Четири неща, които трябва да знаете, когато излизате с мъж Дева

Четири неща, които трябва да знаете, когато излизате с мъж Дева
Астрология Любов и партньорство

Четири неща, които трябва да знаете, когато излизате с мъж Дева

Да излизате с мъж Дева може да е невероятно изживяване. Девата, шестият знак на зодиака, обикновено е стереотипна като придирчива и твърде критична. Ако се срещате с човек от тази зодия, вече знаете, че партньорът ви притежава много повече от това. Това, което изглежда на някои като натрапчиво поведение, всъщност е желанието на Девата да помага на другите, като подобрява заобикалящата ги среда.

Мъжете Дева могат да бъдат плашещи, защото изглеждат идеални. Но за разлика от някои други знаци, те не са арогантни. Те всъщност са също толкова критични към себе си, колкото и към другите. Това е така, независимо от факта, че много от тях обичат да организират нещата. Въпреки че изглеждат безобидни, те може да имат определени недостатъци, които ще ви разкрият, след като почувстват, че могат да ви се доверят.

Тук ви представяме четири неща, които трябва да знаете, ако излизате с мъж Дева:

Те са работохолици.

Когато се срещате с човек от зодия Дева, е важно да разберете колко важна е работата за него. Ако му се налага да работи през уикенда, не организирайте среща, за да го откажете от намерението му.  Девата постоянно търси методи за подобряване на заобикалящата я среда. Ето защо, като земен знак, те разчитат на връзката си с материалния свят, т.е. на парите, за да направят това.  А как се изкарват парите? Чрез упорита работа.

Те са любопитни към света.

Девите не са най-смелите хора и затова не очаквайте от тях да предприемат големи рискове. В същото време обаче родените под този знак се интересуват много от света, живота и хората, с които го живеят. Девите ще ви насърчат да пътувате по света не само физически, но и интелектуално и емоционално. Те искат да живеят пълноценен, ярък живот. Тези хора на драго сърце биха пожелали да ви вземат със себе си за пътуването, особено ако им действате успокояващо и разтоварващо.

Те не приемат толкова добре критиката.

Да си признаем, това не се отнася сами за мъж Дева и вероятно повечето от вас вече го знаят. Девите разглеждат всичко внимателно и подминават дори най-малкия детайл. Колкото и да се чувствате подложени на проверка, една Дева ще бъде много по-сурова към себе си, отколкото към вас. Ако сте във връзка с човек от този зодия, трябва да му осигурите нежност и грижи, които той може да не е в състояние да осигури сам.

Те имат нужда от пространство.

Девите могат да бъдат донякъде интровертни и понякога не процъфтяват от много социално взаимодействие. Поради своята земна природа, те могат да се заровят в работа или проекти, докато успеят да се презаредят за друг социален контакт. Когато Дева има нужда от време насаме, възползвайте се от възможността да се видите отново с вашите приятели например. Един мъж Дева ще види, че и двамата се нуждаете от социално време сами и след като преодолеят интровертността си, ще ви посрещнат отново с отворени обятия.

Вечната любов е това, за което Девите в крайна сметка копнеят. Това са взаимоотношения, които също са неусложнени от обстоятелствата и от заобикалящата ги среда. Когато става въпрос за запознанства, един мъж Дева обича да мисли за себе си като за доминиращ партньор. Той иска да е този, който установява основните правила във връзката и в отношенията с партньора. Ако не сте съгласни обаче, отстоявайте позицията си пред него. Бъдете сигурни, че той никога няма да признае, че е направил грешка или е пропуснал детайл. Това обаче не означава, че няма да вземе под внимание мнението ви, напротив. Дори и да не го казва, той ще анализира дълбоко всяка критика, която сте му отправили. Много е вероятно той да го прави отново и отново, докато не намери причина за това.

Tagged , , ,
на горе