Страст към пътешествията – в коя държава да отидете на почивка в зависимост от зодията ви

Страст към пътешествията – в коя държава да отидете на почивка в зависимост от зодията ви
Астрология Интересно

Страст към пътешествията – в коя държава да отидете на почивка в зависимост от зодията ви

Лятото вече е към края си, но ако все още не сте намерили време да отидете на почивка, направете го. След толкова месеци упорита работа заслужавате малко да си отдъхнете.  В България има изключително много красиви места, които си заслужават да посетите, но ако предпочитате да пътувате в чужбина, сега ще ви разкрием най-добрата дестинация за всеки един от вас спрямо зодията ви. Пригответе банските си и се възползвайте от последните слънчеви лъчи, независимо дали искате да се отпуснете на някой спокоен плаж или да пиете коктейли до зори в забавна компания. Ето нашите предложения за почивка спрямо зодията ви, разбира се, ако ситуацията с пандемията го позволява:

Овен – Камбоджа

За активната и енергична личност на Овена няма да има по-добра дестинация от Камбоджа. Тази бързо развиваща се страна може да предложи много неща, както през деня, така и през нощта, но също така идва със здравословно количество култура, която да опознаете. Можете да задоволите артистичната си страна, като рисувате, пишете или правите снимки на храмовете, които заобикалят града и невероятните изгреви всяка сутрин. Истински рай!

Телец – Южна Африка

Телецът, който е най-известен със своята сила, какво по-добро място да се посети от оживената Южна Африка? Плажовете, пешеходните пътеки и наблюдаването на диви животни ще ви се отразят добре. А ще бъдете ли достатъчно смели да преминете на остров Робен и да посетите затвора, в който е държан Нелсън Мандела в продължение на 27 години?

Близнаци – САЩ

Близнаците са адаптивни, бързо движещи се и заразително забавни. Ето защо е идеално за тях да посетят САЩ, особено Ню Йорк! С толкова много неща за разглеждане и правене, включително Статуята на свободата и Таймс Скуеър, те ще обикалят наоколо, опитвайки се да видят всичко. За да задоволите своята харизматична страна, е хубаво да разгледат и останалите части на града, които не са типични за туристите

Рак – Шотландия

Сладката, тиха и спокойна личност на рака може да избяга от суетата на ежедневието с пътуване до красивите, релаксиращи и спокойни планини в Шотландия. Разгледайте красивата природа пеша, с колело или кон, прекарайте един ден в СПА центъра и след това се отпуснете вечер с книга. Това е най-добрата формула за зареждане на батериите!

Лъв – Испания

Лъв ще бъде привлечен от оживената Испания, така че съветваме да посети Барселона, където може да се наслади на културата с посещение на Саграда Фамилия, да прекара един ден на плажа или в местните барове. Барселона има по нещо за всеки. Общителният и организиран Лъв ще се радва на предизвикателството да опита от всичко по време на ваканцията си. Това е чудесно място да отидете с приятели, като опитайте да се възползвате максимално от времето си.

Дева – Португалия

Португалия е чудесно място за общителната Дева, като тя може да отиде там с група приятели. Насладете се на слънцето през деня и се отправете към клубовете и баровете от световна класа вечер.

Везни – Перу

Улегналата личност на Везните е известна с това, че е спокойна и затова би се насладила на хипнотизиращата красота на Перу. Древната архитектура ще ви спре дъха. Защо да не посетите и Мачу Пикчу, докато сте там – едно от Седемте чудеса на света. Везните се интересуват от мода, така че също ще се радват да обновят гардероба си на пазарите сред купища ярко оцветени материали и тъкани.

Скорпион – ОАЕ

Скорпионът винаги се радва на предизвикателствата, така че няма да скучае в Дубай. Ако целта ви е пазаруване, огромните молове не могат да бъдат пропуснати. Смятаме обаче, че историята и културата на Дубай са нещо, което наистина би интересувало един Скорпион, който е постоянно жаден за знания и обича да учи нови неща.

Стрелец – Ирландия

Философската личност на Стрелеца трябва да избяга в живописната Ирландия. Стрелецът определено трябва да се насочи към Дъблин и да наеме канална лодка и да прекара почивката си в четене и релакс на спокойствие. Можете дори да опитате късмета си в риболова. Ирландия е перфектното бягство за типично заетите хора, какъвто е Стрелецът. Повярвайте ни, една седмица на чист въздух и разглеждането на прекрасния пейзаж ще ви помогнат да се изчистите от стреса, се почувствате по-добре и да бъдете в хармония със себе си и околните.

Козирог – Англия

Активна и организирана личност като Козирога би харесала суматохата на столицата на Англия – Лондон. С толкова много неща за гледане и правене ще трябва да използвате времето си продуктивно, така че планирайте посещението си предварително, но не забравяйте да се отпуснете и да се насладите на времето си. Ако обичате културата и изкуството, има достатъчно галерии, които може да посетите.

Водолей – Нидерландия

Проста и непретенциозна, личността на Водолея би се вписала идеално в спокойното отношение на Амстердам към живота. Защо не наемете велосипед и не се разходите из красивите канални пътеки? Вашата интелектуална страна може да се интересува от културни аспекти като музея на Ане Франк, но другата ви половина вероятно ще ви моли да прекарвате всеки следобед в едни от известните им кафенета. Вариантите са много, така че решението зависи само от вас. Ако успеете да отделите малко повече дни отпуска, защо пък и да не посетите всичко?

Риби  – Турция

Ако търсите по-близка дестинация, резервирайте билети за Турция и по-конкретно за Истанбул. Историята зад този невероятен и емблематичен град ще държи интелигентните Риби сериозно заинтересовани и на тях ще им хареса да се скитат през оживените, цветни и големи пазари в града. Храната също е страхотна, а времето и гледките също са перфектни. В случай, че нямате време да посетите Истанбул през лятото, пролетта също е много добра опция. През април там се провежда известният фестивал на лалетата, който привлича туристите всяка година.

Tagged , , , , ,
на горе