Трите зодии, за които септември ще бъде изпълнен с положителни емоции

Трите зодии, за които септември ще бъде изпълнен с положителни емоции
Астрология

Трите зодии, за които септември ще бъде изпълнен с положителни емоции

Последните няколко седмици на лятото най-накрая са тук, което е доказателство за това колко бързо времето лети наистина. Сезоните идват и си отиват, оставяйки хаос и промяна сред тях. Красивото в астрологията е начинът, по който тя продължава, без значение как може да се чувствате. Винаги, когато настъпи застой, астрологията е там, за да разклати нещата. Имайки това предвид, космосът ви дава още един месец, за да оправите нещата. Три зодии ще бъдат благословени с изобилие от оптимистична енергия през септември и идващият месец ще бъде най-добрият за тях. Ето кои са те:

Дева

Девата е зодия, която се занимава с чистота, логика и детайли. Септември е сезон на преход. Нека той ви помогне да предприемете реалистични мерки за подобряване на живота си. Организирайте тази разхвърляна лавица с книги, която ви притеснява. Съберете няколко здравословни рецепти и започнете да приготвяте храна. Пишете в дневника си всяка сутрин, като ви помага да планирате деня си с цел. Девата обича ясни отговори на проблемите – такива, с които не може да се спори. Впуснете се в нови приключения се възползвайте от възможностите, които по-рано сте пропуснали.

Везни

Везните ще се чувстват живи и мотивирани да успеят. Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение този септември. Ще сте заобиколени  от  наистина много любов, красота и спокойствие. Може да се почувствате съживени от страст, увереност и сила, тъй като космосът ви насърчава да положите малко повече усилия, за да постигнете целта. Когато сезонът на Везните започне на 22 септември, може да се почувствате комфортно в кожата си, тъй като енергията с лекота отговаря на вашия темперамент. Просто се пазете от ретроградния Меркурий във Везни, който започва на 27 септември, който може да ви обърка.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион ще се чувстват красиви не само отвън, но и отвътре и всички ще го забелязват. Може още да не е сезонът на тази зодия, но със сигурност  ще бъдете като у дома си през идващия месец. Не е изключено да получите покани за много мероприятия, а приятелите ви ще се радват на вашето присъствие. Най-важното е, че ще харесате начина, по който възприемате себе си и ще сте в хармония и с околните.

Tagged , , , , , , , ,
на горе