6 цвята, които се съчетават перфектно с розово

6 цвята, които се съчетават перфектно с розово
Мода

6 цвята, които се съчетават перфектно с розово

Чудили ли сте се кой цвят се съчетава перфектно с розово? Цветът е истински хамелеон и преместването на тоновете му между по-топли и по-хладни състояния напълно променя цялостната атмосфера, която излъчва. Ружът или пастелно розовите нюанси имат привлекателна мекота на пера, докато ярките розови и пурпурни цветове веднага привличат вниманието.

Без значение в какъв нюанс е, розовото винаги ще бъде весел символ на женственост, надежда и любов – сега как да не обичаш цвят като този?Що се отнася до шивашкия ви арсенал, дрехите в този цвят определено трябва да бъдат опора. Те придават така необходимия ефект на ежедневните ви тоалети и лесно могат да бъдат фокусната част, около която планирате целия си стил. Има много начини, по които човек може да облече този цвят и бихме казали, че може да изглежда добре в комбинация с всеки друг цвят.

Искате да излезете с него? Поканете го

Знаехте ли, че дамската чанта има свой собствен кодекс на добрите маниери?

7 признака, че той не е готов за връзка

Топ идеи за прическа с плитка

infomax-logo-50-15-HW  Неделя Щонова: Яник Синер е новият крал на Мелбърн. В съзнанието ми изплува спомен….

6 цвята, които се съчетават перфектно с розово

1. Червено

розово
6 цвята, които се съчетават перфектно с розово снимка: pinterest

Въпреки че може да си мислите, че това съчетание е запазено за елегантни тоалети за Свети Валентин, носенето на червено и розово заедно всъщност може да доведе до доста готини ежедневни визии. Поставете и двата нюанса в смели и ярки нюанси за някакво безпроблемно и привличащо вниманието блокиране на цветовете.

2.Сиво

Сега, ако искате да смекчите мекотата, може да искате да комбинирате дрехите в розово със сиви.

В зависимост от това какво смесвате и съчетавате, сивото може да ви помогне да направите вашите дрехи по-изискани или елегантни.

Това е страхотен цвят за балансиране на външния ви вид.

3.Черно

розово
6 цвята, които се съчетават перфектно с розово снимка: pinterest

Най-добрият начин да носите тази комбинация е да изберете по-светли нюанси, които се открояват на фона на тъмния тон, без да се конкурират с него. Докато пастелните розови изглеждат напълно привлекателни с подобни светли нюанси, поставянето им срещу черно облекло подчертава тяхната мекота и ги подчертава.

4.Бяло

розово
6 цвята, които се съчетават перфектно с розово снимка: pinterest

Бялото е страхотен цвят. Той върви с повечето – ако не и всички – цветове, които съществуват днес. Както бихте очаквали, той се съчетава добре с розово и многото му различни нюанси.

Това е добър избор, ако искате да го сдвоите с този нежен цвят и ако искате да смесите някои други цветове във външния вид. Можете лесно да промените атмосферата на външния си вид в зависимост от това какъв цвят добавите към тази комбинация цветове.

5.Лилаво

розово
6 цвята, които се съчетават перфектно с розово снимка: pinterest

Лилавото и розово си пасват добре. Можете да тонирате тези два цвята нагоре или надолу и те пак ще си паснат.

Ако искате да изберете по-предпочитан външен вид, може да искате да добавите някои лилави елементи към облеклото си.

Тези два цвята са забавни за игра. Ако искате нещо малко по-момичешко, тогава може да искате да изберете по-ярки тоалети. От друга страна, ако искате да изберете нещо малко по-елегантно, може да искате да изберете по-тъмни дрехи. Можете да запазите забавната атмосфера на тези два цвята, независимо дали решите да изберете по-ярък или по-тъмен нюанс.

Разбира се, можете да добавите нотка лилаво към външния си вид, като носите лилаво горнище, долнище или дори аксесоар.

6.Синьо

розово
6 цвята, които се съчетават перфектно с розово снимка: pinterest

Може да се изненадате, но може би отдавна си партнирате синьо и розово! Ако някога сте носили деним с розовите си топове, значи вече сте комбинирали тези два цвята във визия.

Тези два цвята са като въплъщение на противоположностите, които се привличат, когато става дума за цветове. Комбинацията от тези цветове дава усещане за баланс.

От много години синьото е за момчета, а розовото за момичета. Въпреки че вече се отдалечаваме от тази представа, останките от миналото все още остават. Може би това е част от причината, поради която тези два цвята вървят толкова добре заедно.

Tagged , ,
на горе