Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии
Астрология

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03 . Винаги, когато сте объркани относно дадена ситуация и търсите отговори, е добра идея да попитате картите Таро за насоки! Независимо дали твърдо вярвате, че тези карти могат да ви кажат бъдещето ви или просто обичате ритуала , вашият Таро хороскоп за седмицата от 6.03-12.03 ще ви даде насоките, от които се нуждаете.

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Няма да я познаете! Новата визия на Десислава шокира всичките и фенове

Пълен обрат! Вижте как Пам Велидис се промени след „Ергенът“

 

Вижте какво очаква всяка зодия според Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 

Овен – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия ОВЕН хороскоп за МАРТ 2023

Колесницата

Колесницата е карта Таро , която насърчава силата на волята, действието и самоконтрола. Тази седмица 6.03-12.03 от вас се иска да повярвате в силата си и смело да поемете юздите, докато се придвижвате към целта, която имате. Това не е време да чакате пасивно да ви се случат добри неща. Тази карта Таро знае, че всичко, което си заслужава, изисква упорит труд и дисциплина. Като облечете емоционалната и умствената си броня, вие си позволявате да се впуснете в бъдещето си, необезпокоявани от каквито и препятствия да изскачат по пътя.

 

Телец – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия ТЕЛЕЦ хороскоп за МАРТ 2023

5 жезли

Може да ви се стори, че сте въвлечени в конфликт тази седмица!  Картата Таро 5 -те жезли показват, че се опитвате да работите за постигане на някакъв вид цел, но се сблъсквате с препятствия, които пречат на вашия напредък. Може би се чувствате така, сякаш вашата гледна точка е оспорена или може да ви е трудно да работите с конкретен човек. Така или иначе, тази седмица сте изправени пред предизвикателството наистина да се вслушвате в мненията на другите. Може да откриете, че това, което първоначално изглежда като критика, всъщност е конструктивна обратна връзка, която ще ви помогне в дългосрочен план.

 

зодия Близнаци – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия БЛИЗНАЦИ хороскоп за МАРТ 2023

6 жезли

Тази седмица 6.03-12.03 победата е ваша! Карта Таро 6 жезли е карта на решителността и честта. Това показва, че не само сте работили усилено и сте постигнали целите си, но и започвате да получавате признание благодарение на тях. Въведохте ли нов здравословен режим и други го забелязаха? Може да сте склонни да отхвърлите този вид признание, но сега не е моментът за срам. Добре е да бъдете признати за постиженията си, така че се насладете на този момент.

Рак – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия РАК хороскоп за МАРТ 2023

Асо купи

Тази седмица 6.03-12.03 ще яхнете вълната от добро настроение! Картата Таро Асо купи сигнализира за време, което е изпълнено с положителна емоционална енергия. Щастието, креативността и състраданието са ваши за вземане. Това също така означава способността да укрепите съществуващите си връзки – и може би да срещнете нов приятел или партньор! Ако напоследък сте се чувствали затворени, време е да отворите сърцето си, за да приветствате любовта и мира, които заслужавате. Това е вашият шанс да отпиете от чашата на дълбоко духовно удовлетворение, така че отпийте!

 

Лъв – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия ЛЪВ хороскоп за МАРТ 2023

Свят/Вселена

Вашето послание за седмицата 6.03-12.03 е за създаване на повече баланс в живота ви. Таро ви дава много възможности да обмислите тази тема, но карта Таро Светът вероятно е най-добрият израз на тази нужда. Тази карта ви насърчава да погледнете всяка сфера на вашето съществуване – емоционална, физическа, умствена и духовна. Липсва ли ви хармония в някоя от тези области? Ако е така, съветваме ви не само да разберете как да постигнете този баланс, но и как да го поддържате

 

 

Дева – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия ДЕВА хороскоп за МАРТ 2023

Сила

Карта Таро Сила сигнализира, че имате вътрешната сила на духа, необходима за грациозно навигиране в трудна ситуация в живота ви. Лесно е да се изгубите в емоции като гняв, тъга, страх или срам, но вие сте призовани да се издигнете над това тази седмица 6.03-12.03 и да останете спокойни време. Не действайте според инстинктите си. Вместо това прегърнете своята по-добра и състрадателна страна. Това ви позволява да станете воин, който контролира  емоциите и чуствата си.

 

Везни – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия ВЕЗНИ хороскоп за МАРТ 2023

8 чаши

Тази седмица 6.03-12.03 сте призовани да се отделите от разочароваща ситуация или неудовлетворяваща връзка в живота ви. Картата Таро – 8 чаши признава, че тази раздяла ще бъде болезнена, особено след като сте посветили толкова много време и енергия на нея. Всъщност това може да е една от причините да не сте продължили напред. Вместо да се фокусирате върху ситуацията или да се надявате нещата да се променят, приемете реалността такава, каквато е. Не забравяйте, че тази раздяла ще ви нарани временно, но оставането може да ви нарани повече в дългосрочен план.

 

Скорпион – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия СКОРПИОН хороскоп за МАРТ 2023

10 чаши

Тази седмица 6.03-12.03 във вашия свят всичко се очертава успешно ! Карта Таро 10 -те чаши е много положителна карта, означаваща повдигащи емоции и успешни взаимоотношения. В крайна сметка може да прекарате повече качествено време от обикновено със семейството си или е възможно да видите как нещата процъфтяват в любовните въпроси. Отделете време да се огледате около себе си и да благодарите за всички благословии, които идват по пътя ви. Не ни се случва много често да се носим в деветия облак, така че се наслаждавайте на всяка секунда!

 

Стрелец – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия СТРЕЛЕЦ хороскоп за МАРТ 2023

Съд

Може да сте на прага на решение, което ще има дълготрайно въздействие! Вие сте на този кръстопът от известно време, не сте сигурни по кой път да тръгнете. Картата Таро – Съд е  на преценката знае, че най-добрият избор идва от перфектното съчетание на ум и сърце. Това ще изисква от вас да погледнете в миналото си за осезаеми уроци, които сте научили, но също така трябва да се свържете с вътрешното си аз и да слушате какво се опитва да ви каже вашата интуиция. Това е седмицата 6.03-12.03, в която трябва да вземете решение – и вече имате всичко необходимо, за да го направите.

 

Козирог – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия КОЗИРОГ хороскоп за МАРТ 2023

8 мечове

Картата Таро 8 от мечове показва, че се чувствате в капан в момента, вярвайки, че няма изход от текущите ви обстоятелства. Тази седмица 6.03-12.03 ви призовават да се запитате дали наистина сте блокирани… или просто сте в затвор по ваш собствен дизайн. Несигурността, страхът и съмнението често са чувства, които ни държат в ситуации много по-дълго, отколкото трябва. Разгледайте този въпрос по-отблизо. Може да откриете, че самоналожените ограничения са ви спирали през цялото време.

 

 

Водолей  – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия ВОДОЛЕЙ хороскоп за МАРТ 2023

9 жезли

Може да откриете, че наближавате финалната линия тази седмица 6.03-12.03 ! Картата Таро 9 жезли признават постоянството и отдадеността, които сте вложили в лична цел, към която работите. Вашите първоначални цели и идеи са нараснали и сте толкова близо до целта си и най-накрая ще достигнете целта си. Въпреки че понякога пътят може да е бил дълъг и уморителен, сега не е време да се отказвате. Устойчивостта е най-големият ви актив в момента, така че облечете бойната си броня и продължете напред, независимо от това, което животът може да ви поднесе.

 

Риби – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Зодия РИБИ хороскоп за МАРТ 2023

3 пентакли

Картата Таро 3 -те пентакли иска да признае, че сте на прав път! Работите ли върху нещо ново в момента? Тази карта ви насърчава да продължите. Независимо колко грандиозна е тази идея, вие имате уменията и възможностите да я осъществите. Тази седмица  6.03-12.03 е времето да си напишете домашното и да се подготвите, като създадете цялостен план, ако все още нямате такъв. И не се страхувайте да се обърнете към другите за помощ – работата в екип може да ви отведе по-далеч, отколкото сте очаквали.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе