астрологичен съвет

Съвет за 14.12.2023 към всяка зодия

Съвет за 14.12.2023: Не приемайте живота прекалено на сериозно! Така или иначе никой не излиза жив. Усмихвайте се. Бъдете глупави. Рискувайте. Забавлявайте се. Вдъхновявайте.

Дневен хороскоп за 14.12.2023 /четвъртък/

Три зодии започнаха щастлива фаза с огромен късмет от 14.12.2023

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Светът има достатъчно красив и планини и ливади, невероятни небеса и спокойни езера. Има достатъчно буйни гори, цветни поля и пясъчни плажове. Има много звезди и обещание за нов изгрев и залез всеки ден. Това, от което светът се нуждае повече, е хората да го ценят и да му се радват.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Когато се съсредоточим върху благодарността си, вълната на разочарованието изчезва и нахлува вълната на любовта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Създайте си навик да казвате на хората „благодаря“. Да изразите признателността си искрено и без очакване на нещо в замяна. Наистина ценете хората около вас и скоро ще намерите много други около вас. Наистина ценете живота и ще откриете, че имате повече от него.

Рак 22 юни – 22 юли

Целта на живота е признателността; няма смисъл да не оценявате нещата; и няма смисъл да имате повече от тях, ако ги цените по-малко.

Лъв 23 юли – 22 август

Забавлявайте се, работете здраво и парите ще дойдат. Не губете време – грабнете шанса си. Гледай позитивно на живота. Когато не е забавно, продължете напред.

Дева 23 август – 22 септем.

Решете да останете щастливи и вашата радост и вие ще образувате непобедима армия срещу трудностите.Душата, която благодари, може да намери утеха във всичко; душата, която се оплаква, не може да намери утеха в нищо.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Най-забавното нещо в живота е, че след като започнеш да забелязваш нещата, за които си благодарен, започваш да губиш от поглед нещата, които ти липсват.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Когато започнете да броите благословиите си, целият ви живот ще се преобърне.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Докато изразяваме своята благодарност, никога не трябва да забравяме, че най-високата оценка не е да изричаш думи, а да живееш според тях.

 

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Щастлив ще си, ако си благодарен. Избери да бъдеш благодарен. Тази благодарност ще ти позволява да бъда щастлив.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Бъдете благодарни за това, което имате; в крайна сметка ще имате повече. Ако се концентрирате върху това, което нямате, никога, никога няма да имате достатъчно.

Риби 19 февр. – 20 март

Ако светът имаше повече хора като теб, щеше да е по-добро място. Вие правите разлика от тълпата!

Последни новини
Астрология

Съвет за 14.12.2023 към всяка зодия

на горе