Как да накарате мъжа Teлец да се влюби във вас и как да разберете, че сте влезли под кожата му?

Как да накарате мъжа Teлец да се влюби във вас и как да разберете, че сте влезли под кожата му?
Астрология

Как да накарате мъжа Teлец да се влюби във вас и как да разберете, че сте влезли под кожата му?

 

 

Искате да го накарате да се влюби във вас, но единственото, което знаете за него, е неговата зодия? Не се тормозете излишно! Ние сме тук, за да ви помогнем.

Всяка зодия е привлечена от различни неща, така че вижте как да подходите в конкретния случай.

 

Ако той е зодия Телец

Мъжът Телец не си пада по връзките-еднодневки. Той рядко иска закачка, която ще приключи за една нощ. Не. Той е старомоден и малко прикрит романтик, който мечтае да намери идеалната жена, с която да създаде истински тандем. Господин Телец иска някой, с когото да прекара скучните, мързеливи дни, както и трудните и приключенски моменти. Често срещано погрешно схващане, което хората имат за мъжете Телец, е, че не са нежни и мили. Истината е, че те всъщност са най-грижовните и нежни души в хороскопа, особено ако успеете да отключите сърцето им.

Точно като мъжете Близнаци и Стрелец, Телците може да изглеждат твърди като камък отвън, но всъщност са много чувствителни и меки отвътре. Определено това е една от техните личностни черти, които интригуват най-много жените.

Основният им фокус е върху жената, която харесват от първия ден. Те също така са известни като много привързани и вашата любов Телец няма да спре да доказва чувствата си към вас, докато не успее да ви спечели.

Този мъж не обича обичайните връзки, а иска нещо по-специално, нещо уникално и различно.

Той ще оцени, ако отделите малко време и енергия и превърнете флирта в напълно ново изживяване за мъжа Телец. Ако знаете красиво място, на което никога не е бил, заведете го там и му кажете, че той е първият, който отива там с вас.

Мъжът Телец обича жена, която може да го възбуди с думи; не с мръсни приказки, а с разговори на по-дълбоко ниво, поради което би било най-добре първо да му бъдеш приятел, преди да започнеш да флиртуваш с него.

Ако Телецът види, че цялото ви внимание е насочено към него, докато водите интелектуално стимулиращи разговори, то знайте – той е ваш. Но не забравяйте да се грижите за себе си и физически. Мъжете Телец обикновено са силно визуално стимулирани.

 

Как можете да разберете дали мъжът Телец ви харесва?

Възможно ли е да разберете кога мъжът Телец ви харесва, преди той самият да реши да го признае?

Той приема нещата бавно, може би твърде бавно в началото. Мъжете Телец искат да изглеждат силни за другите, така че стават истински професионалисти в скриването на чувствата си. Те смятат, че това може да ги накара да изглеждат по-малко мъжествени.

Като цяло, трябва да обърнете голямо внимание на езика на тялото на мъжа Телец, ако искате да знаете какво чувства той към вас. Ако той се наведе напред или осъществи физически контакт, като например хване ръката ви, докато говорите с него, това е начин да покажете, че той ви обръща пълно внимание. Ако държи стойката си отворена, това е ясен знак, че мъжът Телец ви харесва. Ще забележите също, че той се запъва в думите си или че лицето му се зачервява всеки път, когато се срещнете лице в лице. Това е така, защото той е нервен около вас и не е в състояние да го контролира.

Ако мъж Телец ви харесва, той винаги ще се опитва активно да слуша, когато говорите, а също така ще се опита да запомни всеки един детайл от вашия разговор. Ето защо няма да му отнеме много време да запомни ежедневните ви рутини и график.

Ако мъжът Телец започне да се държи дистанцирано или чувствате, че той бавно се отдръпва, това не трябва да ви кара да мислите, че той приключва нещата с вас или че бяга. Това може да е добър знак, че той вече е влюбен във вас. Той добре осъзнава неспособността си да крие чувствата си, което много често го кара да бяга от тях.

Дайте му време, не го притискайте, но от време на време все пак проявявайте интерес. Така ще му покажете, че ви е грижа за него и че сте жена, която се опитва да прояви разбиране, въпреки че няма представа какво се случва в главата му. Повярвайте – това е едно нещо, което всички мъже искат.

Ако мъж Телец наистина се интересува от вас, той винаги ще стои точно до вас, подкрепяйки ви във всичко, което правите. Той никога няма да ви съди, дори ако не винаги е съгласен с вашите решения и действия. Той ще бъде ваш фен номер едно, но също така ще очаква това да бъде реципрочно. Мъжете Телец харесват емоционално силни и финансово независими жени.

Това обаче не означава, че не трябва да разчитате на неговата помощ, когато имате нужда от нея. Само защото той няма да се намесва във вашите решения и личния ви живот, не означава, че той няма да бъде до вас, за да ви подкрепи и да ви предложи ръка за помощ, когато имате нужда.

Той се грижи за цялостното ви благополучие

Мъжете, родени под този зодиакален знак, са свързани със стабилност и сигурност и са много предпазливи към хората, които обичат. Ако той винаги  се обажда, само за да види как минава денят ви или ви посещава, когато сте болни, дори ако това е обикновена настинка, това означава, че той се грижи за вас. Той също така ще ви насърчи да подобрите аспекти от живота си, защото той просто иска най-доброто за вас.

Друг явен признак, че ви харесва,  е ако покаже ревност. Ако друг мъж се приближи до вас и мъжът Телец не може да контролира изблиците на ревност, това е ясен знак, че ви харесва.

Мъжете Телец са просто онези типове мъже, които защитават това, което е тяхно, и заявяват силно и ясно, че никой друг няма право да се забърква с него. Те имат ревнива природа, която просто не могат да скрият или контролират.

Когато мъж Телец се влюби в жена, той ще има очи само за нея. Незабавно ще изтрие всичките си профили в приложения за запознанства. Той дори няма да флиртува с други жени, защото е фокусиран само върху жената, която харесва. Мъжете -Телци са лоялни и ще останат лоялни до самия край. Те наистина са едни от най-верните и надеждни партньори, които една жена може да поиска.

Вижте още ⤵️

Как да накарате мъжа Овен да се влюби във вас и как да разберете, че сте влезли под кожата му?

Tagged , ,
на горе