секс грешки
Интимно 18+

Секс грешки, които жените допускат

Има секс грешки, които жените допускат в леглото. Всеки ден жените са изправени пред толкова много очаквания за това как трябва да се държат и това се простира до спалнята. Стереотипите казват, че жените имат по-ниско либидо от мъжете, че са сложни и трудни за удовлетворяване и че придават повече значение на сексуалните контакти, отколкото мъжете. Междувременно се предполага, че мъжете са инициаторите, когато става дума за секс, в допълнение към това, че са лесни за възбуждане, лесни за удовлетворяване, които винаги са готови за бързо превъртане в сеното.

Всъщност много от тези стереотипи са митове. И дами, сляпото приемане на тези митове може да означава пропускане на по-удовлетворяващ и вълнуващ сексуален живот. Разбира се, момчетата понякога може да се затрудняват да разберат жените, но те не са единствените, които правят големи грешки, когато става въпрос за секс. Ето някои от най-често срещаните секс грешки и какво можете да направите, за да ги избегнете:

Искате да излезете с него? Поканете го

Любопитни факти за секса

  6 причини, заради които спираме да правим секс

infomax-logo-50-15-HW Вижте петте тайни за добър секс

Секс грешки, които жените допускат

Грешка №1: Никога не започвате секс.

секс грешки
Секс грешки, които жените допускат

Стереотипите за мъжествеността могат да ни накарат да вярваме, че мъжът винаги трябва да е този, който започва сексуален контакт. Тези стереотипи са погрешни. Това е от първите секс грешки, които жените допускат. Когато едно момче чувства, че винаги той е този, който започва секса, той може да започне да вярва, че не го намирате за желан. Предприемането на тази първа стъпка за промяна може да му покаже, че това просто не е така. Освен това, повечето мъже намират съблазняването от желаещ партньор за наистина възбуждащо.

Грешка №2: Притеснение за това как изглеждате в леглото.

Нищо не може да убие секси настроението така, както обсебването от клатещите се мазнини по корема ви, докато правите любов. Сексът е най-удовлетворяващ, когато можете да сте „в момента“. Ако лежите там и се чувствате неудобни за образа на тялото си, това ще се отрази както на вашето удоволствие, така и на партньора ви. И фактът е, че докато мъжът ви съблече и влезе в интимна ситуация, той отдавна не се замисля за вашите предполагаеми физически несъвършенства. Притеснение за това как изглеждате в леглото е една от тези секс грешки, която почти всяка жена има.

Грешка №3: ​​Не му давате насоки.

секс грешки
Секс грешки, които жените допускат

Важно е да запомните, че мъжете не четат мисли. Понякога те дори не са добри в прихващането на тези толкова фини намеци, които жените пускат заради тях. Ако искате той да се съсредоточи върху определена област от тялото ви или ако прави нещо, което наистина ви харесва (или прави нещо, което наистина не правите), кажете му. Да го накарате да познае само ще доведе до разочарование и неудовлетворение и за двама ви. Не допускайте тези секс грешки.

Грешка № 4: Преструвате се.

секс грешки
Секс грешки, които жените допускат

Ето ни в 2016 г. и проучванията показват, че жените все още симулират оргазми в спалнята. Дами, не правете това! Може би чувствате, че трябва да защитите чувствата на партньора си. Но в действителност вие просто го насърчавате да продължава да повтаря същото поведение в спалнята, което продължава да не ви удовлетворява. Вместо да се преструвате, че това, което прави, ви дава най-добрия оргазъм, защо не му покажете какво всъщност ще ви доведе до кулминацията? Честната комуникация е ключът към удовлетворяващ сексуален живот. Не допускайте секс грешки в леглото.

Грешка № 5: Говорите по време на секс за не-секси неща.

секс грешки
Секс грешки, които жените допускат

Понякога мъжете са склонни да бъдат прекалено тихи и стоически, докато вършат делото. Но понякога жените имат обратния проблем. Докато откритата комуникация и „мръсните приказки“ наистина могат да вкарат искра във вашата интимност, някои жени имат склонност да обсъждат планове за уикенда, проблеми с колегите си или дори прането по време на полов акт. Много момчета намират това навлизане на „реалния свят“ в моментите на сексуална интимност за нежелано, така че внимавайте да не прекалявате и не допускайте секс грешки.

Грешка №6: Да приемем, че мъжете винаги са готови за секс.

Класическият стереотип за мъжете е, че винаги са възбудени и готови за лудост между чаршафите. Така че, когато човек ви каже, че не се чувства готов тази вечер, може да се почувствате наранени, отхвърлени или дори подозрителни, чудейки се какви са неговите скрити мотиви. Факт е, че точно като вас понякога мъжете се уморяват и стресират и просто не им се прави секс. Опитайте се да не го приемате лично. Освен ако липсата на интерес на партньора ви към секса не е постоянен проблем, не е необходимо да четете твърде много в него. Опитайте се да не допускате тези секс грешки в леглото и вашия мъж ще ви обича още повече.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?