Скорпион и Везни – страстните партньори
Астрология Любов и партньорство

Скорпион и Везни – страстните партньори

Една любовна връзка може да бъде много зависима от страстта, която двамата партньори влагат в нея. Тук не става въпрос само за интимните отношения, но и като цяло за влагането на партньорите във всичко, което двамата правят заедно или един за друг. Ако тази страст липсва, можем да очакваме и самата връзка да няма дълъг живот. Партньорството между Скорпион и Везни обаче може да бъде обещаващо точно заради наличието на голяма страст между двамата. Те са готови да направят всичко един за друг и това дава начало на оптимистични прогнози за техните отношения, стига да могат да преодолеят някои особености в характера на другия.

Резултат за съвместимост на Скорпион и Везни: 2/5.

Везни и Скорпион са много привлечени един от друг и тяхната химия наистина е интензивна. Везните се ръководят от Венера, а Скорпионът – от Марс и Плутон, така че те са естествено чувствени, когато се съберат заедно. Тази любовна съвместимост гарантира, че страстта им един към друг няма да стане токсична, но не всичко е толкова хубаво между тях. Скорпионът може да се дразни от безгрижието на Везните. Ревността играе дестабилизираща роля в отношенията им и им пречи да станат емоционално свързани. И двете зодии може да се каже, че са ревниви, което в един момент ще се окаже проблем. В офиса те могат да работят добре заедно по дейности, свързани със справедливостта, както и с приятелството, защото ще намерят много допирни точки.

Могат ли Скорпион и Везни да имат успешна любовна връзка?

Скорпионът може да има трудности да се справя със спокойната личност на Везните, което може да създаде сериозно напрежение между тях. Скорпион и Везни са много страстни, което понякога води до ревност, какво вече споменахме, а тя наистина може да ги отблъсне един от друг и да разруши тяхната зараждаща се връзка. Макар и нерешителни, Везните знаят как да стабилизират Скорпиона и да успокоят тревогите му, като същевременно го насърчават да следва интуицията си. Следователно връзката между тях е възможна! Накратко, техните характери се допълват перфектно, за да създадат солидна, балансирана двойка, която винаги се движи в правилната посока.

Какво може да срине тази двойка?

Скорпион, ще имате много трудности при разбирането на този нерешителен въздушен знак. Що се отнася до Везните, те ще се борят да се примирят с вашите изисквания, настроенията ви и стремежът ви за притежание. Често Скорпионът е вероятно да се дразни от безгрижието на Везните. Скорпионът може да играе ролята на лошия герой или дори да стане агресивен, за да привлече вниманието на Везните. Колкото до реалността – много е вероятно да няма реална причина за такава, но въпреки това вътрешно се притеснявате, че вашият партньор може да ви мами. Трябва да се преборите с това, ако искате връзката ви да има бъдеще.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Вие сте изключително чувствени, но не забравяйте, че под чаршафите понякога трябва малко време, за да се нагодите един към друг. Когато обаче се опознаете добре, ще започнете да преминавате по-лесно от нежност към по-нетипични изживявания.

Любов съвет за тази двойка.

Обединени от нуждата за искреност, истина, прозрачност и справедливост, сложността на Скорпион може да накара по-крехките Везни да страдат. Тези двамата ще трябва да се опознаят и да намерят баланс, за да намерят своите общи точки, а не да се концентрират върху различията си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе