Хороскоп за жени от 6 декември до 12 декември

Хороскоп за жени от 6 декември до 12 декември
Астрология

Хороскоп за жени от 6 декември до 12 декември

 

Ще има само един опасен ден за дамите от повечето знаци през идната седмица – 11 декември. На този ден покровителката на жените Венера ще бъде в неблагоприятен аспект с Плутон.

 

Жена Овен

Отрицателните емоции, вдъхновени отвън, могат да повлияят негативно на енергията на красивия Овен. Представителите на този знак трябва да преразгледат отношението си към живота, особено ако не могат да разберат дълго време какво искат да постигнат. Тази седмица ще бъде чудесно време за положителна промяна в любовта и работата. Промяната е това, което е необходимо сега. Вселената ще помогне за промяна на кармичните сценарии на тези жени, ако, разбира се, има такива.

Жена Телец

Жените от този знак трябва да се заемат с преобразяването на дома си. Астролозите смятат, че това е идеалното време за украса на къщата с нови растения, за да привлечете женския късмет. В средата на декември жените През идната седмица абсолютно всяка работа с която се заемете ще бъде приятна, ако я вършите сама. Астролозите също така отбелязват, че е необходимо правилно да определите приоритетите си.

Жена Близнаци

Астролозите са сигурни, че Близнаците вече трябва да избират тези цели, които ги интересуват и вълнуват най-много. Мнението на някой друг не трябва да играе особена роля, особено през почивните дни. За да вървят нещата напред, препоръчително е да се отървете от това, което ви пречи да постигнете успех – например лошите навици, негативните нагласи и преживявания. Самотните Близнаци ще успеят да намерят мъжа на мечтите си.

Жена Рак

За жените Рак тази седмица всичко може да се промени драстично и астролозите не могат да предскажат точно в коя посока. Има възможност за пълна загуба на късмет за кратък период от време. Животът ще нареди много сложни пъзели за тези жени. Няма да е възможно да разрешите всичките си проблеми наведнъж – ще трябва да положите големи усилия, както и да поискате помощ.

Жена Лъв

Някои лъвици ще трябва да общуват с нови хора. Но това има своите предимства: правилните познанства ще отворят пътя към щастието в любовта и в бизнеса. Сега е важно жените Лъв да гледат уверено в бъдещето. Полезно е да започнете да се подготвяте за Нова година. Може би е време да украсите елхата или да купите подаръци за близки. Наоколо ще има много токсични хора, така че астролозите съветват да се пазите от чуждата негативна енергия.

 

Жена Дева

Нищо не укрепва самочувствието и вярата на Девата в себе си така, както работата върху себе си и излизането от зоната на комфорт. Най-важната сфера от живота на тези жени от 6 до 12 декември трябва да бъдат финансите и работата. За Девите е по-добре да не обсъждат с никого своите успехи и неуспехи, проблемите на другите хора, личния си живот и дългосрочните планове. Клюките, ревността и злорадството никога не са помагали на никого да намери щастието.

Жена Везни

Планетите са на страната на Везните, така че те могат да очакват поредица от романтични приключения, успех в работата и срещи, променящи живота. Нощните светлини ще повишат работоспособността, общия тонус и издръжливостта на тези жени.

Жена Скорпион

Скорпионите ще имат голям късмет на творческото поле. Ако работата на тези дами е свързана с творчество, то определено ще тръгне нагоре. Жените от този знак ще успеят да създадат нещо изключително, запомнящо се, да намерят изход от трудна ситуация и радикално да подобрят живота си като цяло.

Жена Стрелец

Жените Стрелец се нуждаят от смелост и решителност между 6 и 12 декември. На хоризонта може да има проблем в любовните отношения. Повечето от постиженията в средата на декември ще зависят именно от любовните успехи, затова астролозите съветват да поставите нещата в ред.

Жена Козирог

Козирозите ще могат да намерят отговора на въпроса, който ги измъчва. Време на прозрение очаква тези жени. Определено не трябва да започвате нов бизнес тази седмица. Дойде времето за равносметка и завършване на проекти. Бъдещето трябва да се остави настрана, като се фокусира върху текущото време. Време е да промените живота си.

Жена Водолей

Водолеите може да нямат късмет между 6-ти и 12-ти. Всички неприятности от този период много бързо ще се изчерпят, ако те не насочат вниманието си към тях. В живота има много хубави неща, така че винаги можете да намерите нещо, с което да се разсеете в трудна ситуация.

Жена Риби

Времето е идеално за почистване, разчистване на информационното пространство, избавяне от страхове и предразсъдъци. Също така дамите Риби трябва да се опитат да изчистят аурата си. Можете да се отървете от ненужните неща. Всичко това ще се отрази благотворно на късмета на тези жени. Макар и не без усилия, но тази седмица Рибите определено ще успеят да постигнат целите и задачите си. Възможно е някой да иска да им подаде ръка на помощ. Трябва да използвате това, докато има такава възможност.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе