СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП от 6-ти (понеделник) до 12-ти (неделя) ДЕКЕМВРИ, 2021

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП от 6-ти (понеделник) до 12-ти (неделя) ДЕКЕМВРИ, 2021
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП от 6-ти (понеделник) до 12-ти (неделя) ДЕКЕМВРИ, 2021

 

 

ОВЕН

 

Седмичният хороскоп за зодия Овен предсказва: В понеделник и вторник промяната е благоприятна, навсякъде, за където сте готови. Можете да промените работата си, начина на живот, имиджа, навиците си. Интуицията ви ще работи на максимални обороти. Можете да бъдете отведени до точният човек или информация. От сряда до петък промените може вече да са по-малко положителни, под влияние на външен натиск, но в крайна сметка това ще ви е от полза. Опитайте се да не се ядосвате от чуждити критики. Възползвайте се и се учете от всичко, което ви се случва. Новолунието в края на седмицата предвещава на Овена дълго пътуване или нещо важно, свързано с човек от далеч.

 

ТЕЛЕЦ

 

Седмичният хороскоп за зодия Телец предсказва: Добра седмица за подреждане на мислите и приоритетите. В понеделник и вторник нещата свързани с естетика и красота ще вървят лесно. Можете да излезете и да направите желаните покупки. От сряда до петък, по време на намаляващата луна, е препоръчително да си изясните какво ви тревожи. Отношенията могат да се влошат поради изплуващите детайли и просто нетърпимост, експлозивност. Във всеки случай, в този период трябва да говорите откровено за всичко. При срещи с непознати се пазете от завист и гняв, избягвайте напрегнати ситуации на улицата. Прекарайте уикенда си приятно, но активно. Намерете начин да донесете радост на себе си и на близките си.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Седмичният хороскоп за зодия Близнаци предсказва: В понеделник и вторник работата в екип гарантира страхотни резултати. Ще се чувствате добре сред тези, с които сте работили добре или имате общи хобита. Добри дни за показване на симпатия, срещи, запознанства. От сряда до петък тенденцията към оздравяване, към подобряване на хронични заболявания ще се увеличи. Отделете повече време за почивка и сън. Новолунието в събота ще внесе нови нюанси в партньорствата. Ще бъдете решителни и позитивни. По-добре е да правите бизнес и да се отпуснете през уикендите извън дома ви в добра компания.

 

РАК

 

Седмичният хороскоп за зодия Рак предсказва: В понеделник и вторник семейните задължения, общуването и пътуванията до роднини, големи покупки за дома ще са благоприятни. От сряда до петък Луната в Скорпион ще ви накара да забележите недостатъци, да откривате грешки по дреболии, да увеличите ревността и подозрението. Дръжте децата пред очите си и мислете повече за здравето ви. След новолунието в събота чувството ви за несигурност ще изчезне, ще се появят нови планове и желания. Вярата в себе си и в силата ще се увеличи. През този период е препоръчително да сте повече на открито. Променете това, което не ви подхожда, дори и нещо в самите вас.

 

ЛЪВ

 

Седмичният хороскоп за зодия Лъв предсказва: В живота на Лъвът започва активен, творчески период. Това е седмицата на големият късмет. Поставете си дългосрочни цели. Можете да си вземете почивка и да отидете някъде, а можете да се посветите изцяло на работа, да спечелите много пари и веднага да ги инвестирате във вашето бъдеще. От сряда до петък е подходящо време за належащи семейни задължения. В отношенията с роднините, трябва да действате на принципа една стъпка напред две назад, за да поддържате мира в семейството. През уикенда след новолунието се пазете от ситуации, в които „морето е до колене“. Добро време за срещи с близки до сърцето хора.

 

ДЕВА

 

Седмичният хороскоп за зодия Дева предсказва: Слънчевото затъмнение в събота подчертава смисъла за дома и семейството. Помислете какво бихте искали да промените и посветете в една седмица на подготвителни дейности. От понеделник чакайте информация, писма, посещения, които ще ви донесат нещо важно. Решаване на финансови въпроси. Но големи операции в така наречения коридор на затъмнение са нежелателни. В четвъртък и петък преди затъмнението ще се засилят тревожността, страхът от несигурността. Това може да е оправдано и трябва да се пазите от потенциални опасности. Посветете уикенда на любимите си хора. Спазете обещанието, което ще направи някого щастлив.

 

ВЕЗНИ

 

Седмичният хороскоп за зодия Везни предсказва: В началото на седмицата всичко ще се нареди с лекота. Това е добро време за преговори и сделки. Можете да творите красота и да пазарувате. Отлаганите ангажименти ще изплуват в четвъртък и петък и ще има краен срок за завършване. Не всички контакти ще бъдат удобни и приятни, но трудните въпроси трябва да бъдат разрешени. Не вземайте прекалено много от себе си тези дни. През почивните дни интернет ще бъде източник на интересни находки и идеи. Имайте предвид, че енергията на тези дни се свързва със слънчево затъмнение и всичко ново, включително и познанствата, може да не са никак случайни.

 

СКОРПИОН

 

Седмичният хороскоп за зодия Скорпион предсказва: Взаимната подкрепа и щедростта ще подобрят взаимоотношенията в екипа ви. В понеделник и вторник преговорите, консултациите и контактите с други ще бъдат благоприятни. В четвъртък ще бъдете заредени с енергия, но ще ви е трудно да угодите. Не бъдете нетърпеливи към близките ви. Работете повече физически. Наболели проблеми ще ви напрегнат. Те предшестват слънчево затъмнение в събота, когато нещо е на път да се промени. В семейните отношения си напомнете, че счупената чаша не е причина за разпра. Почивайте повече на новолуние, размишлявайте и обръщайте внимание на всичко ново.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Седмичният хороскоп за зодия Стрелец предсказва: Тази седмица буквално ще блестите от свежест и положителен заряд. В началото на седмицата е добре да правите нещата в екип или в група. Можете да започнете нов бизнес с партньор, с който да инвестирате по равно. От сряда до петък някой може да развали настроението ви и да го направи нарочно, от завист и желание да „изравните игралното поле“. Новолунието в събота отваря добро време за ново начинание в животът ви. Настройте се да направите нещо важно преди края на годината и измислете как да го пжстшгнити. Посветете съботата на дейности на открито, а неделята на практически дейности.

 

КОЗИРОГ

 

Седмичният хороскоп за зодия Козирог предсказва: Ако смятате, че сте лоялни към приятелите си, то в средата на седмицата може да сте разочаровани от действията им. В събота слънчевото затъмнение за вас ще означава някакво ограничение, необходимост да се изолирате от света, да се оттеглите в себе си. И преди затъмнението е по-добре да не преекспонирате проблемите си. Нека всичко върви, както трябва. От сряда до петък е добре да се заемете с грижата за жизнените ви сили и пречистването на тялото. Вашата общителност ще се удвои в събота. С изненада, ще установите колко много хора ви съчувстват. Но не всички, разбира се. Препоръчително е да решавате важни въпроси при закрити врати.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Седмичният хороскоп за зодия Водолей предсказва: Можете да направите много с творческият ви ум, но имате нужда от подходяща среда, за да осъществите идеите си. Добре е да се справите с недоброжелателите, които ще ви забавят и ще ви ви се наложи прекомерен разход на енергия. Понеделник и вторник са чудесни за дейности извън дома, нови проекти или преработка на стари неща, общуване с хора и споделяне на нещо полезно и ценно. В четвъртък и петък намалете скоростта на напрегнатите ситуации в обкръжението ви, особено с шефове или близки роднини. Енергиите на новолунието през уикенда ще се отразят положително на тонуса ви.

 

РИБИ

 

Седмичният хороскоп за зодия Риби предсказва: Ситуациите се стабилизират. Сега е важно за Рибите да осъществят близък контакт с колеги и приятели. Време е да помислите за нещо ново в животът ви. Слънчевото затъмнение в сектора на кариерата на вашия хороскоп в събота означава началото на благоприятен период за смяна на работа, длъжност или други изменения. Още в началото на седмицата можете да преговаряте, да бъдете интервюирани. Тенденциите са по-неблагоприятни от сряда до петък. Ако търсите нещата, от които се нуждаете твърде често, тогава е време за голямото почистване и пренареждане на вещите. Направете това в средата на седмицата. През почивните дни е добре да комбинирате дейността с отдих на открито.

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе