Седмичен хороскоп от 23.08.2021 до 29.08.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 23.08.2021 до 29.08.2021

 

 

Овен

 

В началото на седмицата усещате, че искате начинания, които трябва да предложат забавление и релакс. Не се притеснявайте, защото за вас ще има много отдих и благополучие. Мисълта, ваша, както и на всички, ще се насочи към конкретния период, който имаме на разположение. Идва краят на лятото и трябва да се възползваме от това. Един край на август изпълнен с любов, хармония и мир може би ще бъде най-добрата стратегия за прогонване на онзи малък страх, свързан с утрешния ден, който засяга всички, не само вас.

Телец

 

Целта, която преследвахте, се приближава! Ако животът ви беше като на автомобилен състезател, сега би бил моментът да настъпите газта, за да ускорите. Бъдете внимателни преди финала, до който ви доведе вашата упоритост и ангажираност. Може да се окаже, че за някои от вас всичко това засега се преживява само на вътрешно ниво, но за други точно събитията ще подчертаят тази фазова промяна. Това може да бъде любовно или работно предложение, решен семеен или жилищен проблем или хубава ваканция, за която може би сте въздишали твърде дълго.

Близнаци

 

Задава се нещо добро на хоризонта! Въпреки несигурността, лошите моменти и известната нервност, носена от неприятелските планети, ще бъдете толкова добри, че да оберете приятни моменти на релаксация и забавление. Луната ще бъде ваш съюзник между четвъртък и петък. Това ще бъдат дните, върху които да се съсредоточите, за да постигнете напредък с човек, който ви интересува, да организирате нещо специално или най-малко да помислите за работата и задълженията, които ви очакват през септември.

 

Рак

 

Щедро небе ще ви посрещне с отворени обятия от началото на седмицата! Голямата енергия, динамика и решителност ще ви помогнат в програмите, които имате предвид да изпълнявате през тези дни. Ще се чувствате доволни от живота, ще се радвате и ще се наслаждавате на най-малките неща. В края на седмицата може да направите здравословна равносметка на свършеното през лятото.

 

Лъв

 

Седмицата на сбогуването с лятото настъпи и за вас тя бележи краят на периода,  в който бяхте под опеката на мощното Слънце. Ще бъдете отново главно действащи лица, но и екстроверти, нетърпеливи да се насладите на тези последни горещи дни, изпълнени със страст и ентусиазъм. Всъщност вие ще поддържате градуса на емоциите високо, но Луната ще ви предложи приключения към четвъртък и петък, които ще ви напомнят, че и вие сте служители.

 

Дева

 

Горе в небето светлината на прожекторите започва да се насочва към вашия знак! За вас това ще означава възможност да заемете водеща роля, да вземете важни решения, да се насладите на период на релаксация и удоволствие. Но това може да означава и нова любов или ново приключение. Не се отпускайте, продължавайте да сте отговорни в работата, която вършите.

 

Везни

 

Небето няма да бъде особено благосклонно, със своите доста неутрални небесни тела към вас. Така че това може да е фаза на размисъл, но, като се има предвид периодът и вроденият ви общителен дух, също на действие и обичайна насоченост към помощта за другите хора. Вашите идеи за празнично приключване на месеца се изпаряват. За щастие през уикенда ще имате вашите мигове на щастливо изпращане на горещото лято.

 

Скорпион

 

Бавно небето изчиства всички облаци и външните обстоятелства около вас се подобряват. Настроението също се повишава и вие се оказвате по-достъпни и готови да се концентрирате върху предстоящия период на преминаване от ваканционно настроение към кариерни задължения. Накратко, очаква ви по линейна фаза, в която забавленията ще бъдат оставени настрана и ще бъдете все по-погълнати от възможностите, които искате да получите.

Стрелец

 

Познавате ситуациите, в които предлагате, съветвате или се опитвате да помогнете с добри намерения, а от друга страна критикувате или дори се подигравате! Тази седмица може да попаднете в една от тези класически ситуации. Но по -добре бъдете търпеливи, ако не искате да се окажете във войнствена среда.Няма да ви е лесно с тази нервност и чувствителност, но след средата на седмицата, ще намерите спокойствие.

 

Козирог

 

Преминавате през щастлива фаза, която поне според вашите звезди може да ви даде удовлетворение и сигурност, особено в емоционалната и личната сфера. Тази седмица ще започне много добре, с Луната като е  ваш съюзник до сряда и ще завърши с уикенд пълен със забавление, свободно време и любовна авантюра. В централните дни от седмицата може да се наложи да се справите с всякакви семейни или дори работни проблеми с яснота.

 

Водолей

 

Малко по-леко ви е сякаш и ще искате да задържите това чувство през цялата тази седмица. Усещате, че това ще ви позволи да освободите напрежението и също така да се погрижите за по-приятни и забавни неща свързани с вашите интереси, а не само за предизвикателните работни дела. Накратко, много въпросителни ще се превърнат в удивителен знак, но ако това не ви се понрави, можете сами да сложите точка и на сърцето ви ще се олекне. Четвъртък и петък ще са силните дни.

Аквариум

 

Риби

 

Каква уморителна седмица се задава! Самата физическа умора, подсказва, че е дошло време за още една малка почивка. Започвате седмицата с нервност и някои мисли твърде натрапчиви за вас. Дръжте се здраво: Вярно е, че има някои ситуации, с които трябва да се справите решително, но също така е вярно, че през уикенда Луната ще ви подаде своята помощна ръка, своята щедра и искрена усмивка. Тогава ще можете да си починете, така както обичате.

Tagged , , , , , ,
на горе