Как планетата-покровител на вашата зодия влияе на парите и кариерата

Как планетата-покровител на вашата зодия влияе на парите и кариерата
Астрология

Как планетата-покровител на вашата зодия влияе на парите и кариерата

 

Планетата-покровител на зодиакалния знак влияе върху успеха на човека, роден под този знак по отношение на финансовите и кариерните въпроси. Действайки по правилата и в хармония с небесното тяло, вие можете да укрепите или коригирате своите силни и слаби страни.

 

Ето как планетата-покровител на вашата зодия влияе на парите и кариерата

Слънце (Лъв)

Мощната енергия на Слънцето е концентрирана в Лъв под формата на огромна физическа и духовна сила. Огнената планета позволява на детето си да се „къпе“ в потоци от слава. Тяхната харизма и мания за власт правят тези хора ненадминати като оратори, политици, педагози, треньори и психолози. Силната креативност, артистичност и любов към живота ще помогнат на знака да успее в организирането на различни празници и събития. Децата на Слънцето се радват на успех със своето обкръжение, те упорито вървят към целта и лесно я постигат. Двойствеността на природата се проявява не само в решителност и амбиция, но в егоизъм и понякога дори арогантност.

Луна (Рак)

Покровителката -Луна дава на Раците силна чувствителност и емоционалност, отлична интуиция. Поетичната природа и прекомерната впечатлителност ще резонират на творчески професии като писател, художник, поет, музикант. Те обичат да бъдат център на внимание, като същевременно могат да изградят силни връзки не само в семейството, но и на работното място. Подкрепящият Рак ще стане добър учител, психолог, консултант, например в областта на дизайна: привързаността на Рака към дома и комфорта може да бъде успешно монетизирана. За съжаление, децата на Луната са малко пасивни и безинициативни, те ще трябва да следят пиковете на активността на Луната: именно на Пълнолуние или Новолуние те се показват на сто процента и имат шанс не само да хванат късмет за опашката.

 

Меркурий (Близнаци, Дева)

Меркурий е призната за планета на късмета, търговията, парите и знанието. Девата и Близнаците, покровителствани от нея са предприемчиви, късметлии и с отлична съобразителност. Това са интелектуални знаци, те насочват своите знания и умения в правилната посока за постигане на всякакви цели и задачи. Меркурий дарява Близнаци и Дева с изключителни комуникационни умения, талант на оратори, благодарение на което те стават отлични преговарящи. В същото време меркурианците могат да бъдат отлични слушатели, готови да подкрепят както с думи, така и с дела. Те имат уникална способност да обясняват сложни неща на прост език и това е необходим компонент в професията на учител или треньор. Децата на Меркурий, благодарение на виртуозното си боравене с езиците и любовта към знанието, често стават журналисти, писатели и преводачи.

 

Венера (Телец, Везни)

Покровителка на любовта, красотата, щастието и парите, Венера щедро дарява подопечните си със способността не само да виждат красотата, но и да я създават. Изкуството на комбиниране на цветове, звуци, думи и материали прави Телец и Везни успешни в творческите професии, сред тях често има художници, музиканти, актьори, поети и дизайнери. В същото време дарбата на Венера – любовта – се проявява не само в стремежа към красивото, но и към земните удоволствия. Везни и Телец ценят всичко материално, майката-покровителка дава на децата си способността да пестят и успешно разпределят ресурси, включително пари. Те могат да станат добри финансисти и мениджъри. Те винаги имат много свои идеи и проекти, които системно развиват и които могат да им осигурят стабилен доход. Но за да направят всичко това възможно, те се нуждаят от силна мотивация.

 

Марс (Овен, Скорпион)

Марс е богът на войната, завоевателят. Той дарява своите воини с физическа издръжливост, лидерски качества, воля, смелост, граничеща с агресия. Самочувствието на Овните и Скорпионите и невъзможността им да губят им позволяват да уредят живота по своя воля, без отстъпление и ограничения. Червената планета помага на Овните да правят всичко бързо, съсредоточено, без излишни думи и мисли, те веднага започват да изпълняват задачите. Марсианците имат силно желание за печалба и пробивни способности, благодарение на които често достигат висоти в кариерата. Справят се с кризисни ситуации с гръм и трясък, умело управляват хората. Често те стават лидери, успешно създават собствен бизнес, ако успеят да впрегнат мощната енергия на Марс.

Юпитер (Стрелец, Риби)

Юпитер е планетата на щастието и богатството. Надарява своите подопечни – Стрелец и Риби – с оптимизъм и дух на авантюризъм. Любознателният им ум се стреми към безкрайно развитие и търсене на смисъл във всичко. Чарът и вътрешният огън помагат да „запалят“ сърцата на другите хора и да водят. От Стрелците стават изключителни учители и философи. Тези две зодии могат да печелят пари от мъдростта си, като воята ерудиция и с успех в различни куестове и викторини. Ако Юпитер дава на Стрелец положителна нагласа и вътрешна сила, благодарение на което те бързо стават лидери и са в състояние да достигнат високи върхове в парите и кариерата, тогава по отношение на Риби Юпитер се държи малко по-различно. Силната интуиция от Юпитер позволява на Рибите ловко да избягат от неприятностите, като същевременно изберат най-оптималния път на развитие.

 

Сатурн (Козирог, Водолей)

Сатурн е символ на благоразумие и самоконтрол, до хладнокръвие. Тази красива планета е покровител на два почти противоположни знака на зодиака – Козирог и Водолей. Обединява ги само една обща черта – желанието за крайности. Това се проявява в неудържима любов да успееш на всички фронтове, включително и материално, да си осигуриш приличен доход. Иначе те се разпореждат с талантите, получени от планетата –покровителка по различни начини: Козирогът може да използва своето усърдие, рационализъм и последователност, за да създаде свой собствен екип и да стане справедлив лидер, а Водолеят може да използва способността си да се развива активно, за да реализира най-смелите планове .

Уран (Водолей)

Уран е главният покровител на Водолей. Природата на планетата се отразява на техния гений, желанието за свобода и способността да се противопоставят на ударите на съдбата. Водолеите имат способността да чувстват и разпознават неща, недостъпни за обикновен човек. Мислене извън рамката, липсата на рамка и милион страхотни идеи ги карат да се открояват в екипа и им позволяват да живеят според собствените си правила. Те са изобретателни и инициативни, сред тях има много изключителни учени, новатори и откриватели. Желанието да промените към по-добро не само своя живот, но и цялото човечество, намира подходящ отговор от работодателя и е в състояние да издигне Водолеят нагоре по кариерната стълбица.

 

Нептун (Риби)

Нептун е планетата на мистицизма и мистерията. Тя дарява с мнителност и чувствителност Риби, дава дълбок вътрешен мир и безкраен творчески потенциал. Ако Рибите, които са склонни към самосаботиране и самоунищожение, се освободят от негативизма си с помощта на креативност и тяхната фина интуиция бъде засилена и пренасочена, ще бъде възможно да се постигнат интересни резултати. Уникалната способност да виждат вътрешната красота на човек ще има отличен ефект, ако Рибите се насочат към професията на фотограф или видеооператор. Като цяло, способността да управляват своята специална интуиция, ще ги направи успешни в много области на живота.

Плутон (Скорпион)

Плутон вече не се счита за планета, но това небесно тяло е част от Слънчевата система и оказва значително влияние върху живота и характера на зодия Скорпион. Плутон има силата да променя реалността и в зависимост от това коя страна – тъмна или светла – е този зодиакален знак, може да придобие разрушителен или градивен характер. Скорпионът е реформатор и трансформатор, способен да влияе върху хората. Те са талантливи психолози, психотерапевти, хипнотизатори и екстрасенси. Скорпионите еднакво лесно пренасят вътрешната си сила и натиск както в обществените, така и в професионалните дейности, като същевременно се стремят да бъдат във властта и контрола. Склонни са към приключения, включително финансови рискове, но това не им пречи да измислят нови начини за печелене и получаване на огромни суми.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе