Тайни техники, с които да прелъстите Телец
Астрология Любов и партньорство

Тайни техники, с които да съблазните Телец

Съблазняването е изкуство, на което всяка двойка трябва да се научи и да продължи да го прави с всеки изминал ден, за да запази страстта във връзката жива. Някога чудили ли сте се как да съблазните представител от зодия Телец? С помощта на астрологията това може да стане доста по-лесна задача. Има някои основни принципа, които може да ви помогнат.

Съблазняване на жена Телец

Телецът е земен знак и един от най-бавните, така че със сигурност се заредете с търпение, защото това ще отнеме време. Женският Телец търси сигурност. Тя си е самодостатъчна и притежава невероятен самоконтрол. Никога не трябва да бъде притискана.

Женският Телец не се впечатлява от ексцентрични или причудливи неща и жестове. Вместо това романтична вечеря, цветя или бонбони за подарък биха свършили доста по-добра работа. Телците обичат храната, така че ако мъжът може да я приготви сам – още по-добре.

Носенето на дреха в син цвят също помага, защото това е цветът на стабилността и верността. Увереността също е изключително секси и може да заличи всеки недостатък.

Съблазняване на мъж Телец

Представителите на този знак могат да бъдат много упорити и твърдоглави. Прелъстете Телеца, като му осигурите сигурност. За целта дръжте на думата си и винаги ходете на време на среща, защото той цени точността. Начинът, по който се обличате и парфюмът ви наистина са от значение.

Този земен знак не е мечтател. Мъжете Телци са много реалистични, даже понякога и досадни в това. Избягвайте хаоса и да мечтаете прекалено много. Храненето трябва да бъде неизменна част от стратегията ви за съблазняване. Може да го изненадате с малко гурме храна.

Мъжът Телец се нуждае от истинска жена, чувствена и лъчезарна. Няма да успеете да го съблазните, когато го тласкате насила в определена посока. Той не може да понесе, че сте по-доминираща от него самия. Бъдете нежни. Бъдете чувствени.

на горе