Седмичен хороскоп за дните от 8 до 14 май 2023

седмичен хороскоп за дните от 8 до 14 май 2023

Седмичен хороскоп за дните от 8 до 14 май 2023

Седмичен хороскоп за всички зодии: Добре дошли в новата седмица – от 8 до 14 май 2023 г., която звездите ви съветват да започнете с вяра в доброто и любов в сърцата. Светът се променя и ние се променяме с него. Време е за трансформация. Можете да изразходвате енергията си за безполезна съпротива или можете да я изразходвате за адаптация. Звездите предлагат да направите избор.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 май можем спокойно и съзнателно да завършим стари дела, да затворим очевидно неуспешни начинания, да излекуваме болести и психотравми, да изчистим мислите си. Всичко, свързано с приключването на процесите, ще върви гладко.

Мнозина ще бъдат силно изкушени да започнат нещо ново, защото на 9 май Слънцето ще се свърже с Уран и ще активира бунтарския дух в нашите настройки. Но е по-добре да насочим тази енергия за промяна в мисленето.

Седмичен хороскоп за дните от 8 до 14 май 2023 От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента

КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през новата седмица 8-14 май за 4 зодии

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Тази седмица Овните могат смело да направят новости в живота си. Можете да опитате уменията си в нови неща, да научите ново хоби, да експериментирате или да се отървете от ненужните вещи. Във финансовите въпроси, скъпи Овни, хороскопът препоръчва да проявите предпазливост. Освен, ако не е абсолютно необходимо, отложете големите покупки и други възможни разходи за следващата седмица. През втората половина на седмицата комуникативните умения на Овните ще се повишат. Ще можете да наложите своята гледна точка, дори да сте изправени пред запален спорещ. Настроението ще е приповдигнато, а енергийният потенциал висок. Уикендите са идеални за физическа активност и отказ от лош навик, ако има такъв.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

В началото на седмицата може да изглежда, че сте престанали да предизвиквате интерес у другите хора. Може би това е вярно, но не трябва да се притеснявате. След известно време отново ще възвърнете популярността си. Хороскопът предвещава, че в този период Телецът може да получи отговор на важен въпрос. Ако се окаже, че не е това, което сте очаквали, всичко може да се коригира, ако положите усилия. През втората половина на седмицата личният живот ще бъде на първо място. Ситуацията в семейството може леко да ескалира, което изобщо не е повод за притеснение. Повече спокойствие и внимание към партньора – това ще помогне за предотвратяване на недоразумения. През уикенда ще е полезно да започнете нещо, което сте отлагали от дълго време, може би самообразование или четене на литература, която ви интересува.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Тази седмица ще покаже ефективността на пътя, избран от Близнаците. Дори, ако трябва да коригирате някакъв процес, това няма да повлияе на успеха ви. Радостното настроение ще се отрази благоприятно на отношенията с близките. Хороскопът оставя надежда, че някой от тях ще помогне за разрешаването на вашите проблеми или ще ви изненада с приятна новина. В средата на тази седмица Близнаците, които нямат сродна душа, може да имат значима среща. По-близо до уикенда бъдете внимателни към диетата си. Грижете се здравето на стомашно-чревната система.

Рак 22 юни – 22 юли

Представителите на зодия Рак тази седмица ще имат повече от достатъчно енергия, но има риск да я насочат в грешна посока. По-често се консултирайте с тези, които имат опит в конкретна област (особено в любовните отношения). Астрологичната картина сега е такава, че всеки от Раците има всички шансове да намери своето истинско и мечтано щастие. Успехът обича тези, които не са свикнали да говорят гръмко за себе си. В края на тази седмица ще е полезно да сведете до минимум всякакви контакти. Четенето на книги и гледането на образователни програми ще бъде много по-полезно. Не спирайте да мечтаете. Лек полет върху крилете на фантазията ще ви помогне да намерите своя мир и хармония.

Лъв 23 юли – 22 август

Дарбата на Лъва да убеждава е похвална за тази седмица. Използвайте красноречието си по предназначение и покажете малко повече бързина в текущите дела. Хороскопът съветва Лъва да мисли извън общоприетите рамки. Дори и да изглежда, че една от идеите е леко утопична, не бързайте да я изоставяте напълно. Пазете такива мисли в складовете на паметта си. От средата на седмицата житейските приоритети на ще се променят малко. Независимо, дали ви харесва или не, личните отношения ще са на първо място. Възможни са недоразумения. Въпреки това, дори и да не можете да избягате от това, ще бъде съвсем краткотрайно. Скъпи Лъвове, през този период е важно да демонстрирате спокойствие и невъзмутимост, което ще се превърне в мощно оръжие за вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Седмица, в която Девите се насърчават да се стремят към дългосрочен план. Предстоят ви няколко спешни задачи. Решавайки ги, разчитайте както на опита, така и на интуицията. Положителното настроение и самочувствието ще помогнат за адекватното прекарване на този период. Ако е необходимо, можете да разчитате на подкрепата на близките. До края на седмицата късметът ще няма да забрави за вашето съществуване. Време е да зададете жизненоважен въпрос, да поискате нечие покровителство, да напомните на длъжника за себе си или да отидете в книжарницата, за да закупите комплект полезна литература. Астрологичната прогноза за уикенда предполага романтика. Не се затваряйте в себе си и не се опитвайте да сдържате емоциите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Обстоятелствата през тази седмица ще предизвикат малко объркване във Везните. Представителите на зодия Везни подсъзнателно ще изпитват безпокойство от общуването с някой от новите съседи или приятели. Може би е по-добре да не насилвате събитията по пътя на сближаването с този човек. Няма нужда да бързате в домакинските задължения. Астрологичната картина на тази седмица не изключва част от обичайните битовизми. Също така е необходимо да следите нивото на вашата жизненост. Скъпи Везни, понякога е необходимо да изоставим „неотложните“ дела, за да възстановим тялото. Енергията ще се покачва, ако се обградите с всичко, което обичате. Звездите ви съветват категорично да не злоупотребявате с вредните навици.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпионите тази седмица най-вероятно не могат да избегнат пропуски. Опитайте се да не привличате твърде много внимание към себе си, не се опитвайте да дърпате на всяка въжето във вашето поле, не и на всяка цена. Скромността и простотата се приветстват буквално във всичко. Астрологичната обстановка тази седмица като цяло е благоприятна за стартиране на нови идеи (такива, които можете да осъществите без да ви се налага да търсите нови съюзници). До средата на седмицата много от вас ще имат топ карти в ръцете си. Може би ситуацията в личните дела ще стане по-ясна или ще се случи познанство, което може да стане съдбоносно. Не е препоръчително семейните Скорпиони да хабят речников запас в опити да помирят конфликтни роднини. Наблюдавайте ги отстрани и скоро те ще решат да седнат на масата за преговори.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Началото на седмицата за Стрелците ще бъде белязано от необичайно предложение. Не бързайте да го отхвърляте. Възможно е казаното, ако не изцяло, то частично, да се използва с поглед към бъдещето. В средата на седмицата вие, скъпи Стрелци, ще увеличите творческия компонент на живота. Чувствайте се свободни да вземете „теста с писалка“ във всяка посока, която ви интересува. Астрологичната картина на тази седмица почти напълно елиминира възможността за изненади в личните дела. Семейните Стрелци ще видят от своите сродни души и романтизъм, и обожание, и откритост за продуктивна комуникация. Тези, които все още не са намерили партньор в живота, трябва да гледат по-малко взискателно към сферата на чувствата и да изоставят търсенето на идеал.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Тази седмица Козирозите почти няма да имат време за почивка. Всеки бизнес, който представителите на вашата зодия ще започнат, ще доближи до успеха. Особено продуктивни ще бъдат преговорите и дискусиите. Борете се по-упорито за правата си, позволявайки метални нотки в гласа си. През втората половина на седмицата хороскопът съветва да не се намесвате в протичащите събития. Докато светът е нестабилен, би било много по-правилно да се погрижите за вашето благополучие, красота и да увеличите енергийния си потенциал. Скъпи Козирози, бъдете скептични по отношение на всички новини през този период. Не цялата входяща информация идва от надеждни източници и със сигурност не цялата заслужава вашето внимание.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Седмицата е благоприятна за Водолеите да доближат успехите си. Хороскопът съветва да се вслушвате в желанията на най-близкия си социален кръг. Тези хора са много повече от просто съюзници за вас. Успехът до голяма степен ще зависи от споразуменията, установени между вас. Не трябва да забравяте и за ежедневните дела. През втората половина на седмицата е възможно неочаквано развитие на процес, който, както смятате, не изисква внимание. Коригирайте поведението, работете върху грешките и в никакъв случай не спирайте дотук. Уикендът от тази седмица ще бъде добре да посветите на близки членове на семейството или любимия човек.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Тази седмица Рибите ще проявят желание за независимост. Гледайте борбата за свобода да не пречи на бизнеса. На първо място все още е общият резултат от екипната работа, а не възможността да задоволите гордостта си. Астрологичната обстановка за седмицата не предполага изненади. Препоръчително е да посветите този спокоен и хармоничен период на активно насърчаване на вашите природни таланти. В личните отношения на Рибите няма да им се налага да убеждават никого, че са прави. Близките хора ще бъдат отворени за диалог и обсъждане на свежи идеи. Ако на дневен ред има въпроси, свързани с имущество, наследство или недвижимо имущество, трябва да потърсите съвет от експерт. Импулсивните решения никак не са препоръчителни.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за дните от 8 до 14 май 2023

на горе