Трите зодии, които ще се отправят на пътешествие през 2022 г.

Трите зодии, които ще се отправят на пътешествие през 2022 г.
Астрология

Трите зодии, които ще се отправят на пътешествие през 2022 г.

С идването на всяка година хората са изпълнени с надежди за нещо по-добро, както и да започнат на чисто, като 2022 г. също не прави изключение. Мечтаете ли да се измъкнете поне за малко от ежедневните грижи и отговорности и да откриете нещо ново някъде? Представяте ли си с вълнение момента, в който слизате от самолета и топлината в някоя слънчева страна направо ви „удря“ по лицето? Жадувате ли за нови приключения?

Ако сте отговорили с „да“ на някой от тези въпроси, 2022 г. може да бъде годината, в която мечтите ви да избягате от рутината на ежедневието ще се превърнат в реалност!

След като дълго време не можехме да пътуваме свободно заради пандемията от коронавирус, светът бавно започва да разхлабва мерките. Пригответе се да стегнете багажа си, да изтеглите бордните си карти и да отидете на летището, защото три зодиакални знака ще пътуват много тази година. Те не само, че ще утолят жаждата си за приключения, а и ще открият много нови и непознати за тях хоризонти.

 

Ето и кои са тези зодии,които ще се отправят на пътешествие през 2022

 

Риби – нищо не може да ви спре.

С Нептун и Юпитер във този знак през първата половина на 2022 г. и отново в края на годината, представителите на зодия Риби ще имат очевидна нужда да избягат от всичко около тях. Те са толкова натоварени от ежедневните грижи, че имат нужда да се махнат поне за малко, за да презаредят батериите. Това не означава, че те не харесват живота си, просто в последно време напрежението им дойде в повече и е крайно време да се освободят от стреса. Те трябва да изпробват задължително техники за медитация или релаксация, като пътешествие на някоя слънчева и тиха дестинация би им се отразила много добре. Не губете време и стегнете куфарите.

Рак – вашите близки ще уважат смелостта ви.

Тъй като Юпитер и Нептун са добре свързани с Рака и в сектора на пътуванията през първата половина и в края на годината, хората от тази зодия ще придобият нужната смелост, която досега така им е липсвала. Освен това Уран ще ги изтласка от черупката им през 2022 г., което означава, че те ще искат да се срещнат с много нови хора от различни хоризонти. Раците много държат на семейството си и затова имат нужда близките им да ги подкрепят в техния избор да се откъснат за малко от реалността. За щастие точно в този период представителите на тази зодия ще получат така желаното одобрение от роднините си, които ще ги насърчат в начинанието. Какво още чакате, резервирайте билет за мечтаната дестинация.

Стрелец – ще бъдете по-независими от всякога през 2022 г.

Едва ли за някого е изненада, когато види, че и Стрелецът попада в този списък. Съвсем естествено е приключенски настроените представители на този знак да изпитват трудности да останат у дома си през тази година. Тъй като Уран се намира в сектора на ежедневния им живот и Юпитер и Нептун ги изкушават често, Рибите могат да предприемат повече от едно пътуване, дори да знаят, че това не всеки път е най-доброто решение, когато го гледат от финансова гледна точка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе