterest

Панделките са чудесен начин да украсите яйцата си, когато сте в недостиг на време. Но нека това не ви заблуждава – яйцата с панделки все още изглеждат зашеметяващо, когато са завършени! Това със сигурност е елегантен щрих към всеки великденски декор. Всъщност можете да пъхнете етикет с име под всяка панделка и да ги използвате като картички около масата за хранене на Великден. Тази идея за великденски яйца е топ.

6.Стикери

великденски яйца
Топ 9 съвета за украса на великденски яйца снимка: pinterest

Този дизайн е особено забавен, когато декорирате с много малки деца. Можете да използвате стикери с великденска тематика или всякакви други, които може да имате под ръка. Експериментирайте с текстурирани стикери! Добавя 3D елемент към черупката на нашите великденски яйца.

7.Изложете ги в дизайнерски кашон

Топ 9 съвета за украса на великденски яйца

Ето къде наистина можете да развихрите креативността си. Мислете за вашите кашони за яйца като за празно платно! Боядисайте ги във великденски цветове или дори пресъздайте цяла пролетна сцена. Можете дори да напълните кладенците с великденска трева. Поработихте толкова много върху тези великденски яйца, време е да ги изложите!

8.Яйца с копринена вратовръзка

Великденски яйца, боядисани с копринени връзки? Да – и е по-лесно, отколкото си мислите. За най-смелите дизайни на боядисани в коприна яйца изберете ярки цветове и графични мотиви.

9.Яйца, оцветени със сода за хляб

Отправете се към килера си за забавен ден с боядисване на великденски яйца. Направете тези красиви боядисани яйца с помощта на хранителни оцветители, сода за хляб и оцет. Когато изсъхнат, се появява красив мраморен дизайн.

Tagged ,
на горе