Намерили сте мъжа на мечтите си – ето как да го задържите
Любов и партньорство

Намерили сте мъжа на мечтите си – ето как да го задържите

За почти всяка жена още от малка е било мечта да намери принца на белия кон, с когото да сподели живота си. През годините може да претърпявате различни разочарования в любовта и да търсите най-добрия за вас. Важно е да не се отчайвате и да не се примирявате с нещо, което мислите, че не е за вас. Да изберете кой да бъде вашият спътник е важно решение, което може да остави траен отпечатък за целия ви живот. Мъжът на мечтите невинаги идва, но задължително, когато намерите някого, когото наистина може да ви накара да бъдете щастливи, му покажете, че искате да бъдете с него и да го задържите до себе си. Ето няколко начина как може да го направите и да убеди човека до вас, че вие сте всичко, от което се нуждае:

Доверете му се с цялото си сърце. Ако искате да запазите мъжа си, не се отнасяйте с него като със страничен и едва ли не непознат човек, който е недостоен за вашето доверие. Повечето жени не вярват на силния пол поради общото възприемане, че голяма част от неговите представители са неверни. Ако се доверите на мъжа си, това не само ще го накара да се почувства ценен и различен от другите, но и ще ви направи специални в очите му.

Страхувайте се да не го загубите. Ако искате да запазите мъжа си, не се дръжте така, сякаш за вас нищо не би се променило, ако не сте заедно. Пазете го и го карайте да се чувства ценен, не мислете, че само вие имате нужда от подобно отношение. Покажете му колко много искате той да го запазите в живота си. Но, разбира се, не прекалявайте, защото това може да остави впечатление, че сте прекалено несигурни и контролиращи.

Обичай себе си. Ако искате да запазите мъжа си, покажете му, че присъствието му в живота ви носи подобрение на вашето душевно състояние. Грижете се добре за себе си, независимо от всичко. Не се наранявайте и не позволявайте нищо да ви причини болка. Едва когато сами се научите да се обичате и да се приемате такива каквито сте, тогава ще може да получите същото и от вашия партньор в живота.

Имайте вяра в него. Бъдете уверени в половинката си и го насърчавайте в начинанията му Накарайте го да почувства, че е надежден и че сте сигурни в неговите решения. Все пак той е човекът, нали? Покажете му го.

Накарайте го да се почувства красив. Накарайте го да осъзнае, че физически сте привлечени от него и само от него. Този вид специално привличане със сигурност би накарал половинката ви да придобие самоувереност, че ви привлича.

Накарайте го да се почувства, че е единственият. Никога не изневерявайте и дори и не си помисляйте за нещо подобно. Мъжете защитават егото си толкова усилено, че дори може да искат да напуснат жена предварително, още преди тя да е извършила прегрешение, ако смятат, че вероятно ще го направи. А и за какво сте с този човек, ако търсите щастие другаде? Така не се гради здрава връзка и е добре да го знаете.

Не го карайте да ревнува. Ако искате да запазите мъжа си, не го карайте да ревнува. Не правете глупости, само за да го накарате да ви докажат любовта си и да се почувствате желана. Ревността е болезнена за сърцето и мозъка. Мислите ли, че мъжете харесват, когато ревнуват? Отговорът е НЕ!

Нека той да ви опознае и разбере. Ако искате да запазите мъжа си, оставете го да вижда през ума и сърцето ви. Бъдете честни и прозрачни. Отговорете му, когато ви попита внимателно за нещо, което го притеснява. Това не значи, че не ви вярва, вероятно просто все още се стреми да изгради доверието помежду ви вас.

Бъди смирена. Отървете се от гордостта си, научете се да признавате грешките си и да поискате прошка, когато сте сбъркали. Да ядосате човека до вас като отбранителна стратегия за прикриване на греховете ви не е хубаво и няма да доведе до щастливи моменти във връзката ви, напротив – може дори да се окаже пагубно за нея и нещата да приключат, още преди дори да са започнали.

Правете жертви. Накарайте го да почувства истинската ви любов. Тя се усеща, когато станете безкористни – когато мислите за него първо и го поставяте дори и пред себе си. Това ще го накара да осъзнае, че сте жена, която иска да запази до себе си в дългосрочен план. Всяка връзка се нуждае от взаимни компромиси, така че ако искате той да прави такива към вас, стремете се да му отвръщате със същото. Това е ключово за хармонията и баланса в отношенията между двама души.

Бъдете спокойни и търпеливи. Научете се как да контролирате гнева си и да управлявате истерията си. Да, понякога всеки стига до такива крайности, които не са приятни за никого и трябва да се стремите да ги избягвате. Не бъдете заядливи. Кой може да издържи да живее в къща с човек, който непрестанно търси скандала? Ако се карате ежедневно, няма как да запазите добрите си отношения и връзката ви в един момент ще приключи.

Бъдете просто красиви. Ако искате да запазите мъжа си, бъдете просто красиви в очите, ума и сърцето. Старайте се да бъдете красиви според неговото определение. Не е задължително да харчите много пари за дрехи или да полагате куп усилия за външния си вид. Хубаво е да се поддържате, но по-важна е вътрешната красота. Помислете какво е накарало партньора ви да се влюби във вас за първи път. Това може да е вашата сладка усмивка, небрежно спуснатата ви коса или просто вашето отношение.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе