Седмичен хороскоп от 30.08.2021 до 5.09.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 30.08.2021 до 5.09.2021

Овен

 

Какъв силен дебют на седмицата! Съучастникът е Луната, изпълнени с ентусиазъм и щедрост, ще се сблъскате с понеделник по -малко от понеделник, който някога сте виждали. Много добри намерения и много намерения. Въпреки това, специално за работата и любовта, ще трябва да оцените спокойно и с рационален ум някои неща, които ви вълнуват. От вторник насетне ентусиазмът ще се снижи и ще се изправите пред куп предизвикателства. Добре ще бъде да завършите седмицата със забавление.

 

Телец

 

Ще почувствате, че контролирате себе си, реакциите и тялото си. Освен че сте щастливи притежатели на великолепни емоции и много енергия, започва да се по    качва индексът на физическото и вътрешното благополучие. С такива звезди може би е време да заложите картите си на проект, който подготвяте от дълго време. Това ще ви помогне да имате добра седмица изпълнена с работа и настроение.

Близнаци

 

Ако усетите цялата тежест на света на раменете си, не се изненадвайте. Това може да е оптичният ефект на тежки, потискащи звезди, които свалят настроението ви в по-ниски нива в сравнение с миналата седмица. Понеделникът започва скучно и неуверено. Вярно е също, че някои от вас може наистина да изпитат ситуации, които ще са доста сложни и объркващи. Добрата новина е, че в края на седмицата нещата ще се наредят и ще имате хубав уикенд.

Рак

 

Очаква ви много положителна седмица, въпреки затрудненията, които може би ще се отнасят повече за човек, близък до вас, отколкото за вас самите, както предполага леко намръщената за вас Луна през тези дни. Така или иначе, поддържайте доверието си високо, защото позитивното мислене е това, което ще ви помага в работата и в семейните дела през цялата седмица.

 

Лъв

 

Устойчивостта е красивият подарък, който ви отличава от другите зодиакални знаци. Упорити и борбени, тази седмица най-накрая ще получите първите плахи признаци, че вятърът обръща платната ви за нови емоции и нови проекти. За какво става дума? Първо ще говорят емоциите, които ще ти дадат тихи усещания на доверие и откритост. Може би нищо голямо, но достатъчно, за да започнете тази седмица с голям ентусиазъм, и така чак до първите часове на сряда. С малко усилия много ситуации ще се подобрят. Прогонете решително всяко недоволство, което е възможно да възникне в петък.

Дева

 

Каква жизненост! Следователно може да е подходящият момент да започнете да се грижите за вашето благополучие и здраве. Времето на рождения ви ден наближава и в сърцето си искате да стигнете до там в страхотна форма. В началото на седмицата ще трябва да направите някои важни решения за работните си проекти. Очаквате оттам да дойдат свежи финанси. В средата на седмицата ще имате време да решите и някои семейни проблеми. Работохолизмът ви няма да ви остави дори в петък и в почивните дни.

Везни

 

Копнеж е за нежност, красота, удоволствие и забавление! Тази седмица красивата Венера продължава да работи за Везните, влиятелна мащеха на гореспоменатите теми. Следователно ще бъде лесно да се видите по-заинтересовани от външния си вид или да се посветите на хората, които обичате. Перфектно време да се забавлявате и да се освободите от напрежението в ежедневието. Просто се пазете от мързел! Моментите между понеделник и ранните часове на сряда и отново между втората част на петък до неделя са много положителни. Късметът и вдъхновението ще ви подкрепят във всяко намерение и проект.

Скорпион

 

Какво безумно желание да накараш трудностите да работят във ваша полза и съперниците ви да ви дишат праха! Това желание за състезание може да се породи. От някоя горчива случка в офиса, в социалните мрежи, в любовта или в семейството. Дори желанието за отмъщение няма да липсва. В крайна сметка уменията да действате както желаете няма да липсват: хитрост, умствена бдителност, енергия и сила на волята ще ви помогнат да начертаете стратегически планове, достойни да сте пред конкуренция.

Стрелец

 

Между съмненията и някакво раздразнение тази седмица ще се намеси благосклонната светлина на привързаността. Накратко, изглежда, че ще се отдадете на емоциите, такива които наистина карат сърцето ви да бие. Не става въпрос само за любов, а за интуиция и инстинкт, за да разберете какво наистина искате. Да бъдете себе си и да следвате желанията си не означава, че ще ви бъде лесно, напротив, но със сигурност ще ви помогне да бъдете доволни от себе си, следователно щастливи.  

 

Козирог

 

Все още се чувствате в сърцето на лятото, но тази седмица ще изглеждате много близки до уханието на есенни ангажименти, на работа и лични проекти, които възнамерявате да реализирате. И така, вие сте тук с ума си, пишете идеи и решения или се свързвате с хора, за да разширите обхвата на взаимоотношенията, полезни за вашите проекти. Но ако става въпрос за любов или семейство, бъдете внимателни: решителността няма да бъде достатъчна, за да постигнете целите си.  

Водолей

 

Готови старт! Тази седмица ще започне с гръм и трясък, благодарение на Луната, която често ще ви придружава със своите услуги през тези дни. Така че можете да се върнете в офиса, изпълнени с чудесни идеи; може да срещнете човек, който ще ви очарова, или да се насладите на удовлетворяващ период на ваканция в края на седмицата. Само в семейството ще трябва да поставите най-доброто си лице, за да излезете от неприятна ситуация и да приемете някои неизбежни промени.  

 

Риба

 

Понеделник, какви усилия! Ако все още се борите със задължения и ангажименти, тази седмица ще преживеете всяка ситуация с особена умора и раздразнение. Липсата на воля и мързелът обаче могат да бъдат признаци, че трябва да прекъснете тази неприятна вълна в живота ви. Дните сряда и петък са отлични. Те биха могли да дадат най-добрите часове за цялата седмица и да ви вдъхновят със стратегически решения и отговори на въпроси за ваши лични проблеми.

Tagged , , , , , , ,
на горе