Любовен хороскоп за 22.08.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 22.08.2021 неделя

Овен

Вашият любящ и емоционален ентусиазъм ще ви помогне да се освободите по правилния начин от неприятни емоционални спънки породени от партньора ви. Това е пътят, който трябва да следвате, за да постигнете добро взаимодействие във връзката, без излишни пречки и в съответствие с вашите ценности.

Телец

Не се опитвайте да мислите твърде много. Логиката и чувствата не се съчетават. Не влизайте в трудни разговори днес. Вие ще търсите спокойствие и тишина преди всичко. Може би ще ви трябва малко повече дисциплина, за да ги намерите.

Близнаци

Не се оставяйте на черни мисли в момента. Разочарованията могат да се превърнат в конструктивни надежди, ако държите емоциите си под контрол. Спонтанно ще подредите нещата с партньора си!

Рак

Настъпил е идеалният момент да изразите най-дълбоките си чувства и емоции, да говорите за идеалите си и партньорът ви да чуе това. Оставете гордостта си настрана, това ще ви направи по-силни.

Лъв

Един много позитивен диалог ще ви накара да видите нещата по-различно отколкото досега. Ще се ръководите от емоциите си в правилната посока и ще знаете какво да правите за най-доброто във връзката ви.

Дева

Дълбочината на вашите идеали изглежда безкрайна и неопределима. Не мислете, че сте единствените, които се чувстват по този начин. Изразете чувствата си, без срамежливост. Ще се изненадате от реакцията на партньора си.

Везни

Обменът с близки до вас хора придобива по-ясен смисъл. Добър момент е да установите по-добра комуникация и да обсъдите желанията си по-дипломатично и с най-строга увереност. Това са мисли за задълбочаване на връзката и трябва да се уверите, че партньорът ви е готов.

Скорпион

Ще се изкушите да приложите необичайни идеи на практика. Не се страхувайте да се отклоните от утъпканата пътека на любовта. Имате средства и начини да съживите връзката си, или да започнете нова, която се доближава до мечтите ви.

Стрелец

Не се придържайте към позициите си сляпо, без да обмислите мнението на партньора ви. Каквито и да са вашите притеснения, винаги е най -добре да ги обсъдите с някой, на когото имате доверие.

Козирог

Нарастващите ви сили да съблазнявате ще надуят егото ви. Потърсете среща денс, ако сте необвързани … Използвайте това като шанс да се отпуснете и да развихрите страстните си инстинкти.

Водолей

Неделя, в която сте щастливи, спокойни и с повече свободно време … това е дългоочакваната възможност да подходите към деликатна тема с партньора си. Вашата ирония и възможността да се издигнете над нещата, ще бъде ключът към успеха.

Риби

Емоционалното ви осъзнаване днес ще ви помогне да създадете чиста страст. Ако обаче сте в напрегнати отношения с партньора, ще бъде малко по-трудно да стабилизират нещата. Трябва да отделите повече време, за да задълбочите визията си преди всичко друго.

Tagged , , ,
на горе