най-добри секс пози за жени
Интимно 18+

7 секс пози, които много жени тайно ненавиждат

Всяка жена обича да експериментира в леглото с различни секс пози. Не всеки практикува на поразия позите от Кама Сутра. Повечето предпочитат стандартните. Глупавото е, че жените изобщо не обичат тъкмо някои от класиките. Не всички пози се харесва еднакво на двата пола. До този извод господата би трябвало да стигнат и сами, след като много пъти са били в леглото с партньорката си. И ако мъжът държи да задоволи своята дама, двамата трябва да прилагат пози, които доставят наслада и на двамата. Във всеки случай следните 7 не са сред тях, понеже някои от жените тайно ги ненавиждат.

7 секс пози, които много жени тайно ненавиждат

Секс пози, които доставят най-голямо удоволствие

12 топ сексуални игри извън спалнята

Ето кои секс пози много жени тайно ненавиждат

Кучешката поза

секс пози мразени от жени
секс пози, които много жени тайно ненавиждат

Защо не ѝ харесва: Отговорът е прост – тя е тези секс пози, които са болезнени! Проблемът е, че при дълбоко проникване, често се дразни шийката на матката, поради което усещането е по-скоро болезнено, отколкото приятно.

Дамите, взели участие в анкетата, допълват, че според тях при тази поза се губи усещането за интимност. Макар че някои си падат по-грубия секс, гледката на чаршафите, докато тя е на колене и лакти не е никак стимулираща.

Как да се промени това: За да не боли, е хубаво тласъците да са къси и плитки. Така се стимулира предната трета на влагалището, която е най-чувствителната част.

Интимността може да се запази, ако мъжът постоянно докосва дамата с ръце, гали я по гърба, целува я. Това че сте се фокусирали върху задната ѝ част, не означава, че трябва да пренебрегвате останалите.

Мисионерска

секс пози мразени от жени
секс пози, които много жени тайно ненавиждат

Мисионерската е една от най-популярните секс пози и най-употребяваната, но с времето омръзва. Според някои жени те не получават много стимулация на клитора. Мъжете, които също практикуват мисионерство, не са креативни.

Поза „обратна ездачка“

секс пози мразени от жени
секс пози, които много жени тайно ненавиждат

Много жени мразят и позата „обратна ездачка“, при която гърбът и задните й части са обърнати към лицето на партньора. Тук също липсват телесната близост и зрителният контакт. Освен това „проблемната зона“ дупе е изложена на показ и предизвиква неувереност у жената. А пък и коя ли дама би искала по време на секс да гледа голите мъжки крака?! Може би другите секс пози ще са ви повече от полза.

69

Сексът е по-приятен, когато просто получавате или давате. 69 сексуалната позиция може да бъде много разсейваща, тъй като жената трябва да приклекне над съпруга или гаджето в неудобна поза. Жените обикновено забравят за поставената задача и предпочитат останалите секс пози.

Поза „ездачка“

Още никой мъж не се е оплакал от позата „ездачка“, но на някои жени тя причинява голям стрес – при това в главата. Причината: „проблемните й зони“, по точно коремът и гърдите, през цялото време са пред очите на мъжа. Е, жени, използвайте останалите секс пози за по-голямо удоволствие.

Жената отгоре

секс пози мразени от жени
секс пози, които много жени тайно ненавиждат

„Жената отгоре“ също не е от предпочитаните секс пози за жените.
Явно това може да убие настроението й, защото се чувства притеснена.
Ъгълът на този показва стомаха и гърдите на жената на любовника й – така че може да я накара да се почувства „на показ.
Смяната на позициите може да е най-добра, ако вашата жена не се чувства добре.

Обратна каубойка

Това може да увеличи възбудата ви, но дамите не изглеждат толкова запалени, тъй като е по-малко вероятно да стигнат до кулминация.
Тук има и предупредителен етикет за мъжете: това е една от най-опасните секс пози за вас, момчета – и рискувате да навредите на себе си.

Какво да правите тогава?

Секс експертите съветват да изпробвате CAT-позата. Това е т.нар. коитална техника на изравняване, при която партньорите се нагаждат един към друг по време на полов акт. По принцип става дума за усъвършенствана разновидност на мисионерската поза, при която жената се повдига на възглавница и след проникването „заключва“ краката си. Мъжът поставя своите от двете страни на тялото й и се изтегля нагоре така, че тазовите им кости да дойдат на една височина. По този начин клиторът се стимулира особено интензивно и са достатъчни съвсем малко движения от страна на мъжа, за да възбуди жената. Изследователите смятат, че „едновременната стимулация на клитора и вагината увеличава вероятността жените да изпитат оргазъм при полов акт.

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?