УТВЪРЖДЕНИЯ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ И НАСЪРЧАВАНЕ НА ЗДРАВЕТО

УТВЪРЖДЕНИЯ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ И НАСЪРЧАВАНЕ НА ЗДРАВЕТО
Психология Добра форма Интересно

УТВЪРЖДЕНИЯ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ И НАСЪРЧАВАНЕ НА ЗДРАВЕТО

 

Днес ще ви запознаем с най-популярните практикуващи утвърждения за здраве и изцеление.  Физическото състояние определя качеството на човешкия живот. Установено е, че произнасянето на тези утвърждения има положителен ефект върху мислите ни и емоционалния фон, което е ключът към доброто здраве. Именно с мислите започва нашата съдба и житейски път.

За да поддържате винаги отлична физическа форма, да подобрите благосъстоянието си или да ускорите лечебния процес, използвайте утвържденията за здраве. Тази проста практика е в състояние да настрои ума на светлата линия на битието и да разкрие спящия потенциал на тялото за самолечение и подмладяване.

Ако сте в затруднено време, започнете с кратки утвърждения за здраве . Те са лесни за запомняне. Но въпреки своята простота, те имат мощен ефект.

 

  • Болката ме напуска.
  • Здравето ме изпълва.
  • Аз съм абсолютно здрав. Чувствам се прекрасно.
  • Тялото ми е перфектно и цяло.
  • Аз съм светлината и енергията на живота.
  • Избирам здраве и младост.

Кратките утвърждения са добри за ежедневна употреба. Но понякога те не са достатъчни за пълно приспособяване на съзнанието към линията на изцеление. Ако искате да събудите повече сила в себе си, опитайте тези утвърждения.

  • „Аз активирам своите лечебни механизми. Всяка клетка в тялото ми излъчва здраве и радост. Отказвам тъгата и болката. Избирам лекота и страхотно благополучие.
  • „Чиста светлина ме изпълва. Тя ме лекува и насочва съзнанието ми към творението. Аз съм абсолютно здрав. Тялото ми е перфектно. Тялото ми работи в хармония. Моят имунитет ме защитава.“
  • „Изхвърлям болестите и дисхармонията, те си отиват като пясък във вода. Тялото ми е хранилище на здраве и младост. Светещата енергия на живота ме изпълва от главата до петите.”
  • „Днес избирам изцеление. Днес избирам живота. Усещам прилив на енергия. Чувствам се по-добре всеки ден.“
  • „Имам силно тяло и перфектно здраве. Всички органи на тялото ми работят перфектно. Благодаря на тялото си за това. Отговарям му с внимание и уважение.”

Можете също така сами да съставяте утвърждения за здраве и изцеление или да използвате готови формули. Струва си само да се отбележи: тази практика обича постоянството и вярата. За да постигнете максимален ефект, правете практиката с чувство, придружете думите с блажени емоции, визуализирайте нейното действие.

Запомнете: човешкият ум е мощен инструмент, чиито възможности са почти неограничени. Можете да изберете всичко в този живот, само ако се научите да контролирате съзнанието си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе