Той е срамежлив, но точно в това е неговият чар. Пази го
Любов и партньорство

Той е срамежлив, но точно в това е неговият чар. Пази го

Излизате заедно от известно време. Толкова много го харесваш. И много се надяваш тези симпатии да са взаимни. Но ти си момиче. Не може да признаеш първа чувствата си към него. Искаш той да направи тази стъпка. Но дали ще стане някога? Ще изрече ли на глас това, което сърцето му чувства? Или е твърде срамежлив и притеснителен да го направи. Не може да чакаш нито минута повече. Това незнание те измъчва. А толкова искаш да си с него. Само ако имаше начин да разбереш какво чувства…

Е, ние сме тук, за да ти помогнем. И начин винаги има. Ето какво го издава, че те харесва.

Усмихва се покрай теб

Усмивката дава отговор на твоя въпрос. Ако той постоянно се усмихва, когато сте заедно – несъмнено те харесва и намира за приятна компания. А започне ли да се изчервява, това е сигурен знак, че се интересува от теб.

Усмивката издава това, което човек иска да скрие. Но неуспешно. Щастието и еуфорията, които изпитва, когато е около теб са неконтролируеми. И не се чуди защо постоянно се усмихва с тази широка усмивка.

Гледа те тайно

Може би твърде много се притеснява да те погледне в очите, когато и ти го гледаш. Затова предпочита да те наблюдава тайно, но това е толкова сладко. Той е хлътнал до уши по теб. Гледа те с любов и възхищение. Слуша внимателно всичко, което казваш и обръща внимание на малките детайли. А и да не забравяме, че всички сме преминали през това. И когато харесваме някого, искаме постоянно да го гледаме.

Навежда поглед

За разлика от уверените момчета, които ще се взират в очите ти, срамежливите никога няма да имат смелостта да те погледнат право в очите. Всеки път, когато го погледнеш, той навежда глава и отклонява поглед. Може би се притеснява твърде много и не иска да се издаде, защото се страхува, че може да бъде отхвърлен. Възможно е да изтълкуваш това грешно и да си помислиш, че той няма желание да те погледне и не се интересува от теб. Но не бързай с изводите. Понякога мислим твърде грешно, настроени скептично и грешим много. Защото накрая реалността се оказва съвсем различна. И неочаквано приятна.

Езикът на тялото

Много пъти сме споменавали за нещата, които издава езикът на тялото. Понякога той е много по-ясен и категоричен от думите, за които все не ни достига смелост да изречем. Когато сте заедно, обърни внимание на неговото поведение. Ако постоянно се почесва, преплита пръсти или повтаря думи, със сигурност е притеснен от теб. А ако беше безразличен, нямаше да се интересува, нали?

Изчервява се, когато говориш с нея

Още един ясен знак, който показва, че той те харесва. Всеки път, когато говориш с него, той се изчервява и леко усмихва. Знаем, че отдавна не сте деца, но се случва понякога и на възрастните. Особено на тези, които са все още срамежливи и притеснителни. Опитай се да се доближиш до него, когато сте само двамата. Ще видиш как веднага ще започне да се изчервява. Още ли имаш съмнения?

Иска да те опознае

Може би няма смелостта да ти признае, че те харесва, но пък не и това е най-важното. Всъщност, начинът, по който се държи с теб е много по-важно от всичко останало. Ако той иска да те опознае и да разбере всичко за теб

до най-малката подробност, несъмнено те харесва. И е по-добре да разбереш това по такъв начин, отколкото да ти каже само, че те харесва, но думите му да не са подкрепени с действия.

Опитва се да те зарадва

Винаги, когато си тъжна, той прави всичко възможно, за да оправи настроението ти. Всеки ден ти повтаря колко красива и специална си. И как заслужаваш само най-доброто. Готов е на всичко, за да види усмивката на лицето ти. И е тъжен, когато ти се случи нещо неприятно или тъгуваш.

Пази го, мила. Такова момче е истинска благословия. И ако имаш привилегията да го срещнеш, за нищо на света не го губи. Направи всичко възможно, за да го задържиш до себе си. Дай му шанс. И не се притеснявай от това, че е срамежлив. Тези момчета са изключителна рядкост в днешно време. И точно в неговия срам е чарът му.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе