Скорпион и Лъв - сблъсък на лидерите
Любов и партньорство Астрология

Скорпион и Лъв – сблъсък на лидерите

Всеки от представителите на зодиите Скорпион и Лъв има своята силна и загадъчна индивидуалност, като няма как да не се отрази и в отношенията помежду им. Пазете се от конкуренцията между тези двама души, защото е експлозивна!

Скорпионът не е от тези хора, които биха ласкали егото на Лъва, което може да накара Негово Величество да се разгневи. В същото време скритите емоции на Скорпиона, както и неговият темперамент, могат да раздразнят Лъва, който цени откритостта и откровеността преди всичко.

Скорпионът, от друга страна, може бързо да се умори от това, което смятат за повърхностностно и суетно в Лъва. Нуждата на всеки партньор от власт в крайна сметка ще превърне връзката във вечна борба. Конфликтите и сблъсъците превземат редките моменти на щастие, които двамата ще преживяват заедно. Ето и повече подробности относно съвместимостта на Скорпион и Лъв и открийте техния любовен рейтинг.

Резултат за съвместимост на Скорпион и Лъв: 2/5

Лъвът и Скорпионът символизират сила и амбиция. Заедно те могат да постигнат големи неща в работата, освен ако не се опитат да контролират другия. Като приятели, Скорпионът е спонтанен бунтовник, докато традиционният Лъв се тревожи за имиджа си в компанията на Скорпион. Като любовници те са харизматични и много се забавляват. Трябва да знаете обаче, че тяхната страст, стремеж да добавят пикантност към живота и желание да притежават другия могат да превърнат връзката в унищожение.

Могат ли все пак Скорпион и Лъв да имат успешна връзка?

Тъй като и тези двамата имат страстна и пламенна природа, те наистина ще могат да си помогнат взаимно да напреднат в професионален план. Когато става въпрос за любов и партньорство, и двамата се стремят да създават силни и здрави отношения. Що се отнася до връзката им, страстта им може да се превърне в ревност и притежание, както и да предизвика много драма. Тази двойка е доста нетипична, но може да има успех, ако преодолее манията си за контрол. И двата знака са страстни и са силно привлечени един от друг. Като чувствени и любящи личности, те могат да намерят много удоволствие заедно. Наистина, те обичат истински и тази сила може да създаде много дълбока връзка между тях.

Какво може да срине тази двойка?

В тази връзка всеки се опитва повече или по-малко да доминира над другия и да го засенчва. В дългосрочен план връзката ви, макар и страстна, може бързо да се охлади заради това. Вместо в любовна приказка тези техни черти може да превърнат връзката им в борба за власт. Наистина, можем да очакваме много ревност и разрушителни конфликти от този тандем.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Страстта на сетивата е налице при тези двамата, като те се допълват изключително много в своите желания или очаквания. Скорпионът понякога има любопитни фантазии, които Лъвът не се страхува да задоволи. И двамата имат ненаситно желание да бъдат заедно в леглото, така че поне в това отношение не се очаква да има проблеми между тях.

Любовен съвет за тази двойка:

Скорпионът е истински, спонтанен и непокорен, а Лъвът пък има образ традиционалист, което само по себе си създава предпоставки за конфликти. За да има успех този тандем, и двамата ще трябва да се научат да си държат езиците зад зъбите в някои ситуации.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе