Най-често срещаните секс фантазии при жените
Интимно 18+

Най-често срещаните секс фантазии при жените

Чудили ли сте се кои са най-често срещаните секс фантазии при жените? Когато става въпрос за секс, жените могат да изразяват желанията си много ясно, противно на това, което повечето хора смятат. Всъщност жените имат по-голямо сексуално желание от мъжете през повечето време и често могат да мечтаят за всички мръсни неща, които да правят с партньора си.

Те просто не могат да спрат да мислят за сексуалните си желания и фантазии. Така че, мъже, ако се затруднявате да разберете за какво фантазира вашата жена напоследък, ето някои често срещани сексуални фантазии, за които жените продължават да мислят.

Фантазиите на жените са свързани много повече с приключения, отколкото се смяташе досега, а във фантазиите на мъжете има много повече емоционален контакт.
Повечето мъже и жени фантазират за едно и също: основната разлика е обаче в честотата, на която те посвещават времето си за подобен тип фантазии.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

6 причини защо жените изневеряват

4 йога пози за по-добър секс

Жените от тези зодии доминират в леглото

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

Най-често срещаните секс фантазии при жените

Груб секс

секс фантазии
Най-често срещаните секс фантазии при жените

Жените обичат идеята за груб секс, при който партньорът им може да ги контролира в леглото и дори да включи камшици и вериги, за да направи всичко това вълнуващо. Някои жени дори обичат да мислят за BDSM, т.е. за игра с робство, в която са включени мачоизъм и садизъм. Понякога идеята да бъдат подчинени възбужда много жените. Тези секс фантазии при жените са силно развити.

Секс на обществено място

Мъже, вашата любима ще се зарадва, ако си уговорите среща, след която двамата ще можете да правите секс на обществено място. Дори мисълта да експериментирате със секс играчки навън може да бъде невероятно преживяване. Това е от тези секс фантазии при жените, при които те са склонни да експериментират.

Секс по време на оргия

Това е нещо, което не много хора признават, но е една от най-разпространените секс фантазии. Особено жените обичат да фантазират за секс с няколко души едновременно, като част от нещо експериментално или забавно. Тройките или оргиите могат да бъдат чувствени фантазии, за които жените често мислят.

Секс табу

секс фантазии
Най-често срещаните секс фантазии при жените

Това може да ви изненада, но жените са склонни да мислят много за секса табу. Те мислят за всички неща, които не бива да правят в спалнята, и това обикновено ги възбужда. Хората са склонни да мислят много за нещата, които не могат да правят, в сравнение с това, което могат. Ето защо се съобщава, че забраненият секс е един от най-гледаните жанрове в порното и един от популярните секс фантазии при жените.

Поемане на контролa

секс фантазии
Най-често срещаните секс фантазии при жените

Жените фантазират как мъжете доминират в леглото, но в същото време понякога искат ролята да се смени, така че те да са доминиращи.

Този термин е известен като “превключвател” в света на БДСМ, което доказва, че няма правила и ограничения върху секс фантазии.

Интересен факт е, че жените често отказват да правят домашно порно видео, но въпреки това фантазират, че във видеото ще изглеждат секси и перфектно.

Секс с двама мъже

Една жена едва ли ще се осмели да реализира тези секс фантазии в действителност, но както мъжете мечтаят за тройка, така и жените биха искали да опитат секс с двама мъже.

Мъжът господар

Независимо дали се съпротивляват или отстъпват на мъжките изисквания, жените си фантазират, че имат господар. Представата как подчинението спрямо него води до оргазъм или съпротивата го тласка към едни или други форми на съвокупление е от широко разпространените секс фантазии сред жените.

Секс с непознат

секс фантазии
Най-често срещаните секс фантазии при жените

Повечето жени имат секс фантазии за среща с напълно непознат мъж, който ги отвежда в мотел или на вилата си, където двамата се отдават на страстна любов. Без никакви задръжки. Логичното обяснение на тази фантазия е следното: жените чувстват, че могат да си позволят напълно да се разкрепостят с човек, с когото повече едва ли ще се видят.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?