6 неща, които жените смятат за скучни в леглото
Любов и партньорство

6 неща, които жените смятат за скучни в леглото

Характерният „скучен любовник“ съвсем не е в списъка на добродетелите на мъжа, с когото жените биха искали да прекарат цял ​​живот или дори една нощ. За да ви помогнем да избегнете тази ужасна съдба, ние съставихме списък с нещата, които жените намират за скучни в леглото.

Четете, запомняйте и учете, за да не допускате никога повече същите грешки и да станете известни като истински Казанова.

6 неща, които жените смятат за скучни в леглото

5 пикантни интимни пози, с които да влудите вашият партньор в леглото

5 признака, че сте пристрастени към интимността в леглото

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

 

Ето 6 неща, които жените смятат за скучни в леглото

Твърде предпазлив

Няма нищо секси в мъж, който предшества всичките си действия в леглото с любезен въпрос „Може ли?“ Добрият любовник знае как да даде на една жена без думи да разбере намеренията им и да я развълнува, без да задава много въпроси. Проницателният „събличащ“ поглед или страстното докосване говорят много за желанието ви за интимност.

Предсказуемост

Ако вие и вашият партньор сте в дългосрочна връзка, интимността често се превръща в коловоз. Лудата страст и лудата любовна игра, белязали началото на вашата афера, се дължат отчасти на спонтанността и ефекта на новост.

Завоювахте нова територия и сега, когато тази територия ви е известна до последния хълм, интересът се губи. Ако не искате да загубите свежестта на интимните усещания и да удължите страстта от първите дни с много месеци или дори години, търсете нови пози и техники, за да изненадвате партньора си всеки път.

Не се страхувайте да експериментирате – това ще достави удоволствие и на двама ви; никога не позволявайте на ситуацията да достигне тази критична граница, когато вашият партньор може да предвиди всяко ваше движение. Например, ако любовната игра обикновено не ви отнема повече от пет минути, разтеглете това удоволствие за петнадесет минути и я измъчвайте безмилостно, преди да утолите желанието й. Партньорът просто ще загуби ума си от удоволствие и ще забрави на кой свят е.

Механични действия в леглото

Повечето жени биха се съгласили, че интимността без страст е просто скучна – загуба на време; никоя жена не иска да бъде в ролята на надуваема кукла – освен понякога…

Никой не казва, че всеки интимен акт трябва да бъде еднакво страхотен; просто не пренебрегвайте факта, че независимо от темперамента, жената винаги иска да остане жена и изисква да бъде третирана по съответния начин.

Ето защо, за да станете идеалният любовник, е достатъчно да правите ЛЮБОВ с нея от време на време /поне три пъти на седмица/.

Ако не си давате труда да бъдете креативни и да се ограничите до един път, една жена може да си намери по-малко мързелив партньор…

Мързелив партньор

Въпреки че много жени – подобно на мъжете – смятат, че трябва да са благодарни за всяко интимно внимание, реалността е, че мързелът на партньора в крайна сметка ги изморява и ги кара да се оглеждат за по-нетърпелив мъж.

Така че, ако цените връзката, опитайте се да вложите малко усилия и изобретателност в нея поне от време на време.

И тук трябва да споменем онази страшна дума, която започва с „Р“, която ужасява почти всеки мъж. Познахте ли вече? Точно така – романтика.

Освен това имате предимство: когато връзката вече е напреднала и периодът на цветята и ухажването е изоставен, жените не очакват нищо романтично от мъжете, така че внезапната проява на нежна любов ще я накара да се почувства страхотно.

Лоялност към едно място

Ако вашият партньор помни всяка пукнатина в тавана на спалнята ви, имате проблем. Въпреки това, няма място за паника – една проста „смяна на местоположението“ може лесно да реши този проблем. Правете любов в банята, в колата, на уединен плаж, в гората… Възможностите са безкрайни. Използвайте въображението си и се опитайте да не ви хванат.

Нежелание за експерименти в леглото

Ако вие и вашият партньор имате дългосрочна връзка, ако цените привързаността си и не искате да скучаете в леглото, опитайте нови пози, ролеви игри, дайте воля на въображението си. Изобщо – правете каквото и да е, ако и на двама ви е приятно и ободрява отношенията ви.

На чаша вино обсъдете предпочитанията си за – в леглото с партньора си и скоро ще имате време да реализирате и най-пикантните си фантазии в реалност.

Това е целият списък с най-честите грешки в леглото – само седем точки. Спокойно обаче – по правило жените не очакват уменията и изобретателността на партньора им да е Казанова. Достатъчно е да видят, че сте готови да положите усилия, за да запазите любовта им.

Не забравяйте, че антонимът на скуката в леглото е спонтанност и изненада!

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Случва ти се гадост, ноооо…..

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе