Топ 5 на зодиите с най-малко късмет
Астрология

Топ 5 на зодиите с най-малко късмет

Късметът на един човек е нещо много относително. Случвало ни се е постоянно да се оплакваме от неговата липса или че с малко повече от него сме щели да постигнем по-големи успехи. Някои хора вярват в това, че вродено имат късмет, според други – сами трябва да си го заслужат, а трети мислят, че той изобщо не съществува и всичко е единствено в техните ръце. Виждали сме какви ли не чудеса като спасяване на живот благодарение само за миг на спортно щастие с гол или кош в последните секунди и всичко това бива определяно като късмет. За някои хора казвали, че са родени с това щастие, а други – с липсата му. Зодията също е нещо, което може да определи до каква степен някой е късметлия и може ли да очаква да му се случи нещо хубаво благодарение на това. Някои зодиакални знаци обаче определено са лишени от късмет в изобилие. Ето кои са те:

Дева. Девата няма късмет, когато става въпрос за контролиране на нещата. Знаем, звучи странно и дори абсурдно, защото Девите са маниаци на тема контрол във всяко едно отношение. Няма обаче невъзможни неща. Планирайки всичко и страхувайки се от минимална промяна, тези хора подсъзнателно избягват и най-малката възможност за просперитет. Като се отпуснат малко обаче, те биха могли да се възползват от възможностите, които животът им предлага и това да им донесе неочаквани позитиви.

Скорпион. Скорпионът е известен с това, че е изключително директен, като понякога дори това може да граничи с бруталното. Той обикновено действа под влияние на емоциите, вариращи от  неподправена привързаност до ревност, агресия и негодувание. Излишно е да казваме, че е по-добре да избягвате Скорпионите, когато са в някое от последните настроения, тъй като те ще се стремят да унищожат всичко по пътя си с преките си, критични и дори злонамерени думи.

Козирог. Козирогът предпочита да разчита на неговата упорита работа и трудолюбие, за да постигне целите си. Хората от тази зодия не вярват в късмета, вместо това те вярват в работата. Да, понякога и те имат късмет, но много рядко животът им предлага готови възможности, а трябва да се преборят, за да получат това, което искат. При всички случаи обаче те са типични домошари, обичат семейния уют и не излизат много, така че как биха могли да се възползват от шансовете си? Те са готови да спорят на темата за късмета и винаги ще бъдат на мнението, че съдбата им е в техни ръце.

Рак. Открива злото навсякъде около себе си, дори и то да не съществува. Това е знакът, който вижда препятствия във всичко и има проблеми с излизането от зоната си на комфорт. Това са поне две добри причини, поради които този знак е нещастен. За да избегне разочарование, Ракът обикновено избягва промените и подминава вратите, които му се отварят. Всъщност тези хора понякога са толкова песимистични, че пропускат да се възползват от шанса си и много пъти ще позволят на възможностите да ги подминат. Това може да се окаже пагубно, когато става въпрос за вземането на решения за професионалното им развитие, а понякога не влияе добре и в личен план.

Водолей. Този знак безнадеждно търси възможности. За разлика от много други зодии, Водолеят знае как да се справи с промяната. Тези ситуации гои стимулират най-много, до степен, че даже сам обича да ги търси. Тези хора са фенове на обновяването. Сигурно се питате в такъв случай какъв им е проблемът? Е, те не остават никъде достатъчно дълго, за да се възползват от възможностите, които им се появяват. Ако искат да имат повече късмет, трябва да се задържат повече на едно място, за да имат време да се запознаят с обстановката и шансовете, които могат да получат в бъдеще.

Tagged , , , , ,
на горе