Искате да се разделите с половинката си – направете го с уважение към него
Любов и партньорство

Той не иска да се жени? Задайте само 1 въпрос!

Той не иска да се жени? Задайте само 1 въпрос!, съветват психолози. Какво наистина искат мъжете и жените, когато са във връзка, едва ли има някой който да не си е задавал този въпрос.

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

Има такъв смешен проблем. Тоест има тя и той. И той не иска да се жени за нея. Какво е за него да се ожени?

Това вероятно е да живее с нея, да даде значителна част от дохода си, да се връща при нея вечер, да поправя счупени кранове, да яде вечерята, сготвена от нея, да спи с нея, да се събудите заедно, да закусвате, да тръгнете по работите си, да предупредите, когато ще се върнете, връщане…

Мъжът, който не иска да се ожени за теб. И той също е като децата, трябва да бъде нахранен, обгрижен, да му обърнете внимание, да му се порадвате. Децата вероятно трябва да излизат през уикендите, както обикновено правят уважаваните бащи. И много, много други неща.

А той не иска нищо от изброеното. От предложения списък той иска само да спи с нея. И може би малко от вечерята и подаръците.

А сега – гвоздеят на програмата. Той не иска да се жени за нея, но тя! Тя иска да се омъжи за него.

Не изтървайте момента и директно попитайте партньора си какви планове има за вашата връзка. Не си губете времето, то е най-ценният ви ресурс.

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

Момичета, ако искате да сте щастливи – заемете се преди всичко с психологията и физиологията си.

И след това с всичко останало. Жените, които страдат от факта, че мъжете им не са „нито риба, нито птица“, първоначално избират партньор, който не е от тяхната категория: по-малко предприемчив, уверени в себе си с надеждата, че „той ще се промени, аз ще му помогна“. Обикновено това идва от факта, че самата жена не осъзнава „стойността си и изглежда като пърхаща пеперуда. Защо вашият човек е „ни риба, ни птица“?

Втората причина е страхът да останете сами и да изглеждате като неудачничка „без мъж“.

Тук психолозите се обръщат към обществото с призив: нека всички заедно позволим на една жена да бъде необвързана и да няма деца, вместо да я караме да „изглежда прилично“, за да ражда нещастни бракове и нещастни деца.

Третата причина е невъзможността човек да управлява сексуалната си енергия и следователно може да има сексуален контакт с всеки

Случайната връзка за жената не е толкова безобидна, колкото за мъжа: жената се привързва емоционално към сексуалния партньор веднага след първия контакт. Това си е чиста физиология.

Това се използва от мъжът-жиголо: той търси дама, която притежава и трите страхове и успешно подреждат живота си. Затова, момичета, ако искате да сте щастливи – моля, заемете се преди всичко с психологията и физиологията си. Ние сме различни, но природата ни е създала да не можем един без друг в този живот. Травми във връзките не липсват, но ние имаме силата да ги преодоляваме и да живеем в синхрон.

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова и Славена Вътова едва не попаднаха в челюстите на акули на Малдивите

infomax-logo-50-15-HW Кристиано Роналдо се похвали с подарък от шейховете за $780 000 – часовник от бяло злато и каишката от кожа на алигатор

infomax-logo-50-15-HW Сексбомбата Уанда Нара изкушава футболистите на Левски в Дубай

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе