Защо да слагате сода за хляб във фурната?

Защо да слагате сода за хляб във фурната Неочакван лайфхак
Идеи за дома

Защо да слагате сода за хляб във фурната?

Когато храната се готви във фурната, мазнина и друга храна могат да полепнат по стените и след това да създадат неприятна миризма. За да се отървете от този проблем, достатъчно е да използвате един прост и много необичаен лайфхак.

Как да премахнете неприятната миризма от фурната? Прост лайфхак

Содата за хляб помага на домакините в ежедневието от много години. Тя също ще ви помогне да премахнете лошата миризма от фурната.

Защо да слагате сода за хляб във фурната Неочакван лайфхак

За да почистите фурната, можете да поставите купа с вода и сода (съотношение 1:1) на долния рафт на фурната и да я включите за няколко минути на висока температура. Това ще премахне неприятните миризми и ще освежи вътрешността на фурната.

10 ТРИКА СЪС СОДА ЗА ХЛЯБ

СОДАТА – ОТ КУЛИНАРИЯТА ДО МЕДИЦИНАТА

Какво друго може да премахне неприятната миризма от фурната?

Този продукт е много популярен и помага на домакините да се справят с различни проблеми в ежедневието. Да, говорим за оцет! Има мощни почистващи свойства и е в състояние ефективно да премахва миризми и мазнини. Освен това оцетът е безопасен и достъпен продукт за кулинарна употреба.

За да се отървете от неприятната миризма във фурната, достатъчно е да избършете стените на фурната с оцет с гъба или парцал. За да направите това, можете да разредите оцет с вода в съотношение 1:1.

infomax-logo-50-15-HW Натали Трифонова получи обяснение в любов

Tagged ,
на горе